Cum să înregistrez apelurile mele video Skype pe Windows sau Mac? - Proces complet

Este destul de comun să utilizați Skype de pe site sau instalat pe dispozitivele dvs pentru a face apeluri video fie pentru o reuniune de familie virtuală, fie din motive de afaceri și cât de bine ar fi să poată înregistra aceste apeluri video și pentru a le putea folosi mai târziu, de exemplu acest lucru ne-ar permite să transmitem înregistrarea altor persoane care poate nu s-au putut conecta, adevărul este că dacă vei continua să citești vei învăța cum să înregistrezi apelurile video pe care le faci pe Skype.

Index()
  1. Care sunt principalele caracteristici ale înregistrărilor Skype?
  2. Ce ar trebui să faceți pentru a înregistra apelul video Skype pe dispozitiv?
    1. Cu computerul Windows sau MAC
    2. În aplicația mobilă
  3. Cum vă puteți salva înregistrarea Skype?
  4. Care este modul în care vă puteți partaja înregistrarea Skype?

Care sunt principalele caracteristici ale înregistrărilor Skype?

Cu Skype putem  efectuați apeluri video atât de pe PC, cât și de pe mobil și este regretabil că Aplicația nu ne oferă deocamdată opțiunea de a putea înregistra aceste apeluri, ceea ce este necesar pentru utilizatori în general, deoarece este posibil ca în aceste apeluri video să trateze puncte de dobânda care trebuie transmisă sau transmisă ulterior angajaților dacă apelul a fost de afaceri sau membrilor familiei dacă apelul a fost de familie. 

Dar ce bine este să știm că prin alte aplicații pe care le putem folosi și urmând trei pași simpli putem face înregistrarea acestor apeluri video pentru a le folosi mai târziu.    

Ce ar trebui să faceți pentru a înregistra apelul video Skype pe dispozitiv?

Sunt câteva Software care ne permite să facem o înregistrare Dintre aceste apeluri video pe Skype, nu trebuie decât să descarcăm câteva dintre ele și astfel putem face cu ușurință înregistrarea, acum vă vom spune despre cele mai bune programe care există în prezent și cu care puteți efectua înregistrarea apelurilor dvs. video pe dispozitivul dvs., cel mai ușor posibil.

Cu computerul Windows sau MAC

Pentru a face acest lucru de pe un computer Windows, putem folosi aplicația software-ul „Pamela For Skype” (pamela.biz/en/ ) este o versiune gratuită, are o limită de înregistrare de 15 minute, înregistrează doar audio sau conversație fără imagine, versiunea sa gratuită durează 30 de zile, apoi o poți obține cu un cost de 29,69€, pt. descărcați și rulați fișierul pe computerul pe care trebuie doar să îl urmărim instructiunile date pe ecran.

Deoarece este un program complet separat de Skype, trebuie să îl deschidem înainte de a începe să facem apelul video. Făcând acest lucru, aplicația Pamela monitorizează automat apelurile Skype arătându-ne o alertă când se primește un apel video și ne întreabă dacă vrem să-l înregistrăm sau nu. La sfârșitul apelului video, înregistrarea se va opri automat și materialul va fi salvat în lista de înregistrări a aplicației.

O altă aplicație pe care o putem folosi pentru un PC cu sistem Mac este Call Recorder pentru Skype, pe care o putem descărca de la (ecamm.com/mac/callrecorder/ ) făcând dublu clic selectând instalare pornește automat instalarea. Urmăm instrucțiunile de pe ecran pentru a continua tot procesul necesar. Pentru a începe înregistrarea facem clic pe înregistrarea „roșu” în audio sau video, apelul va fi salvat manual pe terminal.

În aplicația mobilă

Trebuie să avem instalat ultima versiune skype, facem acest lucru accesând site-ul web Skype și procedând la descărcarea celei mai recente actualizări sau versiune. Ceea ce recomandăm întotdeauna este să ținem cont de legile de securitate și confidențialitate în funcție de locul în care locuim, adică putem înregistra o conversație pe Skype atâta timp cât cei care urmează să participe sunt deplin de acord.

Aplicația mobilă Skype are deja funcție de înregistrare integrată acest lucru este mai ușor să faci o înregistrare, să înregistrezi atunci când folosești aplicația, modul în care funcționează este după cum urmează:

  • Începem apelul, fie în format audio sau video, dăm clic pe semnul + care se află în dreapta jos și selectați opțiunea Începe înregistrarea. Vom vedea că apare un punct roșu și o fereastră pop-up în partea de sus cu un mesaj care ne amintește că înregistrarea este în curs, trebuie să informăm cealaltă parte conectată că înregistrarea are loc.
  • La sfârșitul apelului sau la sfârșitul înregistrării trebuie să facem din nou clic pe dar astfel încât înregistrarea se va termina și va fi procesată și salvată. Pentru a reda înregistrarea, mergem la chat și facem clic sau redăm pentru a asculta sau a vedea înregistrarea.

Ceva important de reținut este că aplicația va înregistra videoclipul sau audio toți cei care au participat la apel și va rămâne în același format sau fișier pentru toți.

Cum vă puteți salva înregistrarea Skype?

Toată activitatea pe care o faceți cu Skype poate fi stocată pe dispozitivul dvs. în cazul în care înregistrările pe care le faceți acestea vor fi salvate în chat, facem clic pe 'Mai multe opțiuni apăsați înregistrarea apelului și fișierul va fi salvat automat.

Care este modul în care vă puteți partaja înregistrarea Skype?

Ne aflăm în chat, facem clic pe „Mai multe opțiuni”, apăsăm unde scrie Înregistrare apeluri, selectăm opțiunea „Redirecționare sau partajare” și apoi selectam chat la care vrem să-i partajăm înregistrarea și gata, împărtășim apelurile salvate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here