Cum să înregistrez ecranul mobilului meu Samsung fără programe sau aplicații

Uneori este necesar să înregistrăm informațiile care se află pe ecranul nostru și cel mai logic lucru este că folosim faimosul captură de ecran. În acest fel, dacă vreo aplicație în care ne aflăm nu ne permite să salvăm o fotografie sau o imagine, putem folosi această resursă.

Cum să înregistrez ecranul mobilului meu Samsung fără programe sau aplicații
Vezi acest videoclip pe YouTube

Deși este posibil și prin intermediul mobilului nostru să faceți binecunoscutul ecran complet sau să derulați capturi de ecran. Dar chiar și așa, este posibil să avem nevoie de altceva și apoi vă vom spune cum să înregistrez ecranul Samsung-ului meu fără programe sau aplicații.

Mulți utilizatori, dorind să înregistreze ceea ce este afișat pe ecran, folosesc aplicații externe, fără să-și dea seama că dispozitivul lor mobil are un instrument care le permite să îndeplinească această sarcină. Desigur, aceste tipuri de funcții sunt disponibil pe modele noi de branduri recunoscute precum Huawei, Samsung, Honor, Xiaomi, OPPO, printre altele.

Dar, așa cum am menționat în alte articole, ceea ce se întâmplă este că utilizatorul însuși nu cunoaște funcțiile dispozitivului mobil pe care îl folosește. Dar ceea ce este mai regretabil este că chiar știind că această funcție există, nu știe să o folosească sau să o activeze. Și acesta este scopul acestui articol pentru a vă arăta Ce înregistrați ecranul Samsung fără a utiliza programe

Index()
  1. Cum să înregistrați ecranul Samsung
  2. Cum să înregistrați ecranul Samsung cu Game Launcher

Cum să înregistrați ecranul Samsung

Samsung permite utilizatorului să utilizeze diverse funcții pe care nu le veți găsi pe alt telefon mobil, cum ar fi activarea sau dezactivarea încărcării rapide. Și acum arată în noile sale modele a funcţie care permite înregistrarea pe ecran. Și vă vom arăta acest lucru în acest articol pe dispozitivele care au deja cea mai recentă actualizare Android 10 One UI 2.0

Pentru a începe trebuie să mergem la setările rapide ale mobilului, vom găsi o nouă opțiune care desigur nu a fost găsită înainte. Aceasta se numește „Înregistrare ecran”. Dacă nu îl găsiți pe prima pagină, cu siguranță va apărea pe a doua. Iar dacă vrei poți muta pictograma în locul de pe ecran unde îți este mai confortabil.

Pentru a pune în funcțiune această funcție, va fi necesar doar să faceți clic pe opțiune, această acțiune va începe înregistrarea și va fi afișată pictograma video pe ecran. Aceasta vă va spune că înregistrarea a început. Vei observa si ca pe ecran este afisata bara de control si vei putea activa camera frontala daca vrei.

Aceasta este funcția care este acum prezentă în dispozitivele mobile Samsung și, prin urmare, utilizarea aplicațiilor externe sau a programelor precum Game Launcher nu va fi necesară. Care este, de asemenea, foarte ușor de utilizat și apoi vă vom spune cum funcționează.

Cum să înregistrați ecranul Samsung cu Game Launcher

Aceasta este o aplicație care se instalează nativ, deși o puteți descărca pe dispozitivele Samsung și prin ea va fi posibil înregistrează ecranul telefonului. Singura limitare pe care o putem găsi cu această aplicație este că puteți înregistra doar dacă vă aflați într-o altă aplicație. Prin urmare, nu va funcționa dacă doriți să înregistrați ceva care se întâmplă în afara unei aplicații.

Utilizarea este foarte simplă, deschideți Game Launcher, următorul pas este să glisați ecranul în sus și va fi afișată pictograma în trei puncte pe care trebuie să o apăsați. Această acțiune va afișa un meniu de opțiuni și va selecta „Adăugați aplicații”. Apoi veți avea pe ecran o listă cu toate aplicațiile instalate și faceți clic pe cea pe care doriți să o înregistrați.

Acum faceți clic pe opțiunea "Adăugare" pe care o veți găsi în dreapta sus, în acest fel va fi adăugat la lista de jocuri Game Launcher și îl vei localiza în instrumente. Acum trebuie doar să porniți aplicația din biblioteca Game Launcher și apoi să faceți clic pe Game Tools. Și acum trebuie doar să alegeți opțiunea „Înregistrare”.

Și la fel de ușor ca și depanarea atunci când un Samsung devine foarte fierbinte, am terminat acest articol. în care ați putut să vă întâlniți cum să înregistrați ecranul telefonului mobil Samsung fără aplicații sau programe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here