Cum să înregistrați conversațiile și apelurile WhatsApp pe Android și iOS

Astăzi, există diverse aplicații care vă permit să înregistrați chat-urile și apelurile WhatsApp, aici vă spunem cum să înregistrați conversațiile și apelurile WhatsApp pe Android și iOS.

Index()
 1. Înregistrați un apel sau o conversație
 2. Pași pentru a înregistra un apel sau o conversație de pe Android și iOS

Înregistrați un apel sau o conversație

În general, înregistrați apelurile WhatsApp, din aplicația sa convențională, așa că trebuie să aveți anumite aplicații terțe care vă vor ajuta cu această funcție, din acest motiv vă vom oferi câteva opțiuni pentru a vă putea face backup conversațiilor.

Vă rugăm să rețineți că pentru a înregistra un apel telefonic, aveți nevoie de acordul ambelor părți.

Mai intai trebuie sa verifici ca nu ai nicio problema la efectuarea apelurilor video in acest fel vei avea o comunicare mai buna. Aflați cum funcționează și cum să activați sau să dezactivați camera pentru apeluri video, deoarece vă va economisi multe inconveniente.

Cum să înregistrați conversațiile și apelurile WhatsApp pe Android și iOS
Vezi acest videoclip pe YouTube

Trebuie să descărcați aplicația pentru a începe procedura, mergeți la SafeStamper.com, atunci când localizați fila 'Browser' trebuie să selectați 'Începe sesiunea de navigare'; veți accesa imediat un browser la distanță, puteți începe procesul imediat.

Intrând în acest browser, veți avea confidențialitate deplină și veți garanta că conținutul nu a fost manipulat; totul va fi fără nici un fel de editare, deci informațiile tale vor fi așa cum au fost introduse în sistem, doar tu vei avea acces la ele atunci când considerați că este necesar.

Pași pentru a înregistra un apel sau o conversație de pe Android și iOS

Pentru a putea înregistra un apel trebuie să utilizați versiunea web a aplicației, aceasta ne este bine cunoscută ca versiunea mobilă, dar dacă este foarte eficientă, este o opțiune ușor și simplu de pus în practică.

 • Esențial este să fii conectat la un semnal Wi-Fi de calitate optimă, așa că trebuie să te asiguri și să îl verifici pentru a evita prezentarea oricărui tip de defecțiune la momentul pornirii.
 • Inițial trebuie să introduceți dvs cont WhatsApp.
 • Trebuie să accesați web.WhatsApp.com, acolo veți vedea imaginea unui cod QR, trebuie să efectuați scanarea.
 • Pentru a scana codul QR, trebuie să accesați WhatsApp de pe dispozitivul Android și iOS.
 • Trebuie să alegeți opțiunea din meniu 'WhatsAppWeb', asta te va duce imediat la camera, cu aceasta optiune vei inregistra apelul ca video, vei putea auzi vocea interlocutorului tau in timp ce faci un videoclip asa ca va fi usor sa-l inregistrezi.
 • O altă opțiune este o aplicație utilitar numită Call Recorder, aceasta este disponibilă în Play Store, îți va oferi opțiunea de a alege ce apeluri să înregistrezi și pe care să le ignori, toate acestea în funcție de criteriile tale.

Îl puteți configura în 3 moduri:

 1. Puteți înregistra toate apelurile, cu excepția persoanelor de contact.
 2. Nu înregistrați niciun apel pe care nu le-ați selectat în prealabil.
 3. în cele din urmă înregistrați toate apelurile dintre contacte, acest lucru va fi foarte util dacă există cineva care vă deranjează într-un fel; prin diferite numere pe care nu le înregistrați în lista de contacte.
 • The Aplicație RCA, are diferite filtre de înregistrare; cu aceasta poti inregistra o conversatie fie cu sau fara numar, fara contact sau doar pe cele pe care le selectezi, doar tine cont de ceea ce ai nevoie atunci cand inregistrezi apelul.

În același mod poți alege care este important; deoarece în acest fel nu vor fi șterse automat, ceea ce vă va permite să le stocați în memoria Android-ului dvs. sau în cloud.

 • O altă opțiune este Aplicația BurozVoz, ea iti da preferinta sa inregistrezi apelurile si sa le certifici legal; aceasta pentru a fi utilizată în procesele penale, este valabilă pentru țara Spaniei.

 • Puteți încerca și cu aplicația 'Cube ACR Call Recorder'; Vă va permite să înregistrați apelurile primite și ieșite pe care le efectuați de pe Android prin aplicația WhatsApp.

Are un explorator de fișiere încorporat; veți putea gestiona înregistrările și le veți folosi conform criteriilor dvs., fie să le redați, fie să le exportați sau să le ștergeți dacă doriți.

 • Dacă ai un dispozitiv Apple și conturi cu iOS 11, poți activa direct opțiunea de înregistrare a ecranului deoarece o are; vă va permite să înregistrați sunete și imagini din toate aplicațiile de pe dispozitivele dvs. în care primiți apeluri.
 • Toate aceste opțiuni pe care tocmai le-am pus la îndemână au fost concepute pentru proteja intimitatea a tuturor utilizatorilor. In acest fel vei incepe sa inregistrezi apelurile atunci cand consideri necesar.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here