Cum să rotiți camera Instagram atunci când înregistrați? - Efecte vizuale

Instagram este o aplicație foarte populară astăzi, care este una dintre cele mai utilizate de toți oamenii din întreaga lume pe care o puteți descărca în Play Store sau App Store, vă permite sîncărcați videoclipuri și imagini cu anumite efecte fotografice precum rame, filtre, culori, text, printre altele. Unul dintre avantajele pe care le are Instagram este că de pe aceeași platformă îți poți face propriile videoclipuri sau fotografii prin camera pe care o aduce.

Această cameră este cea folosită pentru a vă încărca conținutul pentru Reels sau povești, cu noile actualizări Instagram a încercat să îmbunătățească această funcție, pentru a o face mai confortabilă atunci când înregistrați videoclipuri, au făcut ajustări precum zoom cu o singură mână sau lung- alternarea asteptata a camerei interne cu cea externa care ajuta sa poti inregistra mai liber, daca vrei învață să înregistrezi camerele în schimbare vă vom arăta mai jos.

Index()
 1. Cum să activați modul mâini libere pe Instagram?
 2. Cum întorci patul în timp ce înregistrezi o poveste pe Instagram?
 3. Care este modul în care Instagram nu vă permite să rotiți camera?
 4. De ce nu se rotește ecranul când înregistrați o poveste??
 5. Cum să utilizați instrumentele camerei în timp ce înregistrați videoclipuri?

Cum să activați modul mâini libere pe Instagram?

Hands-free este unul dintre instrumentele pe care Instagram le-a adăugat prin actualizările sale în camera sa, cu el a fost posibil să umpleți o problemă existentă care era aceea ai putea înregistra doar ținând apăsat butonul, învață să activezi handsfree.

 • Primul lucru este să vă asigurați că ați actualizat aplicația, astfel încât acest instrument să iasă.
 • Apoi trebuie să deschideți aplicația în mod normal și să intrați în camera care se află în colțul din stânga sus.
 • Fiind in camera se vede butonul cu care poti inregistra sau face poze, sub el se pot vedea diferite optiuni.
 • Căutați printre ele opțiunea numită „Mâini libere” și selectați-o.
 • În cele din urmă, faceți clic pe el și vă va permite să înregistrați fără să aveți butonul apăsat.

Trebuie să ții cont că ai Două metode pentru a putea înregistra fără mâini, unul in care dai click pe el si incepe sa inregistreze dintr-o data care nu iti va permite sa te acomozi daca este nevoie, al doilea care este atunci cand tii butonul apasat cateva secunde si vei obtine o numaratoare inversa de la trei care te va ajuta sa acomoda rapid luarea.

Cum întorci patul în timp ce înregistrezi o poveste pe Instagram?

Comutarea camerei este o funcție de care aveau nevoie mulți utilizatori, deoarece vă permite să înregistrați conținut mai bun fără a fi nevoie să tăiați pentru a putea face o schimbare continuă a camerei și să vă înregistrați videoclipurile folosind filtre sau orice altă opțiune care vă place. O poți face urmând acești pași.

 • Trebuie să deschideți aplicația așa cum o faceți de obicei pe dispozitivul iPhone sau Android.
 • Introduceți camera pe care o găsiți în colțul din stânga sus, unde vă înregistrați poveștile.
 • Începeți înregistrarea în mod normal ținând apăsat butonul sau folosind handsfree.

Momentan vrei sa faci schimbarea de la camera interna la cea externa sau invers atingeți de două ori ecranul, ca atunci cand se face automat modificarea va fi data.

Care este modul în care Instagram nu vă permite să rotiți camera?

Există o excepție la care se găsește schimbarea camerei și anume că pe dispozitivele Android nu vă permite să rotiți camera normal dacă înregistrați în timp ce țineți apăsat butonul de înregistrare, ci puteți face doar schimbarea de la camera externă la cea internă sau invers este când folosiți mâinile libere, când gravați cu acest instrument cele două robinete vor funcționa perfect.

De ce nu se rotește ecranul când înregistrați o poveste??

Instagram s-a schimbat mult de când a fost cumpărat de compania Meta și odată cu el a adus mai multe actualizări platformei în diferitele spații, din acest motiv unele telefoane pot fi lăsate în urmă în aceste noi actualizări deoarece sistemul dumneavoastră devine incompatibil sau nu puteți rula aplicația corect.

Acesta poate fi unul dintre factorii care fac ca ecranul să nu se poată roti atunci când înregistrați o poveste, deoarece este posibil ca telefonul dvs. să nu ruleze actualizarea, acest lucru se poate întâmpla mai mult decât orice pe dispozitivele Android, deoarece acestea au de obicei mai multe erori atunci când utilizați Instagram, dar amintiți-vă pentru a verifica întotdeauna magazinul care utilizează dispozitivul dvs că aplicația este actualizată.

Cum să utilizați instrumentele camerei în timp ce înregistrați videoclipuri?

Poveștile de pe Instagram sunt folosite foarte mult astăzi pentru a putea îmbunătăți și mai mult un brand, pentru a conecta mai mult cu publicul sau pur și simplu pentru a putea arăta lucruri din ziua ta, atunci când faci aceste videoclipuri sau imagini poți folosi mai multe instrumente pe care ți le oferă platforma prin urmare, conținutul este mai creativ sau personalizat.

Unele dintre instrumentele pe care le aveți în camera Instagram pot fi utilizați în timpul sau adăugați după realizarea videoclipului sau fotografia ca filtrele care pot modifica culorile sau efectele in momentul inregistrarii, poti crea grile, exista si optiunile de a plasa stickere, adauga muzica sau imagini dupa inregistrarea videoclipului, pe langa adaugarea oricarui tip de text la care îi puteți schimba culoarea, fontul sau îi puteți adăuga animație.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here