Cum să câștigi monede și pietre prețioase de platină gratuite în Parchis Star - Cele mai bune trucuri

A putea genera monede în Parchis Star este puțin complex, dar există diverse metode pe care le vom descrie mai detaliat, astfel încât să le poți folosi și astfel să obții obține rezultate mai bune în timp ce joci. În plus, pietrele prețioase sunt un alt factor foarte bun în Parcheesi Star pentru că îți oferă și avantaje bune dacă vei juca, făcându-te chiar să învingi jucători cu niveluri mult mai mari decât ale tale, află cum.

Index()
  1. Care sunt diferențele dintre monedele de platină și pietrele prețioase Parchis Star??
  2. Care sunt cele mai bune strategii pentru a obține monede de platină în Parchis Star?
  3. Cum le pot oferi prietenilor mei monede Parchis Star??
  4. Cum obțineți pietre prețioase gratuite în Parchis Star?

Care sunt diferențele dintre monedele de platină și pietrele prețioase Parchis Star??

În ceea ce privește diferențele dintre pietre prețioase și monede în acest joc distractiv, se dovedește că ambele sunt foarte esențiale atunci când mergem înainte și obținem jocuri mai bune și câștigă cei mai mulți dintre ei, întrucât sunt elemente care vă ajută să plătiți pentru lucrurile care vă oferă acele beneficii.

De exemplu, cu monedele poți reuși să dai jetoanelor o personalizare, deoarece cu acestea vei arăta că ești la un nivel mai avansat și veți da și un statut suficient pentru contul dvs. Dar, de asemenea, acesta este mijlocul prin care poți paria și câștiga în diferitele jocuri, deoarece în funcție de suma pe care o ai, poți decide cu câte dintre ele ești dispus să-ți provoci adversarii.

În timp ce pietrele vă permit să obțineți zarurile, care sunt un factor mult mai relevant decât jetoanele, chiar. Prin urmare, sunt mult mai greu de obținut și, pe de altă parte, sunt foarte ușor de cheltuit. De asemenea, pietrele prețioase sunt un as în mânecă pentru mulți jucători.

Cu aceasta ne referim la faptul că dacă plătiți pietre prețioase după ce ați aruncat zarurile, puteți încerca din nou dacă rezultatul care a fost generat nu servește să-ți mănânce un chip sau pentru a-i împiedica să-ți ia una, deși este și pentru ca tu să te asiguri și să nu riști avansul pe care îl are o anumită piesă pe tablă.

Care sunt cele mai bune strategii pentru a obține monede de platină în Parchis Star?

Există multe metode care vă vor permite să obțineți multe monede. În continuare vă vom explica ce puteți face pentru a le obține în cantitate bună și de asemenea, în cel mai rapid și mai ușor mod sa fie posibil. Acordați atenție pentru a fi un concurent mai bun și pentru a obține performanțe mai mari în joc.

Cea mai tradițională și concretă modalitate este prin câștigarea multor jocuri, în care poți paria o bună parte din monedele tale (sub limitele pe care le ai și nu cheltuiește totul) și dacă câștigi vei dubla ceea ce pariezi. Aici este important să fii consecvent în joc, astfel încât să înveți trucuri și astfel să ai succes în fiecare joc.

Pe de altă parte, dacă vezi reclamele care apar în jocul în sine, acolo vei putea obține niște monede foarte repede. Așa că încearcă să le urmărești când îți arată ce poți obține sau înmulțiți profitul jocului anterior. De asemenea, dacă deschizi cutii sau cufere, în interiorul lor există premii incredibile pe care nu le poți rata, aici sunt incluse proporții bune de monede.

Cu toate acestea, există și alte alternative, inclusiv unele externe care te avantajează într-un mod excelent. De exemplu, există site-uri web care vă permit să câștigați monede pentru joc pentru împărtășirea materialului dvs, înregistrați-vă pe site sau orice alte cerințe pe care vi le impun. Și puteți căuta mai multe dintre aceste opțiuni și cu siguranță vă vor fi de mare ajutor.

Cum le pot oferi prietenilor mei monede Parchis Star??

În cazul în care un prieten rămâne fără monede și vrei să-l ajuți, îi poți transfera unele dintre ale tale în anumite modalități. De exemplu, îl poți provoca să joace de pe Facebook-ul tău cu o anumită sumă de monedă doar voi doi și părăsiți jocul să rămâi cu ei. Așa că puteți repeta această procedură și puteți crește suma pariată până la limita pe care o considerați.

De asemenea, puteți oferi zaruri surpriză pentru a afla cum să acordați acele monede de care aveți atât de mult nevoie. S-ar putea chiar să-i poți face cadou direct prin contul de Facebook din ambele, dacă el vă trimite cererea și acceptați doar să o accesați.

Cum obțineți pietre prețioase gratuite în Parchis Star?

Așa cum puteți avea monede în cont fără a cheltui bani sau mult timp, veți putea face acest lucru și cu pietre prețioase. Nu necesită mult efort din partea dumneavoastră, deoarece există multe modalități simple de a aplica, aici vă arătăm cum obții aceste pietre prețioase astfel încât să poți ieși în evidență în joc.

O modalitate foarte practică este să ai contul asociat cu Facebook și să te joci cu prietenii tăi. Le poți trimite cereri de zaruri, acestea la rândul lor aduc recompense bune pe care le poți obține. Când aveți zaruri de descoperit, acolo este posibil să acumulați până la un total de 1000 de pietre prețioase zilnic, așa că cereți-vă prietenilor să vă dea o mână de ajutor.

În plus, veți putea obține pietre prețioase dacă deschideți cufere (în special cristale) de diferite culori, deoarece fiecare dintre acestea vă va oferi premii mai bune. Dacă jucați jocuri și câștigați mai multe consecutiv, vi se va oferi un bonus din aceste pietre prețioase. Pe de altă parte, vă va fi de mare ajutor invită prietenii să se joace și că ei te trimit, sau că îi câștigi în unele turnee formate dintr-o rundă de 30 de jocuri, cu cât câștigi acolo, cu atât recompensa va fi mai mare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here