Cum să faci bani răspunzând la sondaje online? - Ghid util

Datorită utilizării internetului în fiecare domeniu al vieții umane, A dispărut diversificarea opțiunilor de a câștiga bani sau aveți venituri suplimentare folosind internetul ca sursă. Una dintre cele mai sigure moduri prin care poți încerca să câștigi bani este să răspunzi la sondaje pe diferite platforme de internet.

Este vorba despre utilizarea paginilor care recrutează persoane care sunt interesate să participe la diferite tipuri de sondaje și primi bani în schimbul cunoașterii părerii tale. Aceste sondaje funcționează ca intermediar între companii și mărci cu utilizatorii sau cumpărătorii lor. Dacă doriți să vă alăturați acestei lumi de răspunsuri la sondaje pentru a câștiga bani, vă vom arăta mai jos un ghid util pentru a vă ajuta să începeți.  

Index()
 1. Este de încredere să câștigi bani răspunzând la sondaje prin internet??
 2. Care sunt unele dintre cele mai bune site-uri de sondaje pentru a câștiga bani în plus?
  1. Puncte de viață
  2. sondaj
  3. Toluna
 3. Cât de mult poți câștiga răspunzând cu ușurință la sondaje online??

Este de încredere să câștigi bani răspunzând la sondaje prin internet??

Ca în tot ceea ce consumi online, va exista întotdeauna întrebarea dacă este de încredere sau nu, în cazul sondajelor online, există o gamă mică care poate fi ceva nu atât de fiabil pentru că, deși această afacere este foarte simplă. Este posibil să nu găsiți cele mai bune oferte la început și vă poate dura mai mult până le obțineți, mai ales dacă sunteți nou în acest tip de afaceri.

În plus, ei bine, ajungi să te expui unei afaceri care este plină de escrocherii sau pericole cibernetice, deci cel mai bun mod de a intra în asta lume are un ghid la început, care este ceea ce vrem să-ți oferim, astfel încât să te poți simți încrezător în a răspunde la sondaje și să nu simți niciun fel de pericol, astfel încât să poți învăța să funcționezi în sondaje plătite.

Care sunt unele dintre cele mai bune site-uri de sondaje pentru a câștiga bani în plus?

Pentru a câștiga bani prin sondaje pe internet, vei vedea asta există o varietate de pagini cu care le poți face, dar vrem să facem o recomandare a unora care funcționează foarte bine și cu care te poți simți încrezător să obții bani, înregistrarea lor este gratuită și îți permit să generezi imediat ce îți creezi contul, știi ei mai jos:

Puncte de viață

LifePoints este una dintre paginile sondajului cel mai folosit și faimos astăzi care are o comunitate foarte solidă și o bună stabilitate, aparține companiei WPP care este un serviciu de publicitate și marketing care îi conferă mai multă credibilitate să opteze pentru utilizarea acestei pagini pentru a răspunde la sondaje.

Această pagină este formată din recrutați voluntari care doresc să-și împărtășească opiniile despre anumite produse sau servicii, răspunsul pe care decideți să îl împărtășiți va fi folosit și luat în considerare de companiile cărora le aparține produsul, care vă va servi drept ghid în cercetarea dvs. de piață.

Principalele sale caracteristici sunt:

 • Înregistrarea dumneavoastră este gratuită.
 • Este acceptat într-o mare varietate de țări precum Spania, Franța, Germania, Belgia, Portugalia, printre altele.
 • Pagina are traducere în multe limbi.
 • Suma minimă pentru care poți colectarea este de 1200 de puncte echivalentul a 10 euro.
 • Aveți diferite metode de plată în care puteți primi bani, cum ar fi prin PayPal, carduri cadou, vouchere de reducere sau premii.
 • Puteți descărca aplicația de pe telefon.

sondaj

Este unul dintre site-urile de sondaje plătite care este relativ nou în comparație cu timpul în care alții au fost pe piață, dar și-a construit rapid o reputație solidă. Acesta are acces ușor atunci când vă înregistrați, ceea ce vă face să vă simțiți puțin mai în siguranță să îl utilizați, asta nu cere prea multe informații personale.

Acestea sunt câteva dintre caracteristicile sale:

 • înregistrarea este gratuită.
 • Este disponibil în 123 de țări, care alcătuiesc Spania și majoritatea țărilor din America Latină.
 • Plata poate fi primită prin Paypal, Skrill și atunci când faceți achiziții pe Amazon.
 • Este una dintre puținele pagini care Au premii folosind Western Union și MoneyGram.
 • Primiți banii instantaneu atunci când îi solicitați.

Toluna

Toluna este unul dintre portalurile de sondaje online cu care poți câștiga bani.Este unul dintre cele mai cunoscute din Spania, deși este disponibil și în alte țări. Sondajele acestei platforme De obicei, durează între 15 și 20 de minute si de obicei nu sunt complicate, ci dimpotriva are o platforma simpla si placuta.

Unele dintre caracteristicile acestei pagini sunt:

 • Are un catalog foarte larg de premii.
 • Puteți obține premii de la 40.000 de puncte.
 • Primiți plata prin valorificarea tichetelor cadou din magazine precum Amazon, Fnac, Decathlon, Itunes, printre altele.
 • O altă metodă de a primi plata este prin valorificarea punctelor de la 145.000, ceea ce ar echivala cu 35 de euro folosind Paypal.
 • Este disponibil în mai multe țări precum Spania, Statele Unite, Portugalia și unele țări din America Latină, cum ar fi Columbia, Argentina, Mexic și Chile.

Cât de mult poți câștiga răspunzând cu ușurință la sondaje online??

Banii pe care îi poți câștiga răspunzând la sondaje online poate varia foarte mult în funcție de pagina pe care o utilizați Pentru a le răspunde, trebuie să țineți cont de faptul că este în jur de 2 până la 3 euro per sondaj care durează de obicei aproximativ 20 de minute pentru a răspunde, puteți găsi unele care vă oferă mai mulți bani sau puncte, dar durează mai mult să răspundă.

Nu ai incredere in paginile care iti promit de obicei un salariu intreg deoarece de obicei sunt fraude asa ca vei castiga bani, dar nu prea mult, in schimb poti avea incredere in mai multe dintre ele platforme care fac plata prin PayPal sau cu carduri cadou. Ce câștigi cu pagina va depinde întotdeauna de câte sondaje răspunzi pe zi și astfel reușești să acumulezi punctele de care ai nevoie.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here