Cum să îmbinați contactele duplicate de la Xiaomi? - Eliminați și combinați rapid

De cele mai multe ori telefoanele mobile au funcții care automatizează administrarea sistemului. Cu toate acestea, anumite sarcini necesită ajustări manuale, cum ar fi managementul contactelor. Acesta este motivul pentru care ar trebui să știți cum să îmbinați contactele duplicate Xiaomi? Ștergeți și combinați rapid lista dvs. cu metoda pe care vă prezentăm mai jos.

Index()
  1. Care este motivul pentru care contactele Xiaomi sunt duplicate?
  2. Cum puteți vedea listate toate contactele duplicate?
  3. Ce ar trebui să faceți pentru a elimina contactele duplicate de pe Xiaomi?
    1. Redmi 8 și 7
    2. Pe Redmi Note 9 și 10
  4. Cum să grupați contactele duplicate într-un singur fișier al Xiaomi?
  5. Ce trebuie să faceți pentru a preveni duplicarea din nou a persoanelor de contact?

Care este motivul pentru care contactele Xiaomi sunt duplicate?

Cel mai frecvent motiv pentru care contactele Xiaomi se dublează se datorează faptului că unele aplicații accesează lista de contacte pentru a le salva din nou; astfel încât în ​​momentul de vizualizați directorul duplicatele sunt afișate în funcție de numărul de aplicații care au această permisiune de acces.

Se poate întâmpla ca una sau mai multe persoane de contact să fie sincronizate cu conturi diferite și, prin urmare, să fie prezentate duplicate. În consecință, veți obține o listă confuză și neîngrijită, deoarece este dificil de știut imediat care contacte sunt inutile sau care sunt goale.

Cum puteți vedea listate toate contactele duplicate?

O modalitate rapidă și ușoară de a vedea toate contactele duplicate enumerate este să accesați aplicația „Contacte” care este adăugat în mod implicit la sistemul MIUI al mobilului dvs. Xiaomi chiar pe ecranul de pornire. Odată ce intri în acest instrument, vei putea vedea lista ta de contacte organizată de la A la Z.

Ce ar trebui să faceți pentru a elimina contactele duplicate de pe Xiaomi?

Procedura de ștergere a contactelor duplicate de pe Xiaomi va depinde de modelul dispozitivului dvs. În general, Google prezintă un opțiunea de configurare pentru a gestiona contactele adăugate la un cont. Cu toate acestea, este necesar să organizați contactele care sunt stocate direct pe mobil și din aplicații precum WhatsApp.

Redmi 8 și 7

În dispozitive mobile redmi 8 și 7 este posibil să ștergeți contactele duplicate pe Xiaomi din aplicația ‘Contacte’ pe care o veți găsi pe ecranul de pornire. Când accesați această aplicație, apăsați pe cele trei puncte care apar în partea dreaptă sus a ecranului și deschideți „Setări”. Apoi apăsați „Îmbinați contactele duplicate” și „Îmbinați”.

Pe Redmi Note 9 și 10

De asemenea, este posibil să ștergeți contactele duplicate de pe Redmi Note 9 și 10 accesând aplicația „Contacte” din caseta de instrumente a ecran de pornire. Odată ce accesați aplicația, apăsați pe cele trei dungi care sunt afișate în partea din stânga sus a ecranului și alegeți opțiunea „Personalizați vizualizarea”.

Acolo, vei putea vedea toate contactele de pe WhatsApp, Google, al Cont MI și cartelă SIM. Alegeți lista de preferințe și apăsați pe opțiunea „Exportați contacte” pentru a crea un fișier de extensie .vcf. Accesați site-ul web Xiaomi Cloud pentru a exporta fișierul pe care tocmai l-ați creat și selectați „Îmbinați contactele duplicate”.

Cum să grupați contactele duplicate într-un singur fișier al Xiaomi?

Puteți grupa contactele duplicate într-un singur fișier al Xiaomi. Pentru a realiza acest lucru, accesați aplicația 'Contacte' și apăsați pe 'Personalizați vizualizarea' pe care o veți găsi apăsând pe cele trei linii din partea de sus a ecranului. Rotiți comutatorul la activați contactele diferitelor locații (Google, WhatsApp, contul MI și cartela SIM).

Reveniți la lista de contacte și apăsați tasta simbolul trei puncte. Apoi apăsați pe „Importați/Exportați contactele”. Selectați „Export” și marcați locația în care va fi salvată lista de contacte duplicate. În cele din urmă, apăsați butonul „Exportați”. Așteptați câteva secunde până la finalizarea procesului.

Ce trebuie să faceți pentru a preveni duplicarea din nou a persoanelor de contact?

Una dintre acțiunile pe care le puteți face pentru a preveni duplicarea din nou a contactelor este să stabiliți o locație specifică pentru a vă stoca contactele fie dispozitivul, un cont Google sau cartela SIM. De asemenea, se recomandă dezactivarea celorlalte locații, astfel încât duplicatele să nu fie afișate în lista generală.

Pe de altă parte, este recomandabil să păstrați toate contactele la zi utilizând proces de sincronizare și gestionați conturile care pot fi adăugate pentru stocarea contactelor pe telefonul dvs. Xiaomi. Puteți chiar să creați copii de rezervă cu MIUI și să vă exportați lista completă și organizată de contacte atunci când este necesar.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here