Cum funcționează cadourile oferite pe TikTok?? - Obtinerea premiilor

TikTok și ultimele sale actualizări au atras utilizatorii. Și cu atât mai mult cadourile pe care le poți obține pe această platformă. Tocmai din acest motiv, in acest articol vei putea stir Cum funcționează cadourile oferite pe TikTok??. De asemenea, veți învăța cum să profitați de fiecare dintre aceste cadouri. Și, de asemenea, cum să faci bani pe TikTok. Ușor, simplu și cu câteva clicuri vei ști să te bucuri de această rețea în cel mai bun mod. 

Index()
  1. Cum funcționează cadourile TikTok??
  2. Cât costă cadourile TikTok și cum pot fi obținute?
  3. Cum se transformă cadourile pe care le primești pe TikTok în diamante??
  4. Ce ar trebui să faci pentru a schimba cadourile tale TikTok cu numerar?

Cum funcționează cadourile TikTok??

Obținerea multor urmăritori în adepți vă poate aduce mult profit. Nu numai că veți putea deveni influenți, dar și veți avea Beneficii economice că nu vor trece neobservate. Există multe platforme online de unde poți câștiga bani și bineînțeles TikTok nu scapă de asta, aici vei primi donații de la urmăritorii tăi sub formă de cadouri. 

În general, cadourile TikTok sunt disponibile prin pachete și au disponibile diferite valute pe care le poți retrage, așa că vei avea posibilitatea să o alegi pe cea pe care o preferi. Puteți cumpăra aceste monede foarte ușor, datorită diferitelor metode de plată careGoogle sau Apple aduce pentru tine. Aceste monede sunt răscumpărate automat în contul tău TikTok și, astfel, le poți oferi utilizatorilor alegeți. 

Este important de reținut că acestea monedele nu pot fi rambursate, iar în cazul încercării ilegale, contul dumneavoastră ar putea fi blocat de pe platformă. Dacă vă place într-adevăr conținutul unui utilizator, ar trebui să apăsați pe opțiunea „dai departe”. Îl puteți obține chiar sub videoclip. Cu toate acestea, acest cadou nu va fi anonim deoarece toți utilizatorii vor putea vedea cadoul și numele de utilizator al persoanei care l-a oferit pe profilul lor.

Cât costă cadourile TikTok și cum pot fi obținute?

Valoarea cadourilor va depinde de țara în care vă aflați, dar prețul acestora variază de la 100 $ până la 1.000 $ și îl poți obține săptămânal în funcție de venitul tău pe platformă. Procedura este destul de simplă, dacă vă place conținutul sau videoclipurile unui utilizator puteți, cu un singur clic, să îi trimiteți cadouri sub formă de emoji-uri. Acestea vor fi transformate în puncte pe care ulterior utilizatorul menționat le va schimba în diamante și pentru a termina de retras banii în numerar. 

Dacă chiar și acest proces vi se pare prea complicat, îl puteți compara cu abonamentele Twitch, acesta este destul de asemănător. Deoarece pe această platformă plătiți pentru a trimite emoji-uri personalizate.

Dar diferența este că pe TikTok cadourile sunt voluntare și personalizat, astfel încât nimeni să nu te poată forța să o faci. Dar dacă poți fi influențat de utilizatori, așa că ar trebui să fii destul de atent în acest sens. Nu este necesar să dai monede pentru a te bucura de conținut, dar dacă ești cu adevărat mulțumit de utilizator o poți face fără nicio problemă 

Cum se transformă cadourile pe care le primești pe TikTok în diamante??

În interiorul platformei TikTok poți face această schimbare. Dar mai întâi trebuie să ai suficiente cadouri pentru a-l răscumpăra. Puteți obține și diamante gratuite, dar acest lucru va necesita mult efort și câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțineți acest lucru. Beneficiile acestui lucru sunt că utilizatorii înșiși definesc dacă „influencerul” va lua sau nu bani din această rețea. Ceea ce a provocat mari controverse în lumea tehnologiei. Deoarece există utilizatori cu un număr mare de urmăritori fără a primi niciun fel de stimulent de la platformă. 

Pentru a face conversia trebuie să selectați crearea unui cont în TikTok și Autentificare. În același mod, în profilul tău selectează pictograma celor trei puncte situate în partea dreaptă sus a ecranului. Și selectează opțiunea de sold, aici vor fi afișate monedele și cadourile pe care le ai la dispoziție în profilul tău.

Selectează opțiunea de reîncărcare și alegeți cantitatea de diamante pe care doriți să o cumpărați. Apăsați opțiunea de cumpărare și gata, modificarea se va face automat în contul dvs. Acum puteți răscumpăra! Aceste diamante pentru numerar în oricare dintre conturile dvs. 

Ce ar trebui să faci pentru a schimba cadourile tale TikTok cu numerar?

De obicei, singurul lucru pe care îl poți schimba numerarul pe această platformă este diamante. Nici monedele, nici cadourile nu pot fi retrase direct. Cu toate acestea, acestea cu câțiva pași le puteți transforma în diamante. În primul rând, pentru a vă face schimbul de cadouri în numerar, trebuie să vă introduceți contul pe pagina TikTok. Și selectați pictograma monedei situată în partea din stânga sus a panoului de pornire.

Când vă aflați acolo, veți vedea soldul soldului dvs, va fi afișată opțiunea de retragere a numerarului. Este important să rețineți că puteți face retrageri doar o dată pe zi și pentru o sumă minimă de 100 USD. Introduceți numărul dvs. de telefon și codul de securitate care vă va fi trimis pe e-mail pentru a confirma operațiunea. Selectați metoda de plată preferată și selectați opțiunea de acceptare.

Pentru a verifica dacă acest lucru a fost făcut corect, accesați ultimele mișcări ale contului dvs și verificați cu atenție tranzacția efectuată. Acest lucru pentru a garanta că ajunge la momentul potrivit în contul dvs. și, de asemenea, în cazul generării unei reclamații puteți obține cu ușurință ID-ul tranzacției.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here