Cum funcționează noua opțiune „Fotografii inteligente” a Tinder? - Fotografii inteligente

Dacă îți place să cunoști oameni noi și să planifici întâlniri, cu siguranță ai auzit de Tinder, platforma de întâlniri. Iar dacă o cunoști, ar trebui să știi că a terminat recent un funcția numită Fotografii inteligente sau fotografii inteligente și dacă căutați informații despre cum funcționează această opțiune, ați ajuns la locul potrivit.

Index()
 1. Ce utilizări poți oferi pentru a avea fotografii inteligente pe Tinder?
 2. Cum îți evaluează Tinder fotografiile prin Smart Photos?
 3. Cum puteți face fotografia dvs. în Smart Photos cea aleasă?
  1. Zâmbet
  2. calitate bună a imaginii
  3. evocă emoții

  Ce utilizări poți oferi pentru a avea fotografii inteligente pe Tinder?

  Platforma Tinder a introdus recent un funcție foarte utilă numită Smart Photo sau în spaniolă fotografii inteligente, pe care o poți folosi atunci când nu știi sau nu ești foarte sigur ce fotografie de profil să plasezi. Acest lucru se datorează faptului că această funcție îl face pe Tinder să aleagă aleatoriu o fotografie cu tine și să o plaseze în profil și astfel de fiecare dată când cineva este interesat de tine, aceasta va fi prima fotografie pe care o va vedea.

  Cum îți evaluează Tinder fotografiile prin Smart Photos?

  Modul în care Tinder îți evaluează fotografiile prin funcția Fotografii inteligente funcționează după cum urmează. El analizează toate atingerile sau mai bine zis loviturile pe care le primești și alege imaginea care a avut cele mai multe aprecieri astfel încât aceasta să devină fotografia ta principală.

  Deci, această funcție folosește învățarea automată pentru a putea face toată această muncă în câteva secunde, iar fiecare lovitură sau interacțiune pe care o primești o folosește pentru a oferi informațiile necesare pentru a determina care fotografie este mai bună.

  Funcția Fotografii inteligente modifică cele mai recente imagini afișate în profiluri și melodii sau verifică ce imagine are glisări mai bune. Apoi adună informațiile și de-a lungul timpului aranjează imaginile într-o ordine până reușește ca fotografiile cu cele mai bune performanțe să apară primele când cineva vede profilele în care ești inclus.

  Pe scurt, algoritmul va afișa întotdeauna cea mai reușită fotografie a ta, și astfel vă va ajuta să aveți mai mult succes în cadrul aplicației, totuși acest lucru are un mic dezavantaj și anume că nu toți utilizatorii folosesc Tinder în același mod.

  Prin aceasta nu ne referim la faptul că există oameni care tind să vezi toate fotografiile găsite pe profilul tău mai întâi și după ce au observat în detaliu încep să alunece și, prin urmare, nu se lasă duși doar de fotografia lor principală, dar ceea ce vă vom spune este că există foarte puțin procent care face asta.

  Dacă ați activat deja funcția Fotografii inteligente sau fotografii inteligente și această funcție vă schimbă fotografia principală, veți primi o notificare când vă conectați și, desigur, ar trebui să vedeți o altă fotografie pe pagina dvs. de conectare.

  Și dacă dintr-un motiv oarecare nu mai doriți să utilizați funcția Fotografii inteligente și doriți să fiți cel care vă alege fotografia de profil, puteți dezactiva această funcție mergând la setări sau configurare.

  Cum puteți face fotografia dvs. în Smart Photos cea aleasă?

  Dacă ați decis să vă creați un cont sau să vă autentificați pentru a utiliza funcția Smart Photos, veți dori ca noile fotografii pe care urmează să le încărcați în profilul dvs. Tinder să fie alese de această funcție, aici vă vom spune câteva trucuri sau sfaturi pentru a-l atinge.

  Zâmbet

  Când să faci o poză sunt mulți oameni care văd zâmbetul mai ales bărbați, totuși pentru femei nu este ceva atât de important ei o fac pentru că transmite bucurie și este ceva foarte frapant și de aceea vă recomandăm ca dacă știi să zâmbești, fă-o. Dacă treaba ta nu este să zâmbești calm, poți alege să te uiți la camera, deoarece restul poate fi interpretat ca o persoană serioasă și cochetă. Poți folosi ajutorul prietenilor sau familiei tăi pentru a decide dacă al tău este să zâmbești sau nu.

  calitate bună a imaginii

  O calitate bună a imaginii vă va ajuta foarte mult, astfel încât funcția Smart Photos să vă selecteze fotografia, deoarece pentru alte persoane o imagine neclară nu va atrage prea multă atenție și prin urmare nu o vor aluneca. Atunci folosiți întotdeauna o cameră bună, dacă poți plăti un profesionist pentru a obține fotografii mai bune, fă-o și vei vedea cum vor merita rezultatele.

  evocă emoții

  Ultimul sfat pe care vi-l dam este acela întotdeauna în fotografiile tale transmite emoții, poti plasa fotografii cu un zambet bun putin mai serioase si mai presus de toate fotografii in care iti arati adevarata personalitate. Cu toate aceste sfaturi pe care tocmai le-am menționat, ele nu sunt doar importante pentru ca fotografiile tale să fie alese de funcția Smart Photos, dar te vor ajuta și să obții mai multe întâlniri cu alți utilizatori ai platformei Tinder. De aceea incearca sa aplici toate aceste trucuri si astfel vei fi foarte foarte popular. 

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here