Cum funcționează instrumentul „amână un e-mail” în Gmail? - Programeaza livrarea

Gmail are o lume de opțiuni pentru confortul utilizatorilor săi, motiv pentru care implementează instrumente interesante precum amânarea mesajelor și citirea lor mai târziu programarea livrării notificărilor, adică aceeași aplicație vă va reaminti să revedeți acel mesaj care poate să fi ajuns când erați ocupat și ați decis să amânați pentru a-l citi mai târziu.

Index()
 1. Care este funcția amânării unui mesaj sau e-mail în Gmail?
 2. Cât timp poate fi amânat un e-mail pe care doriți să-l trimiteți??
 3. Care sunt pașii pentru a amâna cu ușurință un mesaj Gmail?
  1. Din aplicație
  2. prin web
 4. Este posibil să amânați un e-mail care a fost trimis anterior?

Care este funcția amânării unui mesaj sau e-mail în Gmail?

Folosind instrumentul de amânare a unui mesaj Gmail, nu veți pierde mesajul din tavă atunci când continuă să sosească alte e-mailuri care sunt prioritare în timpul orelor de lucru, cursurilor sau altele. Din moment ce această opțiune vă permite să indicați cât timp după ar trebui să aștepte ca aplicația să vă reamintească să verificați mesajul, așa că îl setați pentru când sunteți inactiv. Între timp, aceste e-mailuri vor fi stocate într-un folder de e-mail amânat pe care îl puteți accesa după cum urmează:

 1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail.
 2. Accesați meniul de opțiuni al aplicației Gmail actualizate cu cea mai recentă versiune.
 3. Selectați linia amânată și veți vedea toate e-mailurile dvs. amânate, le puteți elimina de acolo manual sau puteți aștepta ca timpul pe care l-ați setat ca Gmail să vă notifice din nou pentru a revizui mesajul.

Cât timp poate fi amânat un e-mail pe care doriți să-l trimiteți??

Instrumentul de amânare a unui e-mail din Gmail este destul de util pentru a vă optimiza timpul și a menține prioritățile dacă uitați să verificați orice e-mail, de aceea aplicația a conceput acest tip de funcții care vă ajută să vă organizați contul, ca atunci când vă organizați e-mailurile Gmail în dosare pentru a le clasifica și a avea un control mai mare asupra lor. Din acest motiv, instrumentul de amânare a unui email vă oferă mai multe opțiuni în ceea ce privește timpul în care doriți să păstrați mesajul amânat, așa cum veți vedea mai jos:

 1. Veți observa opțiunea de a vă reaminti mai târziu astăzi, asta înseamnă că Gmail va aștepta apusul pentru a vă anunța din nou despre sosirea acelui e-mail.
 2. Dacă selectați opțiunea de amânare până mâine, e-mailul va ajunge din nou în căsuța de e-mail a doua zi dimineața.
 3. Puteți alege opțiunea de a amâna e-mailul până în weekendul următor și sâmbăta următoare va sosi notificarea.
 4. Amânând mailul pentru săptămâna viitoare pentru că considerați că până la acea oră veți fi neocupat, veți primi mesajul următoarea luni la orele dimineții.
 5. Dacă, pe de altă parte, decideți să selectați opțiunea de o zi, aceasta va fi nedeterminată, adică nu va exista o oră stabilită pentru notificare.
 6. În final, vei avea opțiunea de a configura singur data și ora la care vrei să revizuiești mesajul, între timp acesta va rămâne în căsuța poștală amânată.

Care sunt pașii pentru a amâna cu ușurință un mesaj Gmail?

Așa cum s-ar putea să întâmpinați problema de a vă primi mesajele din Gmail, se poate întâmpla și să le primiți atât de des încât să fiți forțat să le amânați la revizuiește-le mai târziu mai calm și fără atâtea ocupații care să vă distragă atenția în acel moment, de aceea apare acest instrument util pe care îl puteți implementa din aplicația dispozitivului dvs. sau prin Web.

Din aplicație

Menținerea comunicării prin e-mail din aplicația Gmail de pe dispozitivele tale mobile simplifică foarte mult utilitatea acesteia, pentru că poți merge oriunde și poți rămâne în contact în acest fel, așa că din aplicație poți amânați un mesaj pentru a-l citi mai târziu și astfel acordă-i atenția pe care o merită, deoarece în acel moment poți fi pe stradă, luând metroul sau alergând în parc, pentru a amâna e-mailul faci următoarele:

 • Accesați aplicația Gmail și deschideți e-mailul pe care tocmai l-ați primit și intenționați să îl amânați.
 • Acum continuați să apăsați cele trei puncte situate în colțul din dreapta sus pentru a afișa meniul de opțiuni.
 • Faceți clic pe amânare și veți vedea cum se deschide o mică fereastră cu diferitele opțiuni legate de timpul pentru care doriți să amânați mesajul.
 • Selectați ora și e-mailul va dispărea automat din căsuța de e-mail și va fi stocat în folderul de e-mail amânat în timp ce expiră timpul ales.

prin web

Prin urmare, în lumea muncii, academică sau de afaceri este obișnuit să folosiți Gmail de pe web în mijlocul atâtor ocupaţii devine necesar să amâni unele mesaje în timp ce ești ocupat, pentru a o face prin Web trebuie doar să urmezi acești pași simpli:

 • Introduceți contul de e-mail Gmail și poziționați-vă în căsuța de e-mail.
 • Găsiți e-mailul primit și doriți să amânați.
 • Setează cursorul computerului tău pe e-mailul pe care urmează să-l amâni și vor apărea automat o serie de opțiuni.
 • Trebuie să selectați pictograma ceas pentru a amâna.
 • Configurați ora la care doriți să păstrați mesajul amânat pentru a primi noua notificare.

Este posibil să amânați un e-mail care a fost trimis anterior?

Odată cu încorporarea unor instrumente precum ștergerea unui e-mail Gmail trimis înainte de a fi citit, Gmail este în fruntea altor mijloace de comunicare pe Web, acum cu instrumentul de amânare a mesajelor puteți implementa avertismentul ca memento pentru a verifica chiar mesajele care au fost trimise înainte, adică e-mailul nu trebuie să fi fost primit doar în acel moment, dar puteți trimite alte e-mailuri în tava amânată pe care doriți să le revizuiți mai târziu, dar doriți ca aplicația să vă reamintească.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here