Cum funcționează geolocalizarea Snapchat când mobilul este oprit - Efecte

De la crearea Snapchat, popularitatea sa a generat un număr mare de utilizatori care folosesc constant această platformă socială pentru a-și împărtăși viața cu ceilalți. În prezent, dvs noua versiune de geolocalizare A atras mulți tineri, deoarece pot urmări mulți oameni oriunde în lume și pot partaja sau trimite această locație pe Google Maps și Whatsapp cu alte persoane de contact.

Având în vedere asta, vrei să știi cum să utilizați acest nou instrument social atunci vă invit să continuați să citiți acest articol pentru a putea descoperi cum să activați funcția SnapMap pe dispozitivul dvs.

Index()
  1. Ce funcție are Snapmap-ul pentru utilizatorii acestei rețele de socializare?
  2. Cum puteți verifica dacă urmărirea Snapchat este activată?
  3. Ce ar trebui să faceți pentru a activa această funcție pe telefonul mobil?
  4. Care este efectul opririi telefonului mobil cu Snapmap?
  5. Cum poți dezactiva urmărirea telefonului mobil Snapchat??

Ce funcție are Snapmap-ul pentru utilizatorii acestei rețele de socializare?

Această rețea socială a prezentat un nou instrument care îi ajută pe toți utilizatorii săi vezi pe harta ta locația persoanelor de contact. Pe lângă descărcarea de fotografii, videoclipuri și povești de la alte persoane pe Snapchat. Puteți, de asemenea, să chat și partajați orice informații despre locație prin Snapmap, putând vedea locația oricărui loc din lume în care se află contactele dvs., ei vor putea, de asemenea, să raporteze dacă sunt uniți cu un grup și să vadă în poveștile lor publicate, locul pe care îl vizitează.

Pe de altă parte, această actualizare va permite utilizatorului utilizați opțiunea „Mod fantomă” prin care își pot ascunde locația actuală, dar putând vedea locul unde se află ceilalți și indică mijlocul de transport prin care sunt mobilizați contactele lor, fie cu mașina, pe jos sau cu avionul.

Cum puteți verifica dacă urmărirea Snapchat este activată?

Există o modalitate foarte ușoară de a verificați dacă urmărirea snapchat este activată Urmați acești pași simpli:

  • Mergeți la aplicația Snapchat, Dacă tot nu îl aveți, îl puteți descărca intrând în magazinul oficial de descărcare gratuit și securizat Google PlayStore, apoi conectați-vă cu contul personal și accesați tabloul de bord.
  • Apoi trebuie să tăiați pictograma locație disponibilă în partea de jos a ecranului computerului, după ce acest Snapmap va începe să se încarce pe ecran și un scurtă prezentare generală a hărții.
  • Acum trebuie să atingeți numărul de bitmoji și fiecare dintre ei va reprezenta fiecare contact de pe mobil și când faceți clic pe fiecare bitmojis veți vedea locația exactă a fiecăruia dintre ei, așa puteți verifica locația fiecărui contact și bineînțeles dacă locația dvs. este actualizată.

Ce ar trebui să faceți pentru a activa această funcție pe telefonul mobil?

Pentru a activa funcția pe telefonul mobil, trebuie doar să faceți clic pe butonul găsiți butonul de locație iar locația ta va fi vizibilă tuturor persoanelor de contact care urmăresc site-ul tău social. Odată ce ați activat această opțiune, puteți alege și opțiunea „Mod fantomă” cu care puteți vedea locația persoanelor de contact, dar ei nu o pot vedea pe a dvs.

Cu toate acestea, pentru a realiza această funcție, platforma vă va cere să faceți unele modificări în configurație. Pentru a face acest lucru, trebuie ajustați confidențialitatea a echipei tale.

Care este efectul opririi telefonului mobil cu Snapmap?

Este normal să vrei să știi cum îți poți vedea locația pe harta acestei rețele de socializare dacă echipamentul dvs. este oprit. Având în vedere acest lucru, ar trebui să știți că Snapmap arată doar locația cu mult înainte ca telefonul să se oprească. Deci, dacă ați schimbat locația și nu ați folosit aplicația și Snapchat în tot acest timp, la fel nu se va afișa pe Snapmap, va fi afișată doar ultima locație în care ați accesat această rețea socială.

Deci, oprirea telefonului ar fi la fel ca a nu vizita Snapchat timp de câteva ore. De aceea Snapmap nu va putea recunoaște locația curentă pe care îl ai până când ai accesat aplicația Snapchat și astfel ultima ta locație va fi afișată până când vei trimite mesaje private tuturor persoanelor de contact.

Cum poți dezactiva urmărirea telefonului mobil Snapchat??

Locația Snapchat este important în multe ocazii astăzi, cu toate acestea, poate fi oarecum nesigur și poate da rezultate negative. Având în vedere acest lucru, creatorii acestei aplicații au creat și instrumente pentru dezactivați urmărirea telefonului mobil oricând, dacă utilizatorul dorește și își protejează astfel confidențialitatea, pentru a face acest lucru puteți urma acești pași simpli:

  • Accesați contul dvs. Snapchat și apoi localizați secțiunea de hărți, apoi va apărea ecranul de pornire și faceți clic pe pictograma „Roată roată”.
  • De asemenea, puteți accesa profilul contului dvs. Snapchat și deschideți setările acestuia, acolo vei găsi secțiunea de locație, dă clic pe ea și apoi se va deschide o fereastră cu mai multe opțiuni.
  • Selectați-l pe cel care spune „Dezactivați cine îmi poate vedea locația” și gata în acest fel veți dezactiva urmărirea telefonului dvs. mobil pe această platformă socială.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here