Cum funcționează algoritmul Tinder pentru a vă oferi mai multe întâlniri”,

Când vorbim despre Tinder, vorbim despre o platformă considerată rețea socială pentru utilizatorii care o folosesc, fiind astfel în domeniul său, un instrument grozav și de ajutor pentru cei care doresc să cunoască oameni noi, să înceapă conversații cu fraze, întrebări și de curs găsiți un partener online și din această aplicație.

Cum funcționează algoritmul Tinder pentru a obține mai multe date
Vezi acest videoclip pe YouTube

Cel mai bun lucru este că putem alege intervalul de vârstă al utilizatorilor pe care vrem să-i vedem, precum și locația, în funcție de a noastră. În mod similar, întâlni oameni atât din apropiere, cât și din diferite țări La nivel mondial.

Astfel încât, întâlniri ocazionale complete dacă este ceea ce căutăm, sau altfel doar conversații plăcute, în același mod, învățând noi culturi, limbi și alte aspecte ale diferitelor locuri.

Index()
  1. Ce înseamnă steaua albastră de pe Tinder??
  2. Care este scorul Tinder ELO?
  3. Ce este nou despre noul algoritm al lui Tinder?
  4. Puteți juca cu Tinder pentru a obține mai multe întâlniri?
  5. Există vreun secret în interiorul algoritmului pentru a obține mai multe potriviri?

Ce înseamnă steaua albastră de pe Tinder??

Când folosim platforma respectivă, trebuie să fim întotdeauna conștienți de fiecare dintre funcțiile sale, deoarece există unele 'ascunse' ca să spunem așa, fiind conștienți de utilizările sale, cum ar fi editarea vârstei noastre, a fotografiilor și a preferințelor noastre, și așa mai departe ne putem bucura de o o navigare mai bună prin Tinder

În acest caz vorbim despre steaua albastră din Tinder, aceasta merge mână în mână cu opțiunea de a trimite 'super like-uri' în cadrul aplicației. Făcând acest lucru, atunci când persoana căreia i-am trimis super like-ul, intră în contul său Tinder, profilul nostru va apărea imediat pe ecran, dar cu diferența că va fi cu un chenar albastru strălucitor și, de asemenea, o stea.

Acest lucru indică faptul că ne-a plăcut destul de mult profilul celuilalt utilizator, iar dacă primim un super like de la cealaltă persoană, atunci vom avea o potrivire. Partea bună este că putem efectua funcția super like dacă avem un profil neverificat sau invers, adică va trebui fie să așteptăm să aprobăm revizuirea profilul nostru pe Tinder pentru a o putea face.

De remarcat că super like-urile pot fi obținute prin diverse pachete care ar trebui să cumpărăm, făcând acest lucru, le vom avea în contul nostru pentru a le folosi oricând dorim și, desigur, nu expiră în niciun fel, chiar dacă contul a fost șters la un moment dat.

Pentru a le cumpara trebuie sa urmam urmatorii pasi:

În primul rând, trebuie să intrăm în contul nostru Tinder și să deschidem secțiunea din profilul nostru. Apoi, facem clic pe opțiunea care ne spune ‘settings’, iar în final selectăm ’cumpara super like’, este atât de simplu să le obții.

Care este scorul Tinder ELO?

Trebuie să știm că așa-numitul 'ELO' de pe Tinder este practic o funcție care are de-a face cu un scor de dorință ascuns, bazat pe algoritmi de clasificare a profilului nostru.

La fel, a spus scor pe profilul tau va lucra pentru a determina căror utilizatori le va fi afișat profilul dvs. și ce profiluri vor apărea în contul dvs., ceea ce va genera mai multe potriviri, dar dacă o persoană care are un 'ELO' cu o evaluare relativ scăzută, se potrivește cu dvs., atunci a dvs va scădea, de asemenea, drept consecință.

Ce este nou despre noul algoritm al lui Tinder?

Tinder în platforma ta întotdeauna creați caracteristici inovatoare pentru ca angajatorii lor să răspundă nevoilor lor, conform criticilor și comentariilor, încearcă să-și îmbunătățească serviciile.

Prin urmare, atunci când vorbim despre Știri despre algoritmul Tinder, trebuie să știm că funcționează ca vizualizator maxim al profilului nostru pentru alți utilizatori, în anumite ore, acesta fiind un fel de calculator, în ceea ce privește ELO.

Este pertinent de știut că pentru a ne ridica 'ELO' pe Tinder, trebuie să îndeplinim unele specificații sau recomandări precum, au un profil nou, adică selectați o fotografie atractivă și de bună calitate pentru profilul nostru și, bineînțeles, mențineți și a frecvență constantă la utilizarea platformei.

Puteți juca cu Tinder pentru a obține mai multe întâlniri?

Există multe modalități de a obține flirturi sau întâlniri în cadrul platformei Tinder, cum ar fi adresarea de întrebări interesante, conversațiile plăcute și, de asemenea, luarea în considerare a respectului față de ceilalți oameni.

Dar, jocul pe Tinder a devenit viral în rândul utilizatorilor, bineînțeles că este posibil, ideea este să alegi jocuri care să fie suficient de distractive pentru ambele persoane, precum adevărul sau îndrăzneala, sau runde de alte tipuri. Acest lucru generează un grad mai mare de încredere și securitate în rândul utilizatorilor, ceea ce este extrem de important atunci când faceți întâlniri față în față.

Există vreun secret în interiorul algoritmului pentru a obține mai multe potriviri?

Într-adevăr, există câteva trucuri în cadrul algoritmului pentru a putea obțineți mai multe meciuri, dar cum o facem?, raspunsul este foarte simplu, ideea este sa ne mentinem contul activ in mod frecvent, in acest fel, vor exista mai multe posibilitati ca profilul nostru apare altor utilizatori și așa primește-le.

Pe de altă parte, este crucial să avem fotografii de pe profilul nostru care nu dau un aspect prost a persoanei noastre în sine, nu este recomandat să plasăm fotografii cu alte persoane, deoarece acest lucru poate genera unele îndoieli cu privire la situația noastră sentimentală la momentul în care folosim aplicația Tinder. De aceea ideea este plasați fotografii singur sau, în lipsă, singur.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here