Cum să formatați sau să resetați Samsung Grand Prime cu ușurință

Utilizarea dispozitivelor mobile de gamă medie a devenit o necesitate, și cu atât mai mult cu numărul de programe care prezintă mii de actualizări în fiecare zi pentru a ușura viața utilizatorilor. Una dintre acțiunile de întreprins este formatați sau efectuați o resetare hardware a smartphone-ului nostru, în acest caz, Samsung Grand Prime.

Formatați Samsung Grand Prime
Vezi acest videoclip pe YouTube

Efectuarea unui Hard Reset la un Samsung este necesară în funcție de nevoile utilizatorului, o altă opțiune este vânzarea echipamentului menționat pentru achiziționarea unuia mai mare.

Poate că trebuie să nu-l vinzi, ci să restabilim setările din fabrică și astfel ar fi ca nou, dar trebuie avut în vedere că s-ar pierde toate datele stocate.

De multe ori un motiv care îi determină pe utilizatori să facă acest lucru restabilirea valorilor. Merge mână în mână cu necesitatea de a descărca aplicații noi și mai avansate care se adaptează la rutina zilnică a utilizatorului și merg mână în mână cu toate progresele oferite de lumea tehnologică de astăzi.

Datorită tehnologiei și progreselor sale, acestea au fost date în așa fel încât să fie adaptabil și ușor de utilizat pentru diversitatea oamenilor care zi de zi au un acces mai mare la aceste schimbări și folosesc așa-numitul Smartphone.

Permite înțelegerea și utilizarea diferitelor sisteme rapid și precis.

Index()
  1. Pași pentru a formata Samsung Grand Prime
  2. Alte opțiuni pentru a formata cu ușurință Samsung Grand Prime

Pași pentru a formata Samsung Grand Prime

Ar trebui să rețineți că atunci când faceți un Hard Resetare a dispozitivului dvs. Samsung Grand Prime, toate informațiile stocate ar fi pierdute. Și acele aplicații pe care le folosești zilnic, în același timp obții garanția că dispozitivul mobil arată ca nou; Dacă există un virus, acesta va fi eliminat.

Primul, faceți copii de rezervă pentru toate datele importante, apoi executați Hard Reset prin oprirea echipamentului mobil.

Apoi trebuie să apăsați simultan butoanele de creștere a volumului și de pornire în același timp și să adăugați butonul de pornire; ținând apăsate cele trei butoane, vei vedea aspectul logo-ului Samsung Galaxy.

La momentul de aspectul siglei Samsung Galaxy trebuie doar să eliberați butonul de pornire, iar în scurt timp va apărea sigla corespunzătoare Androidului și imediat restul butoanelor trebuie eliberate.

Pornirea în modul de recuperare; apoi trebuie să găsiți opțiunea Wipe Data/ Factory Reset și să o selectați folosind butonul de pornire.

Apoi, folosind butonul de reducere a volumului, este localizată opțiunea Da – Ștergeți toate datele utilizatorului și confirmați din nou cu butonul de pornire. După ce apar mai multe texte, veți vedea opțiunea Reporniți sistemul acum și apăsați din nou butonul de pornire și se va termina resetarea Samsung Grand Prime.

Alte opțiuni pentru a formata cu ușurință Samsung Grand Prime

După cum se vede, acțiunea anterioară pentru Formatarea dispozitivului dvs. Samsung Grand Prime este ușoară, sigur și simplu, dar dacă computerul are vreo cheie de securitate, nu ați putea folosi această metodă.

Cu toate acestea, sunt prezentate și alte opțiuni utilizate de unii utilizatori, una este prin efectuarea procesului din setările dispozitivului și cealaltă prin apelare rapidă.

Pentru opțiunea de resetare din setările dispozitivului, De asemenea, este recomandat să faceți o copie de rezervă a tuturor informațiilor importante, să accesați opțiunea Aplicații, iar apoi în Setări trebuie să localizați Personal, în aceasta din urmă trebuie să apăsați opțiunea Backup și Restaurare.

În Backup and Restore, apăsați pe celulă Faceți backup pentru datele mele iar cu aceasta puteți muta comutatorul de pornit sau oprit în funcție de preferințe și apoi Resetare date din fabrică și puteți reseta echipamentul.

Dacă blocarea este activată, introduceți codul PIN sau parola, apăsați Continuare și Ștergeți tot, iar procesul este finalizat cu succes.

Prin opțiunea de apelare rapidă, trebuie pur și simplu să activezi tastatura telefonului și să suni la numărul *2767*3855#, iar odată ce ai confirmat apelul. Toate datele utilizatorului vor fi șterse, lăsând software-ul calculatorului ca nou, rulează mai rapid și elimină orice malware care afectează buna funcționare a echipamentului mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here