Cum să facturați Uber cu ușurință - Cunoașteți modelul de facturare

După cum se știe, cei mai mulți dintre noi, cei care efectuează o plată, fie pentru un articol sau pentru un serviciu, doresc să fie generată și o factură ca suport de plată, de asemenea putem face check-in în Uber. Putem genera foarte ușor facturarea, unde ne vor oferi detalii detaliate despre serviciul prestat, locul de origine, distanța parcursă precum și valoarea plătită, precum și orele pe care le considerați convenabile în care vă puteți asigura factura.

Cum să facturați la UBER - FACTURI UBER
Vezi acest videoclip pe YouTube

Noi toți cei care ne dorim această facturare este făcută, ne dorim pentru ca dorim sprijin pentru companie sau pur si simplu pentru a tine evidenta cheltuielilor efectuate. În acest fel, ne putem gestiona optim resursele, întrucât astăzi este o problemă foarte importantă în viața oricărei familii. La fel, acest sprijin poate fi folosit pentru legalizarea cheltuielilor de transport generate de deplasări în orice problemă de muncă.

Deci este foarte important să o avem, astfel încât conturile să fie complet clare cu compania pentru care lucrăm. Așa cum ne poate servi, dacă avem o micro-întreprindere, astfel putem păstra un control adecvat al cheltuielilor.

Index()
  1. Cum să facturați Uber din contul dvs?
  2. Diferențele dintre plata automată și plata manuală.

Cum să facturați Uber din contul dvs?

În primul rând, trebuie să ținem cont de faptul că Uber are mai multe mecanisme pentru a face viața utilizatorilor săi mult mai ușoară. Una dintre acestea este facturarea, care se face ușor și aproape imediat.

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să creați un profil de utilizator din aplicație. Introducem prin email sau numarul de telefon deja inregistrat, apoi iti creezi o parola de cont, care iti va proteja datele.

Odată ce ai contul deschis, intri și în partea dreaptă sus a ecranului va apărea un meniu. Trebuie să-l selectați, astfel încât să se deschidă.

Va apărea opțiunea de configurare, când deschideți configurația veți vedea o pictogramă de opțiune de profil fiscal. Prin selectarea acestuia din urmă, va trebui să gestionați unele date personale cum ar fi numele și adresa companiei. Aceste date sunt foarte importante, trebuie să fii foarte atent când le introduci. În plus, sunt date obligatorii pentru ca facturarea să fie efectuată în mod optim.

Odată ce datele cu caracter personal au fost introduse și datele companiei au fost completate, dacă este necesar. Aplicația vă va oferi două metode de plată, care sunt plata automată și plata manuală.

Diferențele dintre plata automată și plata manuală.

Merită subliniat, că oricare dintre cele două plăți este efectivă, fiecare are felul lui de lucru. Aceasta se alege prin libera decizie a utilizatorului, tot in functie de nevoile fiecaruia. În continuare vă voi arăta caracteristicile fiecăreia dintre aceste metode de plată Uber, vă voi indica și modul în care veți avea facturarea.

· Plata automata, avand deja completat profilul utilizatorului, afilierea unui cont de email sau a unui numar de telefon mobil, aceasta metoda va fi imediata. Înseamnă că odată ce serviciul de transport Uber s-a încheiat, se va genera o factura pentru aceasta. Această factură va ajunge pe e-mailul dvs., astfel încât să o puteți revizui odată ce serviciul este finalizat. Merită subliniat faptul că această metodă de plată este fiabilă, se face prin carduri de debit sau de credit. Sistemul are o metodă de protecție a datelor, care vă oferă încrederea de a utiliza sistemul în siguranță și eficient.

· Plata manuala, pentru a solicita aceasta factura este necesara completarea datelor personale in profilul dumneavoastra, sau pe cele ale companiei daca doriti. De asemenea, afiliați e-mailul pe lângă un număr de telefon mobil. A) Da puteți solicita factura de câte ori doriți, fie din e-mailul dvs., fie prin mesaj text, care va ajunge pe dispozitivul dvs. mobil. Toate acestea pentru a genera o mai mare încredere în utilizator, creând o legătură cu Uber, datorită faptului că poate factura cu ușurință.

Trebuie remarcat faptul că Trebuie să fim foarte atenți când ne introducem datele, odată ce ne creăm profilul. Pentru a evita erorile care ne-ar putea dăuna la legalizarea unei facturi pentru serviciul Uber. Vă puteți genera cu ușurință factura de câte ori credeți că este necesar, fără teama de a pierde documentul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here