Cum să scoți sau să scoți cu ușurință bateria Samsung J7 Prime

Putem scoateți pur și simplu bateria de pe un Samsung J7Pime Android, fara a produce vreo deteriorare echipamentului deoarece acestea sunt extrem de fragile si datorita vulnerabilitatii pieselor pe care le contin, acestea trebuie manipulate cu mare atentie.

Cum scot bateria de pe Samsung Galaxy J7 Prime
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Puteți scoate bateria de pe Samsung J7 Prime.
 2. Care este procedura pentru a scoate bateria de pe Samsung J7 Prime?
 3. Câteva sfaturi utile pentru îngrijirea și întreținerea bateriei dvs. Android.

Puteți scoate bateria de pe Samsung J7 Prime.

Când începeți acest proces, vă sugerăm să exersați cu un dispozitiv Android similar care este deteriorat, astfel încât să o puteți face încercând să îl eliminați într-un mod minim invaziv și fără a provoca daune inutile la Android.

Trebuie sa tii cont ca sunt echipamente extrem de fragile si ca trebuie sa le manevrezi cu cea mai mare grija, in felul acesta vei putea sa iti intretii echipamentele si sa faci o munca de calitate care sa genereze incredere si satisfactie.

De asemenea, puteți să rootați Samsung Galaxy J7 fără a utiliza Odin dacă doriți să începeți cu o remediere internă. Rețineți că trebuie să cunoașteți codurile secrete ale Galaxy J7 și ale altor telefoane mobile Samsung.

Care este procedura pentru a scoate bateria de pe Samsung J7 Prime?

Deși nu este detașabil bateria Samsung J7 Prime Dacă vă puteți deschide Samsung, există modalități foarte ușoare și simple de a-l elimina de pe Android, mai jos vă vom ghida pas cu pas:

 1. Veți avea nevoie de un pistol termic, deoarece trebuie să aplicați un pistol termic pe marginea ecranului cantitate minimă de căldură timp de 15 secunde, nu trebuie să lăsați pistolul static, trebuie să îl mișcați continuu pentru a evita deteriorarea ecranului.
 2. Trebuie să ai niște pensete mici pentru a face un minim de forță pe marginea ecranului, așa că vei începe de la colțurile în care se află locuința.
 3. Trebuie să o faceți cu mare atenție, nu trebuie să apăsați maneta, acest lucru ar putea provoca daune ireversibile deoarece ecranul este extrem de sensibil și l-ați putea sparge.
 4. Dacă după câteva minute nu îl puteți deschide, ar trebui să continuați să aplicați căldură.
 5. Tine cont de faptul ca atunci cand folosesti o unealta trebuie sa o faci cu mare atentie si doar pe margine, asta datorita naturii delicate a echipamentului inca de la conectori de afișare și tactile.
 6. Când scoateți ecranul trebuie să scoateți șuruburile, abia atunci veți putea accesa bateria.
 7. Vă recomandăm să pregătiți un ghid de desen cu privire la locația șuruburilor înainte de a trece la scoaterea și deconectarea acestora, doar atunci vă va fi mai ușor să reasamblați.
 8. Este esențial să aveți lipici pentru ecran, este necesar să reasamblați și să plasați din nou lipiciul, acest lucru vă va asigura că ecranul este fixat și sigur.
 9. Nu ar trebui să încercați să dezasamblați Android-ul și nici să folosiți unelte metalice în timp ce acesta este nemișcat acumulator instalat, puteți provoca un scurtcircuit care ar deteriora iremediabil echipamentul.

Câteva sfaturi utile pentru îngrijirea și întreținerea bateriei dvs. Android.

 • Ar trebui să utilizați întotdeauna incarcatoare originale samsung, Acest lucru va preveni deteriorarea bateriei. Încărcătoarele sunt adesea proiectate pentru un anumit tip de echipament, așa că nu se încarcă întotdeauna complet și adesea durează mult timp pentru a ajunge la o încărcare completă.
 • Utilizarea încărcătoarelor potrivite pentru Android vă va proteja port USB.
 • Asigurați-vă că conectați corect încărcătorul, acest lucru va preveni deteriorarea pe termen lung a bateriei Android.
 • Nu uitați să deconectați încărcătorul când procesul de încărcare a echipamentului dvs. este terminat, acest lucru împiedicând aprinderea bateriei din cauza încărcării prelungite.
 • Nu folosiți smartphone-ul în timpul încărcării, veți evita forțarea încărcării și veți proteja echipamentul de supraîncălzire din cauza utilizării greșite.
 • Ia în considerare încărcați dispozitivul la temperatura camerei, locurile cu puțină oxigenare pot cauza temperaturi ridicate care vor cauza supraîncălzirea echipamentului.

 • Asigurați-vă că plasați echipamentul pentru a fi încărcat pe o suprafață uscată, fără obiecte străine.
 • Asigurați-vă că cablul USB este în condiții optime pentru încărcare.
 • Optimizați bateria dispozitivului dvs. Android, acest lucru vă va ajuta extinde durata de valabilitate De acelasi.
 • Curățați în mod regulat aplicațiile și funcțiile Android-ului dvs., acest lucru vă va ajuta să reduceți consumul inutil al încărcăturii, prelungind astfel durata de viață a bateriei dvs.
 • Rețineți că nu vă opriți computerul sau reporniți-l inutil, aceasta consumă o parte din încărcare, deoarece trebuie porniti echipa și toate aplicațiile simultan.
 • În sfârșit, încercați să minimizați deteriorarea bateriei dvs. cu încărcarea adecvată a echipamentului dvs., amintiți-vă că decideți durata de viață utilă a echipamentului dvs.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here