Cum să exportați conversațiile WhatsApp pe alt telefon mobil? - Distribuie chat

Cumpărarea unui telefon nou presupune că vei face modificări și vrei să poți avea anumite aplicații pe acest nou achiziționat, mai ales de la WhatsApp și chat-uri importante pe care le-ați stocat acolo, chiar și că nu doriți să pierdeți aceste informații valoroase.

Prin urmare, aceeași aplicație vă ajută să efectuați această funcție, unde puteți exporta cu ușurință chat-urile pe care le ai și astfel nu vei rata acele mesaje semnificative pentru tine, fie că sunt de la partenerul tău, prietenii, familia și chiar de la locul de muncă sau de la studiu. Vă vom învăța cum să faceți această ajustare de pe mobil.

Index()
 1. Ce se întâmplă când chat-urile WhatsApp sunt exportate?
 2. Care este procedura pentru a exporta o conversație WhatsApp?
  1. De pe Android-ul tău
  2. Dacă ai un iPhone
 3. Cum poți exporta un chat WhatsApp pe alt telefon mobil?
 4. Ce trebuie să faceți pentru a vă salva conversațiile WhatsApp pe computer?

Ce se întâmplă când chat-urile WhatsApp sunt exportate?

Când efectuați această schimbare de la un telefon la altul, toate mesajele, fișierele și alte documente pe care le-ați salvat în contul WhatsApp, vor fi descărcate și păstrate pe noul telefon unde l-ai inregistrat. Acest lucru se întâmplă datorită backup-ului pe care platforma îl execută din când în când și va rămâne conform ultimului care a fost făcut.

În acest sens, nu ar trebui să vă faceți griji că pierdeți orice informație, deoarece veți avea totul din nou. Cu toate acestea, trebuie să fii foarte atent data si ora la care s-a facut salvarea de securitate, astfel încât să aveți totul în backup în cloud și să nu vă asumați riscuri mai târziu. De asemenea, este posibil să ștergeți anumite chat-uri fără a lăsa o urmă din ele.

Care este procedura pentru a exporta o conversație WhatsApp?

În continuare, vom descrie procedura care trebuie urmată pentru a exporta datele WhatsApp într-un mod sigur, rapid și simplu. Pentru asta vă spunem, indiferent ce sistem de operare ai dispozitivul (fie Android sau iOS), așa că acordați atenție la următoarele.

De pe Android-ul tău

Intră pe mobil, caută aplicația și mergi la chat-ul în care vrei să-ți exporti mesajele. În cadrul acestuia, selectați cele trei puncte situate în colțul din dreapta sus, există un meniu derulant cu unele alternative, alege-o pe cea care spune export chat.

La apăsarea acestei opțiuni se vor deschide formularele în care poți trimite toate informațiile pe care le-ai salvat în acest chat (aici poți include imagini, documente, link-uri, autocolante și altele

). Apoi vi se va cere să confirmați dacă doriți doar să exportați mesajele sau tot conținutul și veți putea partaja prin Telegram, Gmail, Drive etc

Tu alegi cea mai buna varianta si gata.

Dacă ai un iPhone

Aici procedura variază puțin, dar este foarte asemănătoare cu cea anterioară pe care am menționat-o deja și care se aplică pe Android. Pentru a începe să deschideți chatul dorit în WhatsApp, accesați informațiile acestuia făcând clic acolo unde apare numele, apoi mergeți în jos în meniu și veți vedea opțiunea de a exporta chatul.

După aceasta, alegeți dacă doriți să atașați fișierele sau nu și de acolo veți fi direcționat să alegeți unde doriți să trimiteți informațiile despre acesta. În cele din urmă, selectezi oricare dintre alternativele posibile și partajați pentru a-l exporta corect de pe iPhone.

Cum poți exporta un chat WhatsApp pe alt telefon mobil?

Daca ai un mobil Android, exista posibilitatea de a exporta in doua moduri, unul automat prin backup si altul, manual, acolo unde ar trebui sa fie transferați conversațiile pe un computer și de acolo la noul telefon mobil. Pentru a face acest lucru prin cel mai rapid mod automat, urmați acești pași:

 1. Deschide aplicația WhatsApp pe vechiul tău mobil și mergi la cele trei puncte din colțul din dreapta sus
 2. Mai tarziu accesați secțiunea de setări iar în cadrul acestuia selectați în chat-uri
 3. Derulați puțin în jos între aceste opțiuni și există una care spune „backup”
 4. fiind acolo poți alege perioada periodică în care se va face această copie de rezervă (poate fi săptămânal, cincinal, lunar sau niciodată), plus trebuie să-l conectați la contul dvs. Google Drive.
 5. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe Salvare și așteptați finalizarea descărcării

Acum, odată ce s-a făcut backup-ul, porniți noul mobil și instalați WhatsApp. După aceea, intri cu același număr de telefon pe care îl aveai înainte, introdu codul și platforma va căuta ultima copie de rezervă salvată și îl va descărca, în acest fel vei avea acces din nou la chat-urile tale cu dispozitivul curent de utilizat.

Pe de altă parte, pentru utilizatorii sistemului de operare iOS, între telefoanele cu același sistem este foarte simplu, dar dacă doriți să exportați de pe iPhone pe Android sau invers, trebuie să aveți 'Pass to iOS' o aplicație care vă va economisi timp si efort.

Cu aceasta vei putea transfera mesajele WhatsApp și backup-urile mult mai ușor și mai fiabil, deși procesul este același, fă backup și apoi descărcați-l pe celălalt mobil. Aveți chiar permisiunea să importați acele chaturi în Telegram, de exemplu, deoarece sunt aplicații similare.

Ce trebuie să faceți pentru a vă salva conversațiile WhatsApp pe computer?

Pe de altă parte, dacă vrei să o faci manual, atunci conectezi mobilul anterior la computer printr-un cablu USB, acolo mergi la exploratorul de fișiere și copiează folderul WhatsApp pe computer (încercați să-l plasați acolo unde vă este ușor să îl accesați din nou și să nu fiți confundat cu alții).

Apoi conectezi noul mobil și mergi la memoria internă, astfel încât acolo adaugi același folder deja copiat pe care le-ai rezervat anterior între fișierele de pe PC și gata, vei avea și informațiile WhatsApp pe noul dispozitiv pe care îl ai.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here