Cum să eviți și să rezolvi că WhatsApp Web se închide din când în când

Rețelele de mesagerie socială precum WhatsApp sunt în prezent cele mai utilizate de utilizatori, chiar dacă timpul trece, se încorporează un număr mare de oameni noi care nu cunosc unele dintre defectele platformei și din această cauză vă vom spune Cum să preveniți și să remediați WhatsApp Web să se închidă din când în când.

Fiind în această postare, trebuie să știți deja că această platformă are o versiune Web pe care o puteți folosi pe PC-uri desktop sau laptop-uri, pentru a răspunde nevoilor celor mai pretențioși utilizatori.

Pentru a accesa WhatsApp Web este foarte ușor, trebuie doar să intri în aplicația WhatsApp pe dispozitivul tău mobil, apoi în setări vei putea vedea această opțiune, dând clic pe ea vei putea scana codul QR, dacă ai probleme cu Acest pas există o altă modalitate de a începe sesiunea fără a scana codul QR. Odată ce ați făcut acest lucru, ar trebui să vă bucurați de serviciu.

Cum să eviți și să rezolvi că WhatsApp Web se închide de la sine din când în când
Vezi acest videoclip pe YouTube

Puteți efectua apeluri video de pe WhatsApp Web, trimite mesaje vocale și vă puteți bucura de funcțiile distractive de chat, cum ar fi GIF-uri, autocolante sau meme, este foarte tare.

Deși există o defecțiune care pare să nu fie de la platformă, sau poate că este, adevărul este că deranjează utilizatorii atunci când apare, iar pentru a preveni închiderea WhatsApp Web trebuie să faceți următoarele.

Index()
 1. Cum să preveniți și să remediați WhatsApp Web să se închidă din când în când
 2. Soluția grozavă pentru ca WhatsApp Web să nu se închidă singur din când în când
  1. pe Android 6.0 mai cunoscut sub numele de Marshmallow trebuie să executați următorii pași:
 3. Pe alte dispozitive Android cu economisire inteligentă a bateriei.

Cum să preveniți și să remediați WhatsApp Web să se închidă din când în când

Primul lucru pe care trebuie să-l știți este că această defecțiune este oferă mai mult decât orice pe dispozitivele Android, Dar nu vă faceți griji, sunteți aici pentru a preveni acest lucru să vi se întâmple.

Pe Android versiunea 6.0, există o opțiune ideală pentru optimizarea consumului bateriei cunoscut sub numele de Doze, acest instrument ar putea fi una dintre cauzele defecțiunii.

S-a investigat că această problemă a început să apară de când a apărut această versiune de Android și mulți experți au menționat că instrumente precum doze sau altele care reduc utilizarea procesorului sunt cele care fac ca WhatsApp Web să se închidă de la sine.

Oprirea utilizării dispozitivului mobil pentru o perioadă scurtă de timp este suficientă pentru deconectare, așa că pentru a rezolva de ce WhatsApp Web se deconectează la blocarea mobilului, urmați acești pași:

Soluția grozavă pentru ca WhatsApp Web să nu se închidă singur din când în când

Vă voi arăta pas cu pas ce ar trebui sa faci dacă dispozitivul dvs. este Android 6.0 cu instrumentul doze și, de asemenea, pentru alte telefoane mobile mai avansate cu economisire inteligentă a bateriei.

pe Android 6.0 mai cunoscut sub numele de Marshmallow trebuie să executați următorii pași:

 1. Accesați în mod normal setările de sistem.
 2. Introduceți opțiunea baterie.
 3. În colțul din dreapta sus faceți clic pe cele trei butoane și va apărea OPTIMIZARE BATERIE.
 4. atunci trebuie sa dai click pe NU OPTIMIZAT si sa optezi pentru TOATE APLICATIILE
 5. Intri in optiunea WhatsApp si dai NU OPTIMIZA
 6. gata poti fi calm acest esec nu se va mai repeta.

Pe alte dispozitive Android cu economisire inteligentă a bateriei.

În mod normal, opțiunea de economisire a bateriei este deja activată și de multe ori nu o observăm, ceea ce face ca anumite aplicații să nu funcționeze în fundal sau pur și simplu nu funcționează corect.

Trebuie să găsim această opțiune în setările mobilei noastre și să verificăm caracteristicile sale extinse, acordând permisiunea aplicațiilor care căutăm să personalizăm ca WhatsApp Web.

Odată făcut acest lucru, ar fi trebuit să fi rezolvat problema cu WhatsApp Web, inclusiv cu altele care se deconectează fără explicații, trebuie doar să accesați secțiunea și personalizați orice funcție disponibilă astfel incat sa ruleze chiar si cu mobilul in suspensie.

În acest fel poți fi mai calm cu utilizarea aplicațiilor în fundal și bineînțeles să optimizezi utilizarea bateriei așa cum ți se potrivește cel mai bine, deoarece aplicații precum WhatsApp, Facebook, Telegram sau altele

Întotdeauna consumă baterie în fundal.

Dacă din orice motiv doriți să eliminați WhatsApp Web din lipsă de timp sau pentru că are probleme, puteți face acest lucru fără niciun inconvenient. Sperăm că v-am ajutat să împiedicați WhatsApp Web și alte aplicații să se închidă de la sine tot timpul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here