Cum să evit sau să împiedic pe cineva să posteze pe peretele meu de Facebook fără permisiune

Opțiunile pe care rețelele sociale ne permit să le facem, precum Facebook, sunt foarte variate și există una cunoscută care constă în publicarea pe peretele tău. Așa că în acest fel este posibil ca oricine să te eticheteze într-o fotografie pe care o apari. Dar vine un moment în care acest lucru poate scăpa de sub control și nu doriți ca acest lucru să se facă fără consimțământul dumneavoastră. De aceea, mai jos vă vom spune ce trebuie să faceți împiedic pe cineva să posteze pe peretele meu de Facebook fără permisiunea mea.

Cum să evit sau să împiedic pe cineva să posteze pe peretele meu de Facebook fără permisiune
Vezi acest videoclip pe YouTube

Există mai multe funcții pe care poate nu le cunoașteți, cum ar fi activarea și primirea notificărilor pe mobil. Dar altele vă permit ca utilizator al rețelei sociale să controlați aceste conținuturi într-un anumit mod. Pentru că nu ne este posibil să continuăm primind postări pe peretele nostru fără niciun control sau măcar să ne întrebăm dacă suntem de acord cu asta.

Dar nu-ți face griji, dacă nu știai cum să împiedici pe cineva să posteze pe peretele tău fără consimțământul tău, aici o sa ti-l aratam si vei vedea ca este foarte usor de facut. Important este să urmați cu strictețe instrucțiunile pe care vi le vom arăta în acest articol pentru a nu avea nicio problemă în efectuarea acestui control.

Index()
  1. Pași pentru a preveni postarea neautorizată pe peretele dvs. de Facebook
  2. Alegeți opțiunea de biografie și etichetare pentru a ne configura peretele

Pași pentru a preveni postarea neautorizată pe peretele dvs. de Facebook

Pentru a începe acest tutorial, primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să introduceți dvs profil Facebook, după cum știți, acest lucru este foarte simplu de făcut. Trebuie doar să introduci numele de utilizator și parola, dacă totul este în ordine vei putea începe sesiunea pe platformă. Pe care le puteți începe și sesiuni în două conturi de pe mobil. Odată ce am făcut acest pas, vom afișa meniul de opțiuni.

Pentru a face acest lucru, nu vom merge în colțul din dreapta sus și faceți clic pe săgeată, această acțiune va genera meniul din care vom selecta opțiune Setare. Acum ne vom afla într-o altă fereastră în care putem ajusta câțiva parametri ai contului nostru. Următorul pas este să mergeți în partea stângă a ecranului nostru.

Alegeți opțiunea de biografie și etichetare pentru a ne configura peretele

Aici vom vedea mai multe opțiuni separate pe secțiuni și în cazul nostru vom selecta Biografie și etichetare. Această acțiune ne va afișa o nouă fereastră și în ea putem face ajustările necesare la ceea ce este publicat pe peretele nostru. Următorul pas este să găsesc secțiunea Cine poate adăuga conținut la cronologia mea?

Și în această secțiune veți obține următoarea opțiune Vrei să revizuiești postările în care prietenii te etichetează înainte ca acestea să apară pe cronologia ta?? Aceasta este opțiunea pe care o căutăm și cu care vei putea licenția manual publicațiile în care ești etichetat de acum înainte.

Acum s-ar putea să vă întrebați cum funcționează acest lucru și este foarte ușor, când a postează pe peretele tău, aceasta va fi în așteptarea examinării și va fi afișată în Jurnalul de activitate, pe partea stângă. Apoi trebuie să faceți clic pe opțiune recenzie biografică și aici vor fi toți cei care vă așteaptă să acordați permisiunea.

După cum ați putut verifica, este o opțiune foarte simplă de activat și care vă permite să aveți o autonomie mai mare în tot ceea ce este postează pe peretele tău de acum inainte. Dar este important să știi că poți controla doar postările de pe peretele tău. Dar nu în acele postări în care ești etichetat pe peretele altor prieteni.

Dar trebuie să rețineți că vă va fi întotdeauna posibil în orice moment să eliminați blocarea sau restricția de a posta pe peretele dvs.

Și în acest fel am ajuns la finalul acestui tutorial care dorea să abordeze o problemă atât de importantă pentru confidențialitatea și confortul utilizatorilor Facebook. Cu care vei putea împiedic sau împiedica pe cineva să posteze pe peretele meu de Facebook fără acordul meu.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here