Cum să împiedicați Windows 10 să trimită actualizări către alte computere?

Windows 10 este un sistem de operare care, încă din fazele sale incipiente de dezvoltare, axat pe optimizarea performanței și pe o viteză mai mare de procesare, una dintre cele mai semnificative funcții ale sale în acest domeniu este trimite actualizări Windows, de data aceasta vă vom arăta diferite modalități de a o evita pentru a economisi resurse și memorie RAM.

Index()
 1. Cum să dezactivezi actualizările Windows?
 2. Care sunt pașii pentru a evita trimiterea datelor?
 3. Care sunt riscurile opririi actualizărilor?
  1. vulnerabilitatea virusului
  2. Funcționarea echipei
  3. Productivitate scăzută
 4. De ce actualizările Windows 10 îmi încetinesc computerul??
 5. Care sunt cele mai bune modalități de a opri upgrade-ul Windows 10
  1. întârzie actualizarea
  2. Blocați în timpul orelor active
  3. Programați instalarea

  Cum să dezactivezi actualizările Windows?

  Una dintre marile critici pe care le-a suferit Windows 10 de la lansare este incapacitatea utilizatorilor de a decide dacă vor să actualizeze sau nu, deoarece toate pachetele de actualizare sunt obligatorii, în ciuda acestui fapt, există o modalitate prin care putem dezactivați actualizările Windows 10:

  1. Activați conexiunea contorizată: Această metodă funcționează numai dacă computerul dvs. are acces la internet prin wifi, ceea ce face este să vă permită să alegeți când să instalați actualizările (le puteți păstra în așteptare pentru totdeauna) pentru a utiliza această metodă, trebuie să:
   • Accesați setările Wi-Fi și apoi 'Opțiuni avansate' și activați 'conexiunea măsurată' puteți afla să aflați când computerul dvs. se actualizează, dacă nu sunteți sigur.

  Care sunt pașii pentru a evita trimiterea datelor?

  Dacă ați efectuat deja o actualizare și doriți să împiedicați computerul să risipească resurse trimițând date altor persoane din rețeaua locală, puteți dezactivați trimiterea datelor Windows 10 in felul urmator:

  1. Accesați „Setări” prin butonul de pornire
  2. Faceți clic pe 'Update and Security' și apoi pe Advanced Options, odată înăuntru puteți dezactiva trimiterea datelor de pe computerul dvs., astfel încât nu veți mai încărca fișiere în rețeaua locală dar nu le veți putea descărca de pe acesta fie.

  Amintiți-vă că aceste modificări nu sunt permanente și că puteți reactiva Trimiterea datelor Windows dacă vă răzgândiți.

  Un alt mod de a realiza acest lucru este dezactivați procesul de trimitere a datelor din Windows astfel încât să nu pornească împreună cu sistemul de operare, pentru a face acest lucru:

  1. apăsați pe 'Windows + R' apoi tastați 'services.msc' în bara de căutare și apăsați Run
  2. În lista de procese active, găsiți „Windows Update” dublu clic pe el
  3. Apoi, în fila „Tip de pornire” selectați dezactivat

  Dacă doriți să inversați această schimbare, starea înapoi la „Activ”

  Care sunt riscurile opririi actualizărilor?

  Deși pot fi o durere de cap, dezactivați actualizările Windows pot crea neplăceri mai grave, o mare parte din pachetele de actualizare Windows sunt menite să îmbunătățească funcționarea sistemului de operare, cu toate acestea, un număr bun dintre acestea îndeplinesc funcția de a consolida securitatea computerului dvs. și de a proteja eventualele vulnerabilități exploatate de hackeri.

  vulnerabilitatea virusului

  Dacă nu îți actualizezi computerul, ești mai susceptibil de a fi atacat, hackerii cunosc vulnerabilitățile care au fost remediate cu actualizări și vor căuta să atace computerele care nu le au. Din acest motiv, este indicat să aveți un antivirus bun dacă intenționați să dezactivați definitiv actualizările Windows 10.

  Funcționarea echipei

  Pe lângă vulnerabilitățile deja menționate, interzice actualizările în Windows 10 de asemenea, face computerul mai puțin compatibil cu programe sau site-uri web care necesită ca unul dintre pachetele Microsoft să funcționeze corect, așa că este posibil să fiți forțat să faceți upgrade în cele din urmă.

  Productivitate scăzută

  În sfârșit, productivitatea echipei poate fi diminuată în comparație cu alte PC-uri care au actualizări, care nu numai că vă protejează informațiile sau generează compatibilitate, ci și optimizează modul în care programele și sistemul de operare vă folosesc hardware-ul, profitând la maximum de acesta. componentele dvs., ceva ce nu va fi întotdeauna cazul pe mașinile Windows fără actualizare.

  De ce actualizările Windows 10 îmi încetinesc computerul??

  actualizări de Windows nu sunt întotdeauna ceva bun sau care îmbunătățesc performanța computerului dvs., este dificil să determinați motivul pentru fiecare caz, deoarece fiecare computer este diferit, cu toate acestea, există mai multe motive principale pentru care actualizările fac computerul mai lent, printre acestea:

  1. Creșteți consumul de memorie RAM: adăugarea mai multor funcții scade resursele disponibile pe computer și poate crea un efect de blocaj, acest lucru este foarte probabil pe computerele cu puțină RAM
  2. Erori ale programatorului: Programatorii se concentrează de obicei pe crearea de actualizări care îmbunătățesc doar computerele cu cel mai nou hardware și acest lucru poate veni cu prețul neglijării performanței pe computerele mai vechi, așa că de multe ori este mai bine să nu actualizați la noi drivere dacă computerul are o anumită vechime.

  Care sunt cele mai bune modalități de a opri upgrade-ul Windows 10

  Dacă nu vrei dezactivați actualizările Windows 10 dar pentru a le întârzia, fie pentru că nu doriți să reporniți computerul, pentru că folosește puterea de procesare pentru a instala pachetele în timp ce utilizați computerul sau pur și simplu nu doriți ca acestea să fie instalate imediat, puteți:

  întârzie actualizarea

  Dacă doriți întârzie o actualizare Windows adică pentru a întârzia timpul în care computerul va verifica actualizările și le va descărca, trebuie doar să: 

  1. Introduceți „Configurarea sistemului” folosind meniul de pornire
  2. Accesați secțiunea „Actualizare și securitate”, apoi „Actualizare Windows”
  3. Selectați opțiunea „Întrerupeți 7 zile”

  Blocați în timpul orelor active

  Există o funcție numită Orele active Windows ceea ce face ca sistemul de operare să știe la ce oră folosești computerul în mod normal și se actualizează când nu îl folosești, pentru a activa opțiunea mergi la:

  1. Începeți, apoi „Setări” și „Actualizare și securitate” apoi „Windows” și selectați „Schimbați orele active”
  2. Puteți selecta ca echipamentul să le configureze automat sau să le setați singur, odată ce ați terminat, selectați 'Schimbare'

  Programați instalarea

  Dacă utilizați computerul și actualizarea Windows vă solicită să reporniți pentru ca instalarea să se finalizeze, puteți programa repornirea prin:

  1. 'Start' apoi 'Setări 
  2. 'Actualizare și securitate' apoi 'Windows' și 'Actualizare' acolo apăsați 'programați repornirea' și alegeți o oră în care să aibă loc.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here