Cum să evitați închiderea accidentală a filelor în Edge atunci când navigați

Ceva foarte obișnuit care se întâmplă atunci când utilizați un browser precum Microsoft Edge sau alții, este navigarea între diferitele site-uri web și file. Dar este foarte obișnuit să închidem accidental una sau mai multe file, determinându-ne astfel să pierdem toate datele pe care le aveam în browser, de aceea trebuie preveniți închiderea accidentală a filelor din Edge atunci când navigați între acestea, dacă doriți să știți care sunt cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a evita acest tip de problemă, ar trebui să continuați să citiți acest articol.

Index()
 1. Ce se va întâmpla dacă toate filele sunt închise în Microsoft Edge?
 2. Care sunt punctele de luat în considerare pentru a evita închiderea filelor acestui browser?
  1. Cunoașteți tastele care închid filele
  2. Cunoașteți locația indicatorului mouse-ului
 3. Cum evitați să închideți filele browserului Microsoft?
  1. În interiorul Windows 10
  2. Funcția „set tabs”
 4. De ce filele browserului meu se închid în continuare??

Ce se va întâmpla dacă toate filele sunt închise în Microsoft Edge?

În momentul în care închiderea totală a tuturor filelor este executată de către Browser Microsoft Edge, Toate informațiile care se aflau în aceste file se vor pierde, fie că sunt formulare pe care le completam, descărcări care se făceau, printre altele, de aceea trebuie să fim foarte atenți la închiderea completă a browserului.

Deși, din fericire pentru mulți, este posibil să recuperăm toate informațiile pierdute prin închiderea tuturor filelor browserului, deoarece la un moment imediat după închiderea accidentală a browserului, trebuie să îl deschidem și să apăsăm combinația de taste de pe tastatura noastră fizică Ctrl + Shift + T, pentru a avea o opțiune declarată este recomandat să avem browserele noastre în cea mai recentă versiune.

Care sunt punctele de luat în considerare pentru a evita închiderea filelor acestui browser?

Trebuie să știți care sunt diferitele puncte de care trebuie să ținem cont pentru a evita închiderea accidentală a filelor browserului nostru, deoarece acestea sunt o serie de puncte și sfaturi pe care trebuie să le urmați și pe care vi le vom învăța mai jos.

Cunoașteți tastele care închid filele

În cadrul diferitelor browsere precum Google Chrome, Mozilla Firefox și bineînțeles, browserul Microsoft Edge, există diferite combinații de taste sau comenzi rapide care ne ajută foarte mult să facilităm diverse acțiuni precum navigarea între file, salvarea marcajelor preferate, ștergerea filei. în care ne aflăm și alții, pentru cei din urmă trebuie să apăsăm tastele de pe tastatura noastră fizică 'Windows + W', întrucât în ​​acest fel fila în care ne aflăm în acel moment precis va fi închisă.

Cunoașteți locația indicatorului mouse-ului

Acum, unul dintre motivele principale pentru care majoritatea oamenilor închid din greșeală filele și chiar browserul este că nu acordă prea multă atenție locației indicatorului mouse-ului.

Deoarece la efectuarea acestei acțiuni compromitem cursorul și îl putem plasa accidental pe butonul care închide browserul sau filele acestuia, pentru care trebuie să ne asigurăm cu mare atenție unde ne poziționăm cursorul și unde facem clic. Acesta este un alt motiv important pentru care ar trebui să ne asigurăm și să dezactivăm pornirea automată a Microsoft Edge.

Cum evitați să închideți filele browserului Microsoft?

Știind care sunt principalele puncte de care trebuie să ne ocupăm atunci când vine vorba de închiderea browserului sau a filelor Microsoft Edge, trebuie să cunoaștem câteva sfaturi sau sfaturi care ne vor ajuta într-un mod crucial să evităm Închiderea accidentală a filelor browserului Microsoft Edge, Fie că este vorba despre activarea Windows Defender Guard în Edge, folosind funcția de resetare a paginilor și altele, există câteva sfaturi și metode pe care trebuie să le aplicăm, dar de data aceasta vă vom arăta pe acele două care se remarcă deasupra celorlalte.

În interiorul Windows 10

Din partea sistemului de operare Microsoft Windows 10, trebuie să intrăm în browserul Microsoft Edge și să scriem în bara de căutare "edge://flags/" care ne va duce la opțiunile ascunse ale browserului, în număr mare. de optiuni trebuie sa o gasim pe cea care mentioneaza 'Aks înainte de a închide mai multe file' și vom continua să-l activăm și să repornim browserul.

Dacă ne este greu să găsim această opțiune în secțiunea steaguri, putem folosi combinația de taste "Ctrl + F" Pentru a facilita foarte mult căutarea acestei și a altor opțiuni, vă recomandăm să aveți cea mai recentă actualizare Windows 10 pentru a avea aceste opțiuni disponibile.

Funcția „set tabs”

Pe de altă parte, avem opțiunea de a stabili file, care este accesată prin setările Microsoft Edge care se află în colțul din dreapta sus al acesteia, în cadrul acestora trebuie să facem clic pe cele trei dungi pentru a afișa mai multe opțiuni în partea stângă.

În cadrul opțiunilor îl vom căuta pe cel care spune 'Pagina de pornire, pagina principală și file noi', întrucât în ​​cadrul acestei opțiuni putem stabili filele pe care dorim să le deschidem la deschiderea browserului, aceste opțiuni se regăsesc în cadrul aceleiași secțiuni și le vom personaliza în funcție de nevoile noastre la momentul respectiv.

De ce filele browserului meu se închid în continuare??

Este posibil ca, după efectuarea tuturor acestor metode și sfaturi, browserul dvs. Microsoft Edge să aibă aceeași problemă pe care o închid filele, în aceste cazuri putem încerca să dezinstalăm și să reinstalăm browserul Microsoft Edge, putem încerca și cu descărcați o actualizare mai nouă a sistemului nostru, deoarece acestea rezolvă în general defecțiunile versiunilor anterioare sau actualizărilor sistemului de operare în cauză.

Dacă nimic din ceea ce am încercat înainte nu funcționează pentru noi, atunci nu avem altă alternativă decât să contactați asistența tehnică Microsoft Edge, deoarece prin aceasta le vom anunța tipul de problemă pe care o prezentăm cu browserul Edge, personalul acestuia vă va oferi cu ajutorul și suportul necesar astfel încât să puteți efectua corect reparația și să puteți recupera filele șterse accidental.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here