Cum să tastați pentru tabele cu intrare dublă în Excel și să împărțiți o celulă în diagonală

În prezent, nevoia de tot felul de instrumente digitale pentru a îndeplini sarcini specifice este în creștere, așa este cazul Microsoft Excel pe care îl puteți descărca de pe site-ul său oficial; deoarece acest lucru permite ca respectivul proces să fie efectuat cu profesionalism și ușurință; așa că aici veți învăța să scrieți tabele cu intrare dublă în Excel.

Cum să împărțiți o celulă în diagonală și să scrieți pentru tabele cu intrare dublă în Excel
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dintre diversele instrumente care există, Excel se remarcă prin funcțiile pe care le oferă ca foaie de calcul pentru a obține total conturi și numărul mare de opțiuni pe care le are.

Printre posibilitățile de utilizare a acestui program, găsiți o modalitate de a putea scrie pentru tabelele cu intrare dublă, și împarte în continuare o celulă în diagonală. Această opțiune mărește gama de funcții Excel, putând astfel îmbunătăți orice fișier cu cunoștințele acestui truc.

Index()
  1. Cum să împărțiți o celulă în diagonală și să introduceți cu ușurință tabelele cu intrare dublă în Excel
  2. Cum să tastați pentru tabelele cu intrare dublă în Excel și să împărțiți cu ușurință o celulă în diagonală

Cum să împărțiți o celulă în diagonală și să introduceți cu ușurință tabelele cu intrare dublă în Excel

La împărțirea unei celule în diagonală, organizarea generală a foii de calcul este considerabil crescută, datorită faptului că respectiva celulă dobândește două spații pentru distribuirea informațiilor. În plus, această opțiune îmbunătățește acuratețea și permite ca descrierea datelor necesare să fie mai precisă.

În mod similar, împărțirea celulei în diagonală vă permite să introduceți tabele cu intrare dublă, ceea ce este o modalitate excelentă de a specifica mai mulți termeni într-o singură celulă. Acest instrument vă permite să modificați celula dorită, fără a fi nevoie să adăugați mai multe celule sau să editați altele pentru a ajunge la rezultatul dorit, pe lângă calcularea procentelor între mai multe celule dacă este necesar.

Pentru a împărți o celulă în diagonală și a scrie pentru tabele cu intrare dublă în Excel, nu trebuie să fiți un profesionist în acest program obligatoriu din suita Microsoft Office, deoarece Acest proces este foarte simplu de efectuat, chiar și fără cunoștințe digitale profunde.

Există multe funcții puțin cunoscute ale Excel, precum este cazul posibilității de a împărți o celulă în diagonală și de a scrie pentru tabele cu intrare dublă în acest program util. Indiferent de numărul de celule utilizate într-o foaie de calcul; se poate face o diviziune in fiecare celula daca este necesar, pe langa scrierea in acestea tinand cont de separarea facuta.

Cum să tastați pentru tabelele cu intrare dublă în Excel și să împărțiți cu ușurință o celulă în diagonală

Scrierea pentru tabele cu intrare dublă în Excel și împărțirea unei celule în diagonală este foarte ușor și nu sunt necesare alte aplicații sau instrumente externe pentru a face acest lucru. Este suficient doar ca programul să aibă o funcționare corectă și o foaie de calcul poate fi realizată fără niciun inconvenient.

Primul proces de efectuat este împărțirea celulei în diagonală. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți o listă foaia de calcul în care este necesar să efectueze respectiva opțiune; apoi selectați celula specifică de împărțit.

Când faceți clic pe celulă, atenția trebuie îndreptată către meniul de sus și către fila de pornire; în special în extrema stângă, este selectat „Format”; care va afișa o serie de opțiuni, dintre care trebuie să faceți clic pe "Format celule".

După ce intrați în meniul Format Cells, trebuie să selectați opțiunea “Borders”; unde se află o celulă mare și reprezentativă, cu diverse icoane în jurul ei. Printre opțiunile de pictogramă există o linie diagonală, care trebuie selectată și apoi faceți clic pe accept.

În acest fel, celula este deja împărțită în diagonală. Această opțiune generează posibilitatea de a scrie în cele două spații create în celulă, ceea ce este foarte util pentru orice sarcină.

Pentru a scrie în aceste tabele cu intrare dublă, trebuie să selectați acea celulă și să scrieți ceea ce doriți în prima separare. După care, Butoanele Alt și Enter sunt apăsate simultan. de asemenea poate personalizați celulele sau textul schimbând culoarea la unul la alegerea ta.

Acest lucru vă permite să scrieți pe linia de mai jos, dar în aceeași celulă. Pentru ca textul de jos să fie poziționat corect, înaintea cuvântului trebuie adăugate câteva spații; sau, de asemenea, modificați dimensiunea fontului pentru a-l ajusta cu împărțirea făcută în celulă după linia diagonală.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here