Cum să ascunzi bara de stare pe Android fără a fi utilizator root

Unele aplicații ale mobilelor noastre necesită mai mult spațiu pe ecran. Din fericire, Android permite editați diferiți parametri pentru a modifica aspectul sistemului conform nevoilor noastre. Prin urmare, puteți învăța cum să ascundeți bara de stare pe Android fără a fi utilizator root în acest tutorial pe care vi-l arătăm mai jos.

Index()
  1. Ce versiuni de Android vă permit să eliminați bara de stare și de navigare de pe mobil?
    1. Android 4.0 și versiunile anterioare
    2. Android 4.1 și versiunile ulterioare
  2. Ce trebuie să faceți pentru a elimina butoanele de navigare de pe un telefon Motorola Android?
  3. Cum să eliminați butoanele de pe ecran de pe telefonul Android de pe un dispozitiv Xiaomi?
  4. Cum să utilizați GMD Immersive pentru a elimina barele de navigare și de stare de pe un dispozitiv Android?
  5. Cum să utilizați Power Tools pentru a elimina barele de navigare și de stare pe Android?

Ce versiuni de Android vă permit să eliminați bara de stare și de navigare de pe mobil?

Versiunile mai noi de Android permit editați opțiunile pentru a personaliza butoanele afișate pe ecran. Cu toate acestea, este important să știți ce versiune de Android aveți pe telefon, deoarece în unele versiuni mai vechi nu este posibil să eliminați bara de stare sau de navigare de pe telefon fără a fi utilizator root.

Opțiunea de navigare și de editare a barei de stare este extrem de utilă mai ales atunci când doriți personalizați-vă mobilul conform preferintelor tale. Este potrivit și pentru telefoanele care au butoane inversate și dacă preferați să utilizați navigarea prin gesturi disponibilă în versiunile recente de Android.

Android 4.0 și versiunile anterioare

Nu este posibil să ascundeți sau să eliminați bara de stare în Android 4.0 și versiunile anterioare fără utilizator root. Unii dezvoltatori au propus programe open source pe care le stochează în depozitele 'Github' și servesc la adăugarea unui anumit cod sursă care, atunci când este executat, împiedică bara de stare să fie vizibilă pe ecranul de pornire.

Android 4.1 și versiunile ulterioare

Dacă doriți să ascundeți sau să ascundeți bara de stare în Android fără utilizator root în Android 4.1 și mai sus, puteți utiliza modul imersiv dintr-o aplicație numită „GMD Immersive”. Acest instrument vă va permite să aplicați ajustări astfel încât să puteți eliminați bara de stare dacă vi se pare inutil pe ecranul de start.

Avantajul aplicației „GMD Immersive” este că este aplicabilă dispozitivelor fără root. De asemenea, vă permite să ascundeți bara de navigare doar acolo unde considerați că este convenabil. Daca ai Android versiunea 7 sau mai recentă activați modul imersiv direct cu panoul de notificări și personalizați pictograma barei de stare.

Ce trebuie să faceți pentru a elimina butoanele de navigare de pe un telefon Motorola Android?

Este posibil să eliminați butoanele de navigare de pe un telefon Motorola cu Android. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați aplicația „Moto” a dispozitivului dvs. Apoi alegeți opțiunea „Navigarea cu un singur buton”. Apoi, comutați comutatorul pentru a dezactiva bara de navigare. În acest fel, nu veți putea vedea această funcție sau pictogramele de navigare.

Cum să eliminați butoanele de pe ecran de pe telefonul Android de pe un dispozitiv Xiaomi?

De asemenea, există o modalitate de a elimina butoanele de pe ecran de pe telefonul Android de pe un dispozitiv Xiaomi. Pentru a face această procedură, accesați „Setări” telefonului dvs. și faceți clic pe opțiunea „Afișare”. Apoi selectați „Gesturi pe tot ecranul” și dezactivați butoanele virtuale pentru a preveni afișarea lor pe ecranul telefonului mobil.

Cum să utilizați GMD Immersive pentru a elimina barele de navigare și de stare de pe un dispozitiv Android?

„GMD Immersive” este o aplicație care vă permite să eliminați simultan barele de navigare și de stare de pe un dispozitiv Android sau să alegeți să eliminați doar una dintre ele. Puteți descărca aplicația din Magazinul Google Play cu numele „Mod captivant pe tot ecranul”.

După ce descărcați „GMD Immersive” pe dispozitivul dvs., ar trebui să puneți un widget al acestei aplicații și să îl accesați pentru a debifa casetele „Ascunde bara de stare” și „Afișează bara de stare”. Prin urmare, bara de stare va fi eliminată. De asemenea, puteți ascunde bara de navigare după Apasa intrerupatorul care activează „Modul imersiv”.

Cum să utilizați Power Tools pentru a elimina barele de navigare și de stare pe Android?

‘Power Toggles’ este o altă aplicație care permite activați modul de scufundare pe dispozitivele mobile pentru a ascunde barele de stare și de navigare. Power Toggles poate fi descărcat gratuit și este foarte ușor de utilizat pe telefoanele mobile fără root.

Odată ce instalarea aplicației este finalizată, puteți utiliza Power Toggles pentru eliminați barele de stare și de navigare pe Android. Pentru a face acest lucru, apăsați lung pe ecranul de pornire și găsiți secțiunea „Widget-uri”. Alegeți „Toggle Power” și glisați opțiunea „4*1 Panel Widget” pe ecranul principal.

Apoi, intrați în meniul Power Toggles, faceți clic pe „Adăugați comutator” și selectați fila „Comutatoare”. Apoi atingeți „Modul ecran complet” sau „Modul immersiv” pentru a-l adăuga la Widget. du-te la ecran de pornire și atingeți pictograma modului imersiv pentru a ascunde sau a elimina bara de stare și de navigare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here