Cum să scanez un fișier cu mobilul meu și să îl încarc în Google Docs - Instrumente

Există diferite moduri de a scana un fișier, pe care le puteți face de pe propriul dispozitiv, pe care le puteți descărca din magazinul de aplicații, în cea mai mare parte procesul este foarte simplu, pur și simplu apăsați pictograma adăugare și începeți să faceți fotografii ale documentului pe care doriți să îl scanați.

Ne amintim că puteți scana cu aplicații externe, dar nu veți putea deschide formatul PDF din Google Docs din moment ce formatul de fișier de scanare nu este permis. Dar o puteți face descărcând CamScanner, Office Lens sau Note Bloc, mai jos vă vom spune cum să le utilizați.

Index()
 1. Ce format de fișier de scanare puteți deschide în Google Docs?
 2. Care sunt aplicațiile care vă permit să salvați și să exportați fișierele scanate?
  1. CamScanner
  2. ochelari de birou
  3. blocnotes
 3. Cum puteți adăuga o fotografie a fișierului dvs. fizic într-un document Google Docs?

Ce format de fișier de scanare puteți deschide în Google Docs?

Există diverse fișiere pe care le puteți scana și deschide cu Google Docs, de la grafice, desene, formate de tabletă, plus puteți adăuga Formate JPG, PNG, GIF, printre alții. Dar trebuie să știți că fișierele PDF nu vor fi salvate sau deschise în Google Docs, ceea ce este un dezavantaj, deoarece majoritatea documentelor sunt scanate în format PDF.

Cu toate acestea, există diferite moduri prin care puteți deschide un fișier scanat în Google Docs, prima modalitate va fi aceea salvați documentul ca JPG, iar celălalt care va fi la fel, o modalitate bună va fi printr-un link Google Drive. Pentru a face acest lucru trebuie să faceți această procedură.

 1. Scanați documentul în Google Drive, trebuie să porniți aplicația pe mobilul Android, să o aveți și descărcată anterior și instalată ușor pe mobil
 2. Atingeți pictograma de adăugare și alegeți din Opțiunea „Scanare”.
 3. Capturați fotografiile.
 4. Salvați PDF-ul.
 5. Apoi deschideți fișierul PDF creat și faceți clic pe pictograma cu trei puncte, aici trebuie să alegeți 'Imparte link-ul'.
 6. Deschideți Google Docs și faceți clic pe „Adăugați”, selectați linkul.
 7. Introduceți textul de afișat deasupra linkului și inserați-l în Caseta 'Link'.
 8. Verificați și linkul este adăugat în document.

Care sunt aplicațiile care vă permit să salvați și să exportați fișierele scanate?

Care sunt cele mai bune aplicații gratuite pentru a scana documente pe mobilul tău Android? Există diferite aplicații care vă vor permite scanați, salvați și exportați fișierele pe care le doriți, una dintre cele mai bune pe care vi le recomandăm este CamScanner dar vă aducem și alte aplicații care vă vor fi la fel de utile, le vom aminti mai jos!

CamScanner

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să descărcați CamScanner, când îl deschideți pentru prima dată veți găsi o interfață ușor de utilizat, aici veți avea un spațiu liber unde sunt afișate documentele unde sunt adăugate scanările. În partea dreaptă va fi o pictogramă pentru cameră, aici trebuie să-l atingi si vei vedea cum va incepe sa se vada camera si vor fi prezentate doua elemente.

Opțiunile afișate sunt cele din două pătrate, cel din stânga va fi în care puteți scana mai multe documente care trebuie să se vadă, iar celălalt va fi un pătrat în partea dreaptă ceea ce înseamnă că documentul pe care doriți să îl scanați va fi de individual. Îndreptați camera către document, faceți fotografia și apoi faceți clic pe accept, aplicația va începe analizarea documentului și va arăta de parcă aș fi făcut o fotocopie.

În următoarea opțiune vei vedea diferite lucruri, poți schimba titlul documentului și vei avea la dispoziție și câteva filtre pentru a îmbunătăți fotografiile. atunci ai în afișați o pictogramă PDF  care convertește documentul în PDF, îl poți partaja și pe orice rețea socială sau în e-mailul tău.

ochelari de birou

Al doilea pe care îl vom aminti va fi Office Lens, acesta transformă documentele în documente digitale, faci imaginea și va fi încadrată pentru mai târziu editați, decupați, adăugați lumină, adăugați reflexii, umbre, colorați, salvați, etc. Apoi puteți converti aceste documente în fișiere Word, PowerPoint, pdf și chiar puteți salva documentele în OneDrive, Google Drive sau OneNote.

blocnotes

În primul rând, ar trebui să știți diferența dintre a fotografia un document și a o digitiza, atunci când faceți o fotografie a unui document, calitatea imaginii rezultate nu va fi la fel de minunată, așa că atunci când utilizați NoteBloc care este un digitizer, imaginea va fi mai plată și mai mult ca o fotocopie.

Poți descărca această aplicație pe Android din Play Store, îți permite să digitizezi documentele într-un mod foarte simplu și ușor, le poți și transforma dintr-o imagine într-un document PDF, cu un simplu clic.

Când îl utilizați, aveți două opțiuni; în primul poți alege o fotografie pe care o avem deja pe mobil și în celălalt mod poți faceți o fotografie a documentului pe care doriți să-l digitizați. Apoi îndreptați camera, faceți-o căutând cea mai bună cale astfel încât să fie fără umbre și să aibă un unghi bun. Puteți tăia, schimba numele, edita și chiar adăuga note. Odată ce documentul este salvat, veți ști că puteți exporta documentul în modul dorit.

Cum puteți adăuga o fotografie a fișierului dvs. fizic într-un document Google Docs?

Mai întâi trebuie să lansați aplicația Google Docs, să deschideți un document și să apăsați pe pictograma de adăugare a imaginii, puteți selecta „De pe cameră” la fel de bine inserați o imagine. Poți face fotografia și va fi inserată în documentul Google Docs, care apropo poți modifica ocazional numele fișierului foarte ușor, acum, pașii dacă vrei să adaugi o fotografie vor fi următorii:

 1. Porniți aplicația Google Docs.
 2. Deschideți un document și atingeți Adăugare imagine.
 3. Selectați fotografiile scanate.
 4. Puteți face asta de la 'Selectați imagini'.
 5. Adăugați imaginea în document și gata!!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here