Cum să scanez documente cu camera mea Android - Aplicații utile

Astăzi, a învăța cum să scanăm documente ne este foarte utilă deoarece cu camera telefoanelor noastre o putem scana documentele pe care vrem să le avem pe mobil, pentru a le putea scana trebuie pur și simplu să aveți camera activă, puteți salva acest document pe computer sau pe mobil.

Vă vom explica cum să scanați și să digitalizați fotografii și chiar documente de pe diferite platforme și aplicații de pe telefonul dvs. mobil, vă vom spune cum să o faceți cu ușurință. O poți face oricând doar prin deschiderea camerei să începem!

Index()
 1. Cum puteți utiliza Google Drive pentru a scana fișiere fizice?
 2. Care este cea mai bună aplicație de scanare pe care o poți descărca pe mobilul tău Android și cum să o folosești?
  1. Abby FineScanner
  2. Adobe Scan
  3. CamScanner
  4. GeniusScan
  5. Lentila de birou

  Cum puteți utiliza Google Drive pentru a scana fișiere fizice?

  Pentru a scana un fișier fizic trebuie pur și simplu să intrați în Google Drive, acesta este ușor de utilizat, dacă doriți să adăugați un fișier nou, trebuie să alegeți în Scanare, camera va fi activată, trebuie doar să pătrați imaginea și gata. Aceasta este stocată direct în Google, pașii pentru a o face sunt:

  • Deschideți aplicația Google Drive pe mobil.
  • Uită-te în colțul din dreapta jos și faceți clic pe „Adăugați”.
  • Apoi trebuie să faceți clic pe 'Scanați'.
  • Începeți să faceți fotografiile pe care doriți să le scanați în aplicație.
  • Aici puteți face diferite lucruri, cum ar fi să decupați o zonă scanată, să faceți din nou fotografia sau să adăugați o altă pagină scanată.
  • Salvați documentul și apoi puteți încărca fișierul pe Google Drive de pe mobil, ceea ce vă va ajuta să faceți o copie de rezervă a datelor.

  Care este cea mai bună aplicație de scanare pe care o poți descărca pe mobilul tău Android și cum să o folosești?

  Vă vom arăta care sunt cele mai bune aplicații gratuite pe care le puteți folosi pe mobil. Vom menționa diferite aplicații pe care le puteți folosi pentru a scana un document, cele mai multe dintre acestea le puteți descărca și utiliza pe dispozitivele dvs. Android și iOS, de asemenea, rețineți că mai târziu puteți trimite acel document pe cine vrei.

  Abby FineScanner

  Una dintre cele mai bune aplicații care, deși nu este la fel de cunoscută, este esențială pentru scanarea documentelor, vă permite să scanați aproape orice tip de text fie el tipărit sau scris, și salvează-le pentru a le trimite mai târziu, îl poți folosi pe Android sau iOS, trebuie doar să îl cauți în magazinul de aplicații.

  Adobe Scan

  O altă aplicație pe care nu putem să nu o menționăm va fi Adobe Scan, această aplicație are diferite instrumente, poți scanați documente, note și chiar imagini pentru a le converti într-un document. Este gratuit de utilizat, îl puteți folosi oricând și vă permite chiar să rearanjați paginile scanate, este disponibil și pe Android sau iOS.

  CamScanner

  Una dintre cele mai bune aplicații pentru a scana documentele pe care le doriți va fi CamScanner, aveți versiunea gratuită, are funcții de bază pe care le puteți utiliza, puteți scana orice document, dacă doriți să capturați un document trebuie să apăsați simbolul camerei situat in jos, faceti poza si gata. Puteți decupa imaginea.

  Când faceți fotografiile sau le scanați puteți îmbunătăți culoarea astfel încât fotografia să arate mai bine și să aibă o rezoluție mai mare, această imagine este salvată în telefon, apoi puteți partaja documentul oricărei aplicații și îl puteți pune în diferite formate fie PDF și JPG, se recomanda folosirea lui si are o interfata foarte buna.

  GeniusScan

  Această aplicație de scanare a documentelor este simplă, dar poate scana aproape orice document, plus îl puteți salva în orice nor doriți, fie el Google Drive, Dropbox, OneDrive, printre altele. Această aplicație poate fi descărcată și instalată pe aproape orice dispozitiv, indiferent dacă este Android sau iOS.

  Lentila de birou

  O altă alternativă pentru a putea digitiza un document este această aplicație care vă permite să scanați orice document, fie el un fișier sau un text, salvați-l în memorie sau încărcați-l în cloud, La fel puteți găsi aplicația pe iOS, este disponibilă și pentru telefoanele mobile cu Android și o puteți descărca din Magazinul Play.

  Odată ce intrați în aplicație, veți vedea cum se deschide camera, aceasta va fi activată când deschideți aplicația și aplicația va înconjura cu un chenar alb documentul focalizat cu camera. Când focalizează corect, trebuie să faceți clic pe pictograma camerei și astfel să treceți la captarea imaginii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here