Cum să scanezi codul QR WhatsApp Web cu camera frontală

Cu facilitatile oferite de serviciul de mesagerie WhatsApp, optiunea de a intra de pe web prin scanarea codului QR nu putea lipsi. Deși pentru unii aceasta este o problemă deoarece camera din spate a telefonului mobil este deteriorată, dar scanează codul QR cu camera frontală WhatsApp Web ar putea facilita accidentul.

Această aplicație vă permite să rămâneți conectat la acest serviciu de pe computer, ceea ce vă va permite să desfășurați aceleași activități, dar cu diferența de a putea descărca și trimite fișiere din confortul computerului dvs. Cu toate acestea, principalul lucru pe care trebuie să vă subliniez este că există opțiuni pentru a deschide WhatsApp fără a scana codul QR.

Cum să scanezi codul QR WhatsApp Web cu camera frontală
Vezi acest videoclip pe YouTube

Conectarea la WhatsApp web este destul de simplă și pagina îți arată pașii pentru a putea folosi această opțiune practică, dar dacă vrei să descarci aplicația directă pentru mobil de la sfârșitul articolului veți ști pașii pentru a o face.

Primul lucru pe care ți-l cere pagina este să scanezi codul QR, acesta este o casetă cu puncte și linii care conține informațiile pentru a putea accesa programul, acesta fiind linkul pentru a putea folosi WhatsApp de pe computer.

Dar pentru unii este de obicei un inconvenient, deoarece poate că mobilurile lor au avut probleme cu camera din spate, acest lucru fiind esențial pentru a putea efectua respectiva scanare.

Dar există câteva sugestii pentru scanează codul QR WhatsApp cu camera frontală Site pe care îl vom aminti mai târziu. De asemenea, dacă aveți probleme și WhatsApp web nu se deschide, descoperiți posibila eroare care se poate prezenta. 

Index()
 1. Pași pentru a scana codul QR WhatsApp Web cu camera frontală
 2. Cum să folosești WhatsApp Web și să poți scana QR-ul fără a fi nevoie să o faci din pagină?

Pași pentru a scana codul QR WhatsApp Web cu camera frontală

Pentru scanează WhatsApp QR cu camera frontală Va trebui să urmați câțiva pași, primul va fi să puteți intra pe WhatsApp web și va trebui să faceți următoarele:

 1. În primul rând, ceea ce vei face este să intri în motorul de căutare de pe computer și să scrii cuvântul "WhatsApp", link-ul www va apărea primul în listă.WhatsApp.com și al doilea web.WhatsApp.com poti alege oricare dintre cele doua, doar in prima vei merge pe pagina principala.
 2. Dacă intri prin primul link vei vedea pagina principală a WhatsApp și în partea de sus din stânga veți vedea numele „WhatsApp Web”
 3. Ceea ce vei face în continuare este să-l selectezi și când intri în această parte vei putea scana QR-ul pentru a putea accesa acest serviciu de mesagerie de pe computer.
 4. Acum să poată scanează WhatsApp QR cu camera frontală ceea ce ar trebui să faceți este să descărcați un cititor QR care vă permite să utilizați camera principală, apoi vă vom da câțiva pași pentru a putea instala această aplicație:
 5. În primul rând, trebuie să accesați magazinul de aplicații și să plasați în motorul de căutare „Cititor QR cu cameră frontală”.
 6. Vor apărea multe opțiuni, alege-o pe cea care ți se pare potrivită.
 7. la instalarea acestuia, atingeți pictograma „Rotiți camera” și scanați codul.
 8. Când o faci, va apărea un link. Cu acești pași, codul QR ar trebui scanat cu camera frontală.

Trebuie doar să urmezi acești pași și acum poți accesa WhatsApp de pe computer.

Cum să folosești WhatsApp Web și să poți scana QR-ul fără a fi nevoie să o faci din pagină?

WhatsApp nu numai că vă permite să utilizați serviciile sale de pe mobil, o puteți face și de pe web sau direct dintr-o aplicație și astfel nu trebuie să intrați din pagină. Pentru a-l descărca, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. De data aceasta trebuie să introduceți pagina de start whatsapp, în acest caz, dacă trebuie să selectați primul link pe care l-am menționat anterior.
 2. In dreapta sus in mijloc va fi optiunea "Download" cand o apesi vei vedea ca in cadrul optiunilor de download sunt cele disponibile pentru Android, iPhone si pentru computer.
 3. Fie pentru Windows sau Mac, ceea ce veți face acum este să continuați să îl descărcați.
 4. În acest fel poți avea aplicația pe computer, după cum vei vedea acești pași sunt destul de ușor de urmat și poți este să scanezi QR-ul, fără a fi nevoie să mergi constant la pagina principală.

În cele din urmă, vă recomandăm să verificați întotdeauna că nu aveți niciun WhatsApp deschis fără știrea dvs.

Fiecare dintre pașii, sugestiile și facilitățile pe care le-am menționat, în special cel de scanat cu camera frontală cod qr whatsapp web, poate facilita utilizarea acestei aplicații atât de importantă în zilele noastre.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here