Cum să scanezi mașinile și să cunoști cu ușurință modelul cu telefonul mobil”,

Este esențial pentru iubitorii de mașini să le cunoască exact caracteristicile; de la modelul, marca, anul și tot ceea ce include un vehicul bun; deci este esential sa cunosti modelul cu telefonul mobil, aici il vei invata.

Cu toate acestea, industria auto are o nouă lansare în fiecare zi, ceea ce face imposibilă contabilizarea cu exactitate a numărului total de vehicule de toate mărcile. Prin urmare, faptul scanează-le cu telefonul tău mobil, este absolut o mare provocare pentru mintea umană.

➞ Cum să scanați mașini cu telefonul mobil / mobil ✓
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este necesară recunoașterea cu Mirrorlink pentru diferitele tipuri de vehicule? Desigur, indiferent de scop, adică acest tip de cunoștințe poate fi folosit la cumpărarea unei mașini noi, înlocuind o alta.

Începeți un subiect de conversație, utilizați-l ca referință, căutați o piesă de schimb pentru o parte deteriorată a vehiculului dvs., compatibilitatea între vehicule și multe opțiuni de utilizare se bazează pe cunoașterea absolută a tuturor lucrurilor despre industria auto și diferitele sale producții de vehicule.

Așa se face că tehnologia adaugă din nou puncte în favoarea ei și permite facilități în viața de zi cu zi în orice domeniu în care se pune, chiar și pentru fanii auto din toate timpurile, există aplicații disponibile de pe telefonul tău mobil care oferă informații despre mașina dorită.

Index()
  1. Scanați mașinile și cunoașteți modelul cu Torque și EOBD-Facile
  2. Tehnologie și încredere în vehicule

Scanați mașinile și cunoașteți modelul cu Torque și EOBD-Facile

Nu există nicio distincție între sistemul de operare pe dispozitivul mobil; pentru sistemul Android există aplicația Torque și pentru IOS EOBD-Facile care, atunci când este conectat la computerul vehiculului emite un raport cu informațiile furnizate necesare și complementar vehiculului; Ba chiar dă un raport al defecțiunilor pe care le prezintă mașina.

Raportul oferă astfel de detalii încât poate emite diverse informații despre motor, baterie și toate piesele sale care îl completează; precum si accesorii precum nivelurile apei, temperatura, consumul si desi este complementar; devine esentiala la momentul controlului complet pe langa cunoasterea modelului cu telefonul mobil.

Beneficiile acestor două tipuri de aplicații; este că poate fi luată ca o resursă de economisire atunci când mergi la mecanic pentru cei cunoscuți cum se scanează computerul vehiculului pentru a afla unde se află defecțiunea pe care o prezintă; arătând clar că această procedură în unele locuri are un cost ridicat de bani.

Acest tip de aplicație oferă un serviciu mult mai complet decât o simplă diagnosticare mecanică a unei posibile defecțiuni a vehiculului; toate informațiile necesare despre mașină doar cu un clic pe dispozitivul tău mobil.

Adăugând toate funcțiile, emite și intervalele de întreținere; instrument care este foarte funcțional, deoarece dacă sunteți unul dintre acei șoferi care este punctual cu mașina dvs. și programarea dvs. la mecanicul sau dealer-ul de încredere; aceste două aplicații atât Torque, cât și EOBD-Facile cuantificați intervalul de timp dintre fiecare întreținere corespunzătoare.

Tehnologie și încredere în vehicule

iubim versatilitatea și ușurința pe care ne-o oferă tehnologia zilnic, profitand de toate domeniile pentru dezvoltarea si performanta sa, in care devine din ce in ce mai indispensabila in viata de zi cu zi. De aceea există o listă de telefoane compatibile cu Mirrorlink. 

Deci prin îmbinarea tehnologiei mobile a dispozitivelor inteligente precum telefoanele noi cu Conectivitate Wi-Fi sau Bluetooth în interfața sa plus tehnologie auto; de la sfârșitul anilor 1990, în care computerul electronic a fost încorporat în vehicule pentru funcțiile acestora; duce la eliminarea cheltuielilor, timpului, personalului și a altor resurse valoroase care pot fi utilizate în alte moduri.

Pentru a obține aceste aplicații, Mirrorlink trebuie să fie descărcat și de magazinele respective Magazin Play sau App Store. Și nu vă negați oportunitatea de a explora eficiența tehnologiei aplicate industriei auto.

Chiar și putând cunoaște informațiile de bază precum marca, modelul și anul mașinii pe care o dețineți sau doriți să o dețineți, aceste aplicații vi le pot furniza.

Este important de menționat că scanarea mobilă nu trebuie luată ca singura resursă pentru evaluarea generală a vehiculului, ci trebuie să includă și opinia unui specialist sau ca mașina să fie dusă la un atelier sau agenție autorizată să emită diagnosticul respectiv si sa fie comparata cu rezultatele aplicatiilor care ajuta la cunoasterea modelului cu telefonul mobil.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here