Cum să trimiteți videoclipuri de pe telefonul mobil la Facebook Messenger? - Ghid practic

Când scriem într-un chat Facebook Messenger putem vedea opțiunea „adăugați fișier” reprezentat de o agrafă, făcând clic pe ea se va deschide o fereastră de căutare, în care trebuie să găsești videoclipul pentru a-l trimite.

Cum să trimiți videoclipuri de pe telefonul mobil la Facebook Messenger? - Ghid practic
Vezi acest videoclip pe YouTube

Dacă utilizați mobilul în Facebook Messenger, veți observa simbolul plus (+) care mută opțiunea de trimite direct un videoclip. Adică atunci când se deschide fereastra de căutare, toate fișierele afișate vor fi fișiere video, celelalte rămân ascunse, treci să-l selectezi pe cel dorit și îl trimiți.

Desigur, de pe mobil poți trimite videoclipuri și din opțiunea „Adăugare fișier”, deoarece interfața specifică mai multe trăsături. Cu alte cuvinte, dacă urmează să trimiți un audio ai opțiunea specifică, la fel dacă vrei să-ți trimiți locația prin Facebook Messenger vei avea și o opțiune separată pentru acea funcție.

De asemenea, indiferent de dispozitivul pe care îl folosiți poti trimite videoclipuri, ceea ce se schimbă este puțin pictograma pentru căutarea ta, așa că nu ar trebui să-ți faci griji dacă nu găsești opțiunea la prima vedere.

Index()
 1. Cum să trimiți un videoclip de pe Facebook Messenger pe WhatsApp?
 2. Ce format ar trebui să fie trimis un videoclip prin chat-ul Facebook??
 3. Cât de mare ar trebui să fie un videoclip pentru a-l trimite pe Messenger??
  1. max minute
  2. Mega in total
 4. Avantajele și dezavantajele Facebook Messenger
  1. Avantaje:
  2. Dezavantaje:

  Cum să trimiți un videoclip de pe Facebook Messenger pe WhatsApp?

  Conectându-vă la Facebook Messenger, puteți trimite și primi fișiere, care pot fi descărcate pe dispozitivul dvs. mobil. Opțiunea de descărcare este activată în aceeași redare. Adică atunci când apăsați videoclipul pentru a-l vizualiza, îl puteți descărca. Atunci pentru trimite un videoclip de pe facebook messenger pe whatsapp trebuie doar să:

  1. Intrați într-un chat Messenger și descărcați videoclipul
  2. Accesați un chat WhatsApp și faceți clic pe pictograma „Adăugați fișier”
  3. Selectați videoclipul salvat în galeria dvs. de pe Facebook
  4. Continuați să-l trimiteți și gata

  Ce format ar trebui să fie trimis un videoclip prin chat-ul Facebook??

  Facebook permite un număr mare de formate, deoarece platforma sa este de tipul streaming, ceea ce îl face compatibil cu majoritatea formatelor video. Printre cele mai populare avem: mp4, mov, 3gp, avi, mkv, mpeg, wmv, printre altele.

  La fel, deoarece pot fi folosite pentru chat, aveți și la dispoziție să utilizați aceste formate video pentru a crea publicații, deoarece în același mod sunt compatibile cu aceste două funcții.

  Cât de mare ar trebui să fie un videoclip pentru a-l trimite pe Messenger??

  Facebook permite încărcați fișiere mari și grele, după cum am menționat, este o platformă care poate fi folosită pentru streaming. Dar totul are o limită, de aceea Facebook permite:

  max minute

  În ceea ce privește durata, puteți crea o postare sau trimite un videoclip de la 1 secundă la 240 de minute, echivalent cu 4 ore de redare continuă.

  Mega in total

  Dacă videoclipul dvs. depășește două ore, trebuie să vă asigurați că are prea multă greutate, deoarece limita permisă de Facebook este de 4 GB (Gigabyte), care reprezintă 4.000 de mii de megaocteți în total.

  Datorită acestei cantități de greutate și durată, putem publica fără probleme videoclipuri de pe YouTube pe Facebook cele mai folosite videoclipuri de pe facebook nu sunt lungi.

  Avantajele și dezavantajele Facebook Messenger

  În ciuda faptului că această aplicație a evoluat de-a lungul timpului, există câteva funcții care nu s-au îmbunătățit încă, după cum am menționat, trimiterea video merge foarte bine datorită numărului de formate permise plus capacitatea sa de a trimite videoclipuri mari. Dar există câteva caracteristici despre care ar trebui să știți:

  Avantaje:

  • Posibilitatea de a vă personaliza profilul
  • Interfață actualizată și foarte modernă
  • Din ce în ce mai mulți utilizatori, prieteni și familie se alătură
  • Ușurința de a găsi utilizatori
  • Puteți utiliza aplicația Facebook separat
  • Versiunea normală și Lite pentru a se potrivi cu orice dispozitiv
  • Vă permite să trimiteți orice tip de fișier multimedia

  Dezavantaje:

  • Nu permite repararea sau marcarea chat-urilor, ceea ce face dificilă căutarea atunci când se acumulează multe
  • Baloanele de chat sunt de obicei foarte enervante, deoarece împiedică vizualizarea altor aplicații sau chat-ul în sine
  • În afară de bulele de chat, trimite și notificări inutile
  • Când utilizați aplicația cu un cont multiplu, nu vă puteți diferenția notificările

  Este important să știți că, indiferent de tipul de dispozitiv pe care îl utilizați, Facebook messenger este disponibil pentru toate sistemele operare mobil sau PC.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here