Cum să trimiteți o „Inimă ascunsă” prin mesaj WhatsApp? - acces la emoji

Mulți le place să fie mereu la curent cu cele mai recente tendințe în aplicații și funcții ale telefoanelor noastre mobile. Una dintre cele mai folosite aplicații la nivel mondial este WhatsApp, disponibilă în Play Store și cu siguranță ești foarte la curent cu toate „emoji-urile” pe care le are aplicația de mesagerie instantanee, dar dacă ți-am spune că există o emoticon ascunsă?

În acest articol vă vom învăța cum să trimiteți emoji „Inimă ascunsă” prin WhatsApp si chiar altele pentru a oferi o atingere mai bună chat-urilor cu contactele tale preferate.

Index()
  1. Cum poți include o inimă ascunsă în mesajul tău WhatsApp?
    1. Din aplicația mobilă Android sau iOS
    2. Cu versiunea WhatsApp Web
  2. Ce alte emoji-uri pot fi folosite ca „Mesaj ascuns” WhatsApp?

Cum poți include o inimă ascunsă în mesajul tău WhatsApp?

WhatsApp este aplicația de mesagerie prin excelență, iar emoji-urile sale devin din ce în ce mai bune și mai incluzive, de fapt, este posibil să folosești emoticoane în statele cu culori diferite.

Pentru a putea trimite inima ascunsă, este necesar să folosiți un instrument de text oferit de WhatsApp: textul tăiat cu ajutorul tildei o, cunoscut și colocvial ca tilde de la eñe (~). În plus, va trebui să folosim caracterele pentru 'mai mare decât' (>) și 'mai puțin decât' (

Trebuie remarcat faptul că procesul de scriere a acestei emoticon variază în funcție de dispozitivul pe care folosim WhatsApp, fie în versiunile mobile, fie în versiunea desktop cunoscută sub numele de WhatsApp Web.

Din aplicația mobilă Android sau iOS

De pe telefoanele noastre mobile este foarte ușor să efectuați procesul. Mai întâi trebuie să mergem la chat-ul WhatsApp unde vrem să trimitem mesajul, apoi în caseta de text trecem sa scriem urmatoarele:

  1. Începem textul prin adăugarea tildei (~)
  2. Mai târziu adăugăm simbolul „mai puțin decât” (
  3. Apoi trecem la scrierea emoji-ului inimii roșii găsite în meniul emoticoane WhatsApp, putem folosi și combinația '
  4. Acum, adăugăm simbolul „mai mare decât” (>) și în cele din urmă închidem textul tastând din nou tilda eñe (~)

Pe scurt, 'inima ascunsă' ar trebui scrisă în acest fel: ~ Iată cum vei face diferența între contactele tale datorită complexității de a realiza emoticonul. Acest proces este posibil pe orice dispozitiv mobil Android sau iOS.

Cu versiunea WhatsApp Web

Fiind de pe computer sau PC, este puțin mai complicat să poți scrie emoji-ul „inima ascunsă” pe WhatsApp Web, o versiune în care este posibil să creezi cu ușurință stickere. Unele caractere nu sunt disponibile direct pe tastatura fizică a unui computer. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că este imposibil să adăugați emoticonul ascuns.

Lucrul recomandat pentru adăugarea unor simboluri ar fi să utilizați tastatura virtuală în Windows sau MAC. Cu toate acestea, putem folosi câteva comenzi rapide pentru a adăuga, de exemplu, tilde (~). Pentru a face acest lucru, procedăm să apăsăm tasta 'Alt' și, în timp ce o lăsăm apăsată, scriem '126'. Adică, trebuie să folosim combinația Alt + 126

Ce alte emoji-uri pot fi folosite ca „Mesaj ascuns” WhatsApp?

Când utilizați un emoji de inimă putem folosi variantele de culoare disponibile în aplicația de mesagerie instantanee, așa că vom avea mai multe versiuni de 'Hidden Heart' în WhatsApp.

Pe de altă parte, există un emoji secret care apare animat doar pentru câteva momente și este un design pe care nu îl vom găsi în acest fel în meniul de emoticoane pentru chat WhatsApp. Pentru a realiza acest lucru, este necesar să folosiți una dintre cele mai recente funcții pe care dezvoltatorii acestei aplicații aparținând Meta le-au încorporat, care constă în trimiterea de fotografii și videoclipuri care pot fi văzute o singură dată.

Procesul de realizare a acestei acțiuni constă în alegerea mai întâi a fotografiei sau a videoclipului de trimis, iar în spațiul casetei de text, în extrema dreaptă, vom vedea o pictogramă circulară cu numărul unu (1) în centru, apăsând pe aceasta vom activa funcția că respectivul fișier poate fi vizualizat o singură dată.

 

Odată ce dosarul a fost trimis, emitentul acestuia vei putea vizualiza emoticonul secret Dacă apăsați de cinci ori pe mesajul pe care tocmai l-ați trimis, astfel va apărea o emoticon cu o animație în sus care implică semnificația funcției: un secret. Vom putea vizualiza emoticon-ul de cate ori dorim fara probleme, din pacate acesta nu este disponibil pentru destinatarul mesajului.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here