Cum să trimiteți un fișier partajat în iCloud folosind un folder?

Astăzi iCloud este un instrument utilizat pe scară largă de mulți oameni din întreaga lume și se datorează acestuia Servicii bazate pe cloud Apple care vă permite să salvați în siguranță orice conținut sau folder și să îl sincronizați cu orice dispozitiv Apple. În plus, partajarea fișierelor și folderelor cu alți utilizatori este extrem de ușoară, permițându-le să vadă, să descarce, să editeze fișiere din cloud, iar administrarea folderului dvs. este extrem de sigură, deoarece puteți ajusta confidențialitatea folderelor dvs  oricând și creați copii de rezervă cu iCloud datorită politicii sale de confidențialitate.

Având în vedere acest lucru, dacă doriți să aflați mai multe despre acest program interesant, continuați să citiți acest articol unde vă vom arăta modalitatea corectă de a partajați un fișier partajat în iCloud.

Index()
 1. Cum să creați un folder și să puneți fișiere în el cu iCloud?
 2. Unde este opțiunea de a partaja fișiere în iCloud?
  1. Cum să selectați persoanele cu care doriți să partajați dosarul dvs?
 3. Cum să schimbați permisiunile folderelor pe care le partajați cu iCloud?
 4. Cum să utilizați AirDrop pentru a vă partaja fișierele iCloud?

Cum să creați un folder și să puneți fișiere în el cu iCloud?

doriți să începeți să utilizați iCloud și partajați fișierele dvs. cu alți utilizatori în această aplicație, apoi urmați acești pași simpli:

 • Deschideți aplicația și creați sau configurați contul iCloud pe computer, Android sau iPhone și accesați ecranul de start, apoi trebuie să faceți clic pe opțiunea „Selectați” care va fi situată în colțul din dreapta sus al ecranului.
 • Acum trebuie să selectați unde scrie 'Dosar nou' care se află pe ecranul de meniu din stânga jos.
 • În cele din urmă, trebuie să introduceți un nume pentru folder și apoi să faceți clic pe 'Creați' în acest fel obține un folder nou.
 • După ce ați creat folderul, trebuie doar să faceți selectați fișierele pe care doriți să le puneți în el și decupați 'Trimite' la numele acestui nou folder, în acest mod ușor puteți introduce orice conținut în folderul pe care l-ați creat urmând acești pași.

Unde este opțiunea de a partaja fișiere în iCloud?

Pentru distribuie fisiere Această aplicație a creat un meniu de opțiuni foarte versatile pe care le puteți utiliza cu ușurință. Doar urmați acești pași pentru a afla care sunt acestea:

 • Odată ce vă aflați în aplicație, trebuie să accesați opțiunea „Weekend”, apoi selectați unde scrie „iCloud Drive” și alege folderul sau documentul pe care vrei să-l partajezi apoi selectați „Partajare folder” sau „Partajare fișier”.
 • Ar trebui să știți că, dacă elementul se află pe desktop, atunci ar trebui să decupați de el, ținând apăsată tasta de control și apoi selectați din meniul de comenzi rapide și alegeți opțiunea „Partajare folder” sau „Partajare fișiere”.
 • În cele din urmă, în Aplicație compatibilă cu partajarea fișierelor iCloud trebuie să deschideți un document, apoi să faceți clic pe butonul de partajare și să alegeți opțiunea „Partajare fișier”.

Cum să selectați persoanele cu care doriți să partajați dosarul dvs?

Pentru gestionați participanții într-un folder pe care vrem să le partajăm, trebuie doar să selectați folderul și apoi să faceți clic pe butonul de partajare și să urmați acești pași:

 •  Trebuie să faceți clic acolo unde scrie „Adăugați persoane” în acest fel, veți adăuga noi participanți prin intermediul e-mail sau copiați linkul pentru a lipi linkul pentru a-l putea partaja oriunde.
 • Pe de altă parte, dacă doriți să ștergeți o persoană, trebuie doar să plasați cursorul pe persoana pe care doriți să o ștergeți și să faceți clic pe ea cele trei puncte la rând apoi selectați „Eliminați accesul”.

Cum să schimbați permisiunile folderelor pe care le partajați cu iCloud?

Creatorii acestui program au dezvoltat o politică de confidențialitate pentru ca utilizatorii săi să poată modifica oricând permisiunile pentru a vă partaja fișierele cu alți utilizatori și chiar pentru a stoca și vizualiza parolele în brelocul iCloud în siguranță.

Din moment ce, aveți opțiunea de a modifica accesul pentru acele persoane cărora le-a fost partajat fișierul sau folderul și astfel puteți să restricționați accesul la anumite lemne.

 • Trebuie să selectați butonul de partajare, apoi trebuie să schimbați care poate avea acces într-un fișier sau dosar alegând opțiunea „Numai persoanele pe care le invitați” sau „Cine are linkul”.
 • Pe de altă parte, puteți restricționa accesul făcând clic pe opțiunea „Autorizare” și alegând să permiteți accesul „numai în citire” și alegând 'Puteți face modificări' pentru a permite accesul de citire și scriere.

Cum să utilizați AirDrop pentru a vă partaja fișierele iCloud?

Această aplicație oferă modalități foarte rapide și sigure pentru a transfera date între dispozitivele Apple prin conexiuni Wi-Fi, deoarece caută computere din apropiere pentru a crea o rețea și prin sistemul său Bluetooth puteți trimite fișiere către alte computere la distanță. Odată ce începi partajați un document, imaginea sau fișierul de pe telefon puteți vedea opțiunea AirDrop în meniul de partajare și puteți trimite fișiere de pe iCloud, cum ar fi fotografii, melodii, note vocale, muzică, înregistrări și altele. 

Acum, procesul de partajare în AirDrop functioneaza independent pentru ceea ce partajați și odată ce ați selectat fișierul și ați ales opțiunea de partajare, următorii pași vor fi aceiași ca pentru toate celelalte fișiere. Pentru a utiliza airDrop și a trimite documente trebuie doar să deschideți aplicația care trebuie instalată în prealabil pe computer sau o puteți descărca introducând site-ul oficial Apple

 • Acum selectați fișierul pe care doriți să îl partajați, apoi decupați pictograma „Partajare” situată în colțul din stânga jos al iPhone-ului dvs.
 • Apoi, lângă meniul de partajare, trebuie să faceți clic pe 'Distribuie cu AirDrop' și va apărea o listă cu toate dispozitivele din apropiere disponibile pentru a primi AirDrop.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here