Cum să trimiteți sau să partajați o locație Google Maps în timp real prin WhatsApp

WhatsApp funcționează ca o aplicație care vă permite să faceți schimb de mesaje în privat la fel cum putem efectua și apeluri internaționale gratuite între una sau chiar mai multe persoane, aceste mesaje pot fi trimise în modul text și așa cum putem face acest lucru, putem include și operarea apelurilor video gratuite.

Cum să trimiteți sau să partajați o locație Google Maps în timp real prin WhatsApp
Vezi acest videoclip pe YouTube

Această aplicație instantanee este creată pentru a fi utilizată prin telefonul mobil, dar o puteți găsi și pe alte dispozitive căutând-o prin serviciile Chrome. Puteți trimite și primi mesaje către prin utilizarea internetului, Dacă nu rămâneți conectat la o rețea de internet sau la datele dvs. mobile, serviciul de mesagerie nu va funcționa corect.

Așa cum poți comunica cu alte persoane prin mesaje și apeluri, poți și tu trimiteți fișiere care sunt pe telefonul dvs și vrei să-l împărtășești cu altcineva. Prin aceasta, ne referim la fotografiile și videoclipurile WhatsApp, precum și la alte lucruri precum înregistrări audio și audio, documente, contacte de pe telefonul tău și multe altele.

Unul dintre multele lucruri pe care le puteți face pe lângă faptul că puteți trimite sau vizualiza o fotografie sau o imagine WhatsApp este că aplicația în sine se alătură listei dvs. de contacte, acest lucru îl face diferit de alte aplicații pentru a vă oferi serviciile lor de mesagerie, deoarece în unele alte aplicații nu funcționează în acest fel.

Prin WhatsApp, pe lângă faptul că poți face ceea ce a fost deja menționat, poți trimite locația ta, despre care suntem aici să vorbim. Dacă încă nu știți cum să o faceți și vă întrebați sau doriți să știți cum o putem face, permiteți-ne să vă arătăm aici pas cu pas cum putem face trimis din locația noastră prin WhatsApp altor persoane.

Index()
  1. Cum să partajez sau să trimit locația mea Google Maps prin WhatsApp
  2. Pași pentru a-ți putea trimite locația prin WhatsApp

Cum să partajez sau să trimit locația mea pe Google Maps prin WhatsApp

optiunea de putere trimite-ti locatia prin whatsapp a devenit ceva pe care oamenii îl folosesc frecvent. Acest lucru ajută într-un mod excelent să oferiți indicații unei persoane sau mai multor dintre locurile în care vă aflați în acel moment, este mai simplu să trimiteți locația dvs. respectivei persoane, astfel încât aceasta să o poată ajuta să navigheze prin harta Google Maps.

Pe lângă faptul că puteți trimite locația dvs., puteți trimiteți locația altor locuri care nu au legătură cu ale dumneavoastră. Serviciul Google Maps nu este greu de înțeles, așa că nu va fi greu să îl folosiți pentru a vă ajuta să cunoașteți pe cineva sau să știți unde în lume putem găsi persoana pe care o dorim.

Pași pentru a-ți putea trimite locația prin WhatsApp

  • Mai întâi trebuie selectați chat a persoanei căreia dorim să-i trimitem o locație
  • În zona în care scrieți mesajele pe care le trimiteți, selectați pictograma care vă oferă opțiunea de a Partaja fișiere de pe telefonul tău.
  • După apăsarea pictogramei, ar trebui să apară mai multe opțiuni, printre care se va afla și opțiunea “Locație”, trebuie să-l selectați.
  • După ce se face acest lucru, va apărea o fereastră Google Maps. Aici va trebui să cauți opțiunea care spune „Trimite locația mea actuală”, îl selectați și va fi trimis automat.
  • Dacă doriți să trimiteți o altă locație decât a dvs., va trebui să deschideți Hărți Google prin aplicație.
  • Tu ar trebui introduceți pe site-ul de căutare locația pe care doriți să o trimiteți (dacă o scrieți incorect, va spune că nu a fost găsit niciun destinatar).
  • Când faceți acest lucru, ar trebui să se deschidă o nouă fereastră în fața ecranului dvs. Faceți clic pe opțiunea care spune sau se referă la “distribuie pe whatsapp” și atunci nu va trebui decât să selectați contactul căruia îi veți trimite această locație.

După ce ați urmat toți acești pași, ar trebui să apară o fereastră mică chat-ul sau conversația al persoanei căreia i-ai trimis-o, astfel încât să poți verifica că ai trimis locația corect și rămâne doar ca cealaltă persoană să își facă partea.

Amintiți-vă că acest proces se poate face și prin computerul dvs., veți avea nevoie doar conectați-vă telefonul pe site-ul WhatsApp că poți căuta în Chorme și acolo trebuie să urmezi aceleași opțiuni pe care le-am menționat pentru a putea face asta.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here