Cum să trimiți mesaje private pe Snapchat? - Gestionați-vă cu ușurință chaturile

Trimiterea de mesaje pe Snapchat este un proces comun și foarte asemănător cu ceea ce se face pe orice altă rețea socială sau serviciu de mesagerie. Dar această aplicație are caracteristica de autodistrugere a mesajelor. Deci, în acest articol vom vorbi despre cum să trimiți mesaje private pe snapchat Pe lângă configurația care se face astfel încât aceste mesaje să fie șterse și alte detalii ale acestei aplicații.

Index()
  1. Care este modalitatea corectă de a avea un chat pe Snapchat?
  2. Mesajele Snapchat sunt șterse după un timp?
  3. În acest fel puteți trimite mesaje care se autodistrug după ce le vizionați
  4. Ce poți face pentru a ști dacă un Snap a fost trimis doar ție?
  5. Cum să salvați mesajele pe care sunteți interesat să le păstrați pentru mai târziu?

Care este modalitatea corectă de a avea un chat pe Snapchat?

Din aplicația Snapchat sau serviciul web al acestei rețele sociale, trebuie să mergi la secțiunea de chat pentru a avea și a începe o conversație. În acest sens, atunci când aplicația deschide secțiunea cameră, mutați ecranul la dreapta pentru a accesa mesajul sau zona de chat.

În partea de jos a ecranului trebuie să atingeți balonul de chat pentru a merge să găsiți contactele pe care le aveți în această aplicație. atunci trebuie să alegi cui vrei să-i trimiți un mesaj și faceți clic pe aceasta. De asemenea, puteți adăuga un prieten și apoi îi puteți trimite un mesaj. Când se deschide fereastra de chat, puteți începe să tastați sau să compuneți informațiile.

Mesajele Snapchat sunt șterse după un timp?

Snapchat aduce configurația că mesajele sunt șterse atunci când ambele persoane au citit deja mesajul respectiv. Această configurație vine în mod implicit, dar poate fi schimbată pentru a o modifica și a prelungi puțin timpul. În grupuri, mesajele dispar după Au trecut 24 de ore de la trimiterea mesajului.

Pentru a modifica ora la care mesajele sunt șterse, accesați secțiunea de chat mutând ecranul la dreapta. Apoi, trebuie să căutați chatul la care doriți să faceți configurația pentru a da clic pe el astfel încât să apară un meniu în care trebuie să faceți clic pe mai multe. Printre opțiunile care apar, este necesar să intrați în secțiunea șterge chat-uri si apar cele doua variante de momente in care mesajele sunt sterse.

În acest sens, prima variantă este ștergeți chaturile după vizionare iar al doilea este la 24 de ore după ce l-ai văzut. Alegând una dintre cele două opțiuni, ambele persoane primesc un mesaj în chat-ul lor prin care le informează că setarea de ștergere a mesajului a fost modificată.

În acest fel puteți trimite mesaje care se autodistrug după ce le vizionați

Pentru a trimite un mesaj și a-l autodistruge după ce îl vizualizați, trebuie să aveți configurat chat-ul cu acest prieten. Adică ștergerea mesajelor nu se face după 24 de ore. Ceea ce rămâne este să-i trimiți mesajul prietenului tău și să speri că îl vede și îl citește, pentru că aplicația face treaba automat.

Acum, dacă doriți să ștergeți un mesaj înainte de expirarea timpului programat, trebuie să apăsați acel mesaj și să așteptați să apară meniul. În aceasta, este necesar ca faceți clic pe butonul de ștergere. Persoana care a primit mesajul își va da seama că un mesaj a fost șters deoarece aplicația notifică, ceea ce aplicația nu anunță este locul de unde scrii, cu excepția cazului în care vrei să faci asta.

Ce poți face pentru a ști dacă un Snap a fost trimis doar ție?

Dacă ți-au trimis un mesaj doar ție, acesta va fi în zona de chat, în special în chat-ul persoanei care ți-a scris. Pentru a revizui acest mesaj, trebuie doar să intri în secțiunea de chat, glisând ecranul spre dreapta. Acolo vei vedea că pe chat spune asta există un mesaj necitit.

În mod similar, aplicația sau pagina web anunță când sosește un mesaj de la alt utilizator al acestui serviciu. Deci afli că cineva ți-a scris un mesaj, pe de altă parte, dacă mesajul este într-un grup și cineva a trimis un mesaj ca răspuns la tine. Veți vedea că respectivul mesaj este încadrat cu răspunsul la un alt mesaj pe care l-ați trimis deja, așa cum se întâmplă în WhatsApp sau Messenger.

Cum să salvați mesajele pe care sunteți interesat să le păstrați pentru mai târziu?

Snapchat are o secțiune în care puteți vedea instantaneele salvate, deoarece aceasta este una dintre caracteristicile aplicației. În această ordine de idei, instantaneele care sunt salvate sunt mesaje importante că nu doriți ca acestea să fie șterse când se scurge timpul necesar autodistrugerii lor.

Pentru a salva un mesaj trebuie doar să faceți un singur pas simplu. Ei bine, tot ce trebuie să faceți este să apăsați și să țineți apăsat mesajul pentru un moment. Dacă doriți să confirmați că mesajul a fost salvat, ar trebui să vă uitați la fundalul mesajului respectiv capătă o culoare gri. Toți participanții la chat știu că cineva a salvat un mesaj.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here