Cum să trimit mesaje private pe Twitter cuiva care nu mă urmărește și pe care îl urmăresc

Una dintre cele mai utilizate rețele sociale este Twitter, deoarece permite utilizatorilor săi să comunice rapid, ușor și gratuit în întreaga lume. Dacă aveți întrebări despre cum trimite cuiva mesaje private pe Twitter care nu mă urmează și pe care eu îl urmăresc, vă vom învăța cum să o faceți.

Twitter este o platformă ideală de mesagerie instantanee pentru a interacționa cu diferite persoane sau grupuri. Vă permite să vizualizați un profil privat și să trimiteți mesaje scurte numite „Tweets”. Această platformă socială are un format foarte complet, rapid de scris și de citit.

Cum să trimit mesaje private pe Twitter cuiva care nu mă urmărește și eu îl urmăresc
Vezi acest videoclip pe YouTube

Are opțiunea unui grup de oameni care împărtășesc același subiect de informare, unde pot participa liber. Are si transport maritim mesaje directe sau private între conturi, care permite să poarte conversaţii doar între două persoane.

Twitter a avut întotdeauna opțiunea de a trimite mesaje directe sau private doar între persoanele care se urmăresc. Dar această funcționalitate a fost extinsă, permițându-vă să trimiteți mesaje pe Twitter persoanelor pe care le urmăriți, dar care nu vă urmăresc.

Deci, această nouă opțiune vă permite să trimiteți și să primiți mesaje private de la acei utilizatori Twitter pe care nu îi urmăriți. Pe scurt, atât pentru a trimite cât și pentru a primi este posibil ca mesaje directe să aibă loc între persoane necunoscute din rețea.

Index()
  1. Cum să trimiți oricui mesaje private pe Twitter?
  2. Cum împiedic oamenii să-mi trimită mesaje directe pe Twitter??

Cum să trimiți oricui mesaje private pe Twitter?

În acest caz particular, Twitter vă informează dacă ați fost blocat și și-a păstrat utilizatorii protejați, astfel încât aceștia să nu poată trimite sau primi mesaje de la conturi neînregistrate pe o parte sau pe cealaltă. De ceva timp, această limitare a fost relaxată, astfel încât acum o puteți face.

Dacă ai încercat să trimiți mesaje private pe Twitter cuiva care nu te urmărește. Veți observa că nu poate fi trimis. Se datorează faptului că, deși această platformă a extins o astfel de funcție, stare de maxima protectie Este activat implicit în configurația sa.

Deci, la fel cum nu poți trimite mesaje directe persoanelor care nu te urmăresc pe Twitter. De asemenea, nu le veți putea primi din conturi pe care nu le urmăriți. Pentru a activa opțiunea de a primi mesaje directe de la oricine, trebuie să urmați următorii pași.

În contul tău Twitter, accesează setări și alege opțiunea Securitate și confidențialitate. În această clasificare, localizați secțiunea care spune primiți mesaje directe de la oricine sau dacă este în engleză va spune Primiți mesaje directe de la oricine.

Îl poți bifa sau debifa în funcție de intenția pe care o preferi. În acest caz, ar trebui să fie selectat astfel încât să puteți trimite mesaje private oricui pe Twitter. În același mod vei deschide formatul pentru a primi comentarii de la persoane cu care nu ai avut contact anterior.

Cum împiedic oamenii să-mi trimită mesaje directe pe Twitter??

Dacă activați opțiunea de a primi mesaje directe de la oricine, așa cum am indicat mai sus. Oricine nu este adăugat vă poate scrie iar dacă îl dezactivați, niciunul care nu este adăugat nu va putea face acest lucru.

Ambele cazuri sunt extreme; dar dacă, de exemplu, când această opțiune este activată, primești un mesaj de la cineva nedorit. Puteți împiedica primirea în contul dvs. numai a mesajelor directe de la acea persoană.

dacă se dorește nu mai primiți mesaje private a unui anumit utilizator, procedura va fi următoarea: din același mesaj sau conversație de cont, introduceți pictograma de informații cu simbolul ¡ Alegeți opțiunea Raportare și confirmați alegerea.

Sistemul nu va mai primi mesaje din acel cont. Acesta va fi activat numai dacă este trimis un mesaj din contul dvs. personal și conversația este activată. În acest fel vei împiedica anumite persoane să trimită mesaje în contul tău.

O altă modalitate mai radicală este blocarea directă a contului de Twitter, împiedicând definitiv atât trimiterea, cât și primirea mesajelor private. În acest fel, îți poți păstra contul mai controlat și poți alege în mod specific cine vor fi persoanele cu care poți interacționa. Chiar dacă...

Cu acești pași, vei putea să trimiți și să primești mesaje private de la persoane neurmărite pe Twitter. Ei bine, această platformă socială populară se străduiește să satisfacă preocupările utilizatorilor săi, cum ar fi să vadă primul lor tweet. Căutând să oferim întotdeauna cel mai bun serviciu cu o securitate excelentă pentru protecția informațiilor dumneavoastră.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here