Cum să trimiteți e-mailuri în Gmail cu o copie oarbă pentru mai mulți utilizatori?

Ușurința de a comunica prin e-mail constă în timpul pe care îl poți economisi trimițând un mesaj către mai multe contacte în același timp și cu opțiunea de copiere oarbă vei păstra privat faptul că ai a trimis același e-mail către mai mulți destinatari, deoarece acestea nu vor afișa niciun tip de informații legate de celelalte contacte pe care le-ați inclus în linia BCC a mesajului trimis și aici veți afla cum să trimiteți acest tip de email.

Index()
 1. Care este diferența dintre 'copie carbon' și 'copie carbon oarbă'?
 2. Cum trimit un e-mail cu opțiunea Gmail CC sau CCP??
  1. De pe PC
  2. În aplicația mobilă
 3. Ce ar trebui făcut pentru a trimite o copie oarbă de e-mail către mai mulți utilizatori?
 4. Cum ștergeți un e-mail care a fost trimis de câteva zile?

Care este diferența dintre 'copie carbon' și 'copie carbon oarbă'?

Trimiterea de e-mailuri în Gmail este o practică destul de comună, deci pentru a vă simplifica activitatea puteți trimite un e-mail către mai multe persoane de contact în același timp adăugarea mai multor destinatari în liniile CC și BCC, adică mesajul va fi trimis însoțit de o copie carbon sau o copie carbon oarbă care se diferențiază între ele:

 • În cazul Carbon Copy, e-mailul poate fi trimis către diferiți utilizatori în afară de destinatarul principal. Are caracteristica că este o copie publică, adică toată lumea va ști cui altcineva a fost trimis mesajul.
 • Dimpotrivă, Blind Carbon Copy este o versiune privată a celei anterioare, deoarece vă permite, de asemenea, să trimiteți mesaje către diferiți destinatari pe lângă destinatarul principal, dar copia este privată, deoarece nici utilizatorii cărora le copie oarbă. a fost trimis, nici destinatarul inițial nu va ști că mesajul a fost trimis altcuiva.

Cum trimit un e-mail cu opțiunea Gmail CC sau CCP??

Pentru a-și îmbunătăți serviciul, Gmail oferă utilizatorilor săi opțiuni precum posibilitatea de a recupera mesajele Gmail care au fost șterse definitiv într-un anumit timp, precum și căutarea confortului dumneavoastră cu posibilitatea de a trimiteți același e-mail către mai mulți destinatari prin opțiunea CC sau CCP adăugând contactele în acea linie în momentul scrierii mesajului pe oricare dintre dispozitivele dvs., așa cum veți vedea mai jos:

De pe PC

Dacă utilizați contul Gmail de pe un computer și doriți să trimiteți un e-mail cu copie oarbă pentru mai multe contacte Trebuie doar să urmați următorii pași:

 1. Introduceți contul dvs. Gmail de pe computer și mergeți în colțul din stânga sus pentru a apăsa butonul pentru a compune un nou mesaj făcând clic pe pictograma creion de editare.
 2. Continuați să adăugați destinatarul principal în linia numită Către.
 3. Acum in casetele Cc si Bcc adaugati destinatarii carora le veti trimite copia carbon si copia carbon ascunsa dupa alegere, tinand cont ca primii vor fi publici iar ceilalti vor ramane ascunsi de ochii celorlalti.
 4. Adăugați un subiect, scrieți mesajul și faceți clic pe Trimite e-mail în partea de jos a paginii web.

În aplicația mobilă

În cazul utilizării Gmail pe dispozitivul dvs. mobil, trebuie să vă asigurați că aveți cea mai recentă versiune a aplicației Gmail pentru a garanta funcționarea optimă și puterea acesteia treceți la trimiterea unui e-mail utilizând opțiunile de copiere carbon sau copie oarbă, după cum urmează:

 1. Introduceți aplicația Gmail pe dispozitivul dvs. mobil și găsiți pictograma creion din partea dreaptă, în partea de jos a aplicației, pentru a compune un nou e-mail.
 2. Adăugați destinatarul principal în caseta Către și în secțiunea Cc adăugați contactele cărora doriți să le trimiteți public o copie a aceluiași e-mail.
 3. În linia Bcc veți adăuga acei destinatari ascunși, adică cărora le veți trimite e-mailul în mod privat, fără ca nimeni altcineva să știe că le-a fost trimis e-mailul.
 4. Pune o descriere subiectului, scrie mesajul și apasă butonul de trimitere situat în partea de sus a ecranului dispozitivului tău mobil.

Ce ar trebui făcut pentru a trimite o copie oarbă de e-mail către mai mulți utilizatori?

Comunicarea prin Gmail este destul de utilă, cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să întăriți opțiunile de securitate ale contului dvs. pentru a evita phishingul în e-mailurile Gmail atunci când comunica prin răspuns la orice tip de mesaj, Fie că trimiteți e-mailuri simple sau e-mail-uri cu o copie ascunsă pentru mai mulți utilizatori, în acest din urmă caz ​​trebuie să țineți cont de următoarele:

 • În copierile oarbe din Gmail, puteți adăuga mai multe persoane în caseta BCC atunci când compuneți un mesaj și niciunul dintre ei nu va ști că același e-mail a fost trimis altora.
 • Pentru a trimite un e-mail cu o copie oarbă, trebuie doar să introduceți Gmail și să scrieți un nou e-mail adăugând în câmpul Cco destinatarii ascunși cărora le veți trimite copia fără ca restul persoanelor de contact să știe că au existat alți destinatari pentru acelasi mesaj.

Cum ștergeți un e-mail care a fost trimis de câteva zile?

Întotdeauna este bine să menținem organizat contul de Gmail prin curățarea e-mail-urilor pe care nu mai avem nevoie să fim acolo, acest lucru este posibil prin ștergerea e-mail-urilor care au fost trimise cu câteva zile în urmă, deoarece Gmail vă permite și să ștergeți e-mailurile trimise înainte ca acestea. sunt citite dar cu o limită de timp minimă. Din acest motiv, dacă au trecut zile de când ați trimis e-mailul, îl puteți șterge doar din folderul trimis în scopul curățării contului dvs. Gmail și mențineți organizarea acestuia, pentru aceasta trebuie doar să faceți următoarele:

 1. Introduceți contul dvs. Gmail de pe telefonul mobil și accesați tava trimise.
 2. Apăsați mesajul pe care doriți să-l ștergeți timp de câteva secunde, astfel încât să fie selectat când se întunecă.
 3. Puteți selecta mai multe e-mailuri pentru a le șterge simultan.
 4. Acum va trebui să faceți clic pe pictograma coș de gunoi și veți fi șters mesajele selectate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here