Cum să vă autentificați și să faceți cumpărături pe Wish ca oaspete fără a vă înregistra

Cumpărăturile online sunt o modalitate usor si rapid obțineți lucrurile doar așteptând să sosească pachetul. În zilele noastre, comerțul electronic (comerțul electronic) a câștigat teren din cauza restricțiilor care au fost prezentate în ultima vreme. În acest fel, este important să ai o companie de cumpărături online de încredere.

Cum să vă conectați și să faceți cumpărături pe Wish ca invitat fără a vă înscrie
Vezi acest videoclip pe YouTube

Este posibil să doriți să răsfoiți produsele și ofertele pe care o pagină de vânzări online le are de oferit, dar nu doriți să continuați să vă completați e-mailul cu mesaje inutile. Și dacă este Wish, cel mai bine este să știm ce vrem să cumpărăm înainte de a ne crea un cont.

În acest articol vă vom spune mai multe modalități de a vizualiza catalogul Wish ca invitat fără a fi nevoie să creați un cont. Pentru a cumpăra un produs Wish va trebui să avem un cont. La fel, vom aminti aplicatii care pot fi la fel de utile si pentru a face cumparaturi online.

Index()
 1. Cum mă conectez la Wish ca invitat fără să mă înregistrez??
  1. comanda site-ului
  2. Fișa produsului
  3. Comanda titlu
  4. Link direct
 2. De ce să cumpărați pe Wish?
 3. Cumpără din confortul casei tale

Cum mă conectez la Wish ca invitat fără să mă înregistrez??

Există mai multe moduri simple de a putea intra în Wish fără a fi nevoie să avem un cont, trebuie doar să folosim comenzi google chrome pentru a vă vedea catalogul. Este bine de menționat că, la fel ca Wish, CornerShop este și o aplicație bună pentru a cumpăra alimente online.

comanda site-ului

Google Chrome vă permite să vedeți toate informațiile care sunt indexate pe orice pagină folosind comanda site-ului. Trebuie doar să tastați în motorul de căutare: site:Wish.com"produs".  Schimbați „produs” cu numele a ceea ce căutați pentru a vedea catalogul Wish.

Fișa produsului

O altă modalitate de a vizualiza catalogul Wish fără înregistrare este să efectuați o căutare folosind comanda produs. Trebuie doar să tastați căutarea site: dorință.com produs produs – căutare. Acolo unde scrie „produse, îl schimbăm în ceea ce vrem să căutăm și Google ne va arăta toate paginile care conțin produse similare.

Comanda titlu

Aceasta este una dintre cele mai eficiente moduri, deoarece vă permite să revizuiți întregul catalog fără a fi nevoie de un cont. Doar introduceți în motorul de căutare: site:Wish.com intitle: "produs".

Link direct

Puteți accesa direct căutarea produsului dorit, pur și simplu introducând adresa corectă. Să poți căuta pe Wish fără a te autentifica este //dori.com/search/product.

Schimbarea „produsului” pentru ceea ce doriți să găsiți va fi suficientă pentru ca browserul să vă arate catalogul Wish. Este recomandat să scrieți numele produselor de căutat în limba engleză, asta pentru că Wish este originar din China și pagina sa este în limba nord-americană. Există, de asemenea, modalități de a cumpăra MercadoLibre din alte țări fără a fi nevoie să fii în acea țară.

De ce să cumpărați pe Wish?

Wish este o companie chineză care își oferă produsele la prețuri relativ mici și care este recunoscută pentru oferta produse neconventionale. Ascensiunea rețelelor sociale a dat companiei popularitate, nu întotdeauna bună.

Cu toate acestea, Wish oferă o mare varietate de produse pe care mulți oameni au fost interesați să le cumpere. Acesta capătă mai multă importanță astăzi, deoarece cumpărăturile online au mult crescut.

La fel, există o altă pagină de unde poți cumpăra și vinde online, adică wallapop. La fel ca Wish, popularitatea lor a crescut în ultimul an datorită serviciilor pe care le oferă.

Cumpără din confortul casei tale

Cunoaștem cu toții companii precum Amazon, eBay, MercadoLibre și altele care oferă servicii electronice pentru a face achiziții și vânzări. În cazul lui Wish, popularitatea sa a crescut datorită diferitelor produse pe care le oferă, fiind preturi unice si mici.

În mod similar, transportul din China este fiabil și aproape întotdeauna ajunge în timpul stipulat de companie. Asta iti ofera multe liniște pentru utilizatorii săi când cumpărați ceva de pe Wish.

La fel, pe Wish putem găsi o mare varietate de oferte care pot fi de mare folos. In China produsele sunt oferite la cele mai mici preturi pentru ca intr-o comanda sa poti Cumpără o mulțime de lucruri.

Sper că acest articol a fost pe placul tău, nu uita să distribui și să comentezi chiar aici, ai făcut cumpărături la dorință?

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here