Cum să intru sau să mă autent în portalul Office 365 cu e-mailul meu instituțional - Ghid util

Sistemul de documente Office a fost în ultimii ani un instrument care ne facilitează complet viața profesională de birou și temele studenților de orice fel, funcții precum documentele Word, prezentările Power Point sau foile de calcul Excel sunt cu adevărat utile atunci când ne îndeplinim sarcinile.

Instrumente precum One Drive sunt foarte practice atunci când lucrați de acasă sau într-un birou departe de cel principal, deoarece vă permite să partajați fișiere în cloud de pe computer, doar prin activarea licenței Microsoft Office 365.

Cum să intru sau să vă autentificați în portalul Office 365 cu e-mailul meu instituțional - Ghid util
Vezi acest videoclip pe YouTube

Index()
 1. Ce este portalul Office 365?
 2. Cum mă conectez de pe dispozitivul meu la Office 365?
 3. Mi-am uitat parola pentru a accesa Office, ce pot face??

Ce este portalul Office 365?

Daca adunam toate functiile pe care ni le acorda programul Office implicit, și îl punem împreună cu cloud, sistemul care ne permite să stocăm informații într-un cont online pentru a le accesa și manipula ulterior direct pe web, obținem Office 365.

Un instrument care ne permite accesul toate caracteristicile Office convențional pentru a-l stoca ulterior în contul One Drive și a-l putea edita de pe orice dispozitiv care are conexiune la internet.

Adăugând utilități precum videoconferințe, calendare și posibilitatea de a partaja documente cu alte dispozitive și de a interacționa în direct cu acestea, Office 365 este un instrument care a fost preferat de companii în ultimii ani, deoarece permite menține un control mai mare asupra activităților a angajatilor sai, deoarece are posibilitatea de a atasa fisiere de pana la 25MB.

Office oferă utilitatea instrumentelor sale complet gratuit la nivel personal, cu stocare de 5 GB și aplicații utilizabile doar online. În urmă cu câțiva ani, licențele și aplicațiile pe care le puteți utiliza în Office 365 au variat în funcție de pachetul pe care doriți să îl contractați, iar prețul variază și el:

 • Office Home și studenți 2016: plată unică de 149 euro.
 • Office Home: 99 euro pe an
 • Office Personal: 69 euro pe an

La rândul său, există și alte câteva pachete destinate interacțiunii cu companiile, cu varianta de capacitate de stocare, de vreme ce minimul la nivel de întreprindere este de 1Tb, iar prețurile sunt pe utilizator activ din pachet, cum ar fi:

 • Office 365 Business Essentials: 4.20 euro pe lună per utilizator
 • Office 365 Business Premium: 10.50 euro pe lună per utilizator
 • Office 365 Business: 8.80 de euro pe lună per utilizator activ.

Majoritatea pachetelor au funcțiile de bază ale desktopului pe care computerul dvs. îl aduce, Word, Power Point, Excell, Outlook, OneNote, Publisher etc.

Dar puteți verifica specificațiile și prețurile în moneda locală pe pagina oficială Office. Și dacă nimic din cele de mai sus nu vă convinge deloc, este posibil să obțineți și licența obișnuită de la 149 de euro, ca plata unică a abonamentului si cu cele mai utilizate functii ale.

Cum mă conectez de pe dispozitivul meu la Office 365?

Introducerea contului Office de pe orice computer este foarte simplă, trebuie doar să fii în fața computerului și să ai un conexiune Wi-Fi stabilă, apoi efectuați următoarea serie de pași:

 1. Conectați-vă la portalul Office din bara browserului dvs
 2. Selectați opțiunea "Autentificare"
 3. Și acolo va fi afișată fereastra în care trebuie să introduceți e-mail și parola presetată.
 4. Mai târziu pagina te va întreba dacă vrei "Rămâneți conectat" și dacă îl activezi nu va mai trebui să efectuați această procedură.
 5. Odată ce toate acestea sunt făcute, ești deja înăuntru și poți interacționa cu documentele tale salvate și partajate.

Mi-am uitat parola pentru a accesa Office, ce pot face??

Dacă, având ocazia, dumneavoastră Ti-ai uitat parola birou, este posibil să îl preluați din confortul computerului dvs. Doar intrați în portalul de pe care vă accesați de obicei contul și faceți clic pe opțiunea care spune „Ați uitat parola??, apoi va apărea o fereastră în care trebuie să faceți din nou clic pe "Mi-am uitat parola".

Completați captcha care este solicitat și apoi solicitați asta iti trimite Cod de verificare pe telefonul dvs. mobil, odată ce l-ați primit, îl puteți introduce în computer și apoi schimba parola. Asigurați-vă că este o serie de cifre pe care le puteți aminti data viitoare când doriți să vă accesați contul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here