Cum să găsiți și să vizualizați solicitările de mesaje pe Facebook Lite

Aplicația Facebook Lite îți permite să ai o conexiune mai puternică cu cei dragi, împărtășind momentele tale cele mai apreciate prin fotografii și alte publicații. Cu siguranță vă veți întreba ce se întâmplă când nu avem o persoană adăugată ca prieteni și ea ne trimite mesaje, cum putem găsi solicitările de mesaje în facebook lite, Continuați lectură.

Cum să găsiți și să vizualizați solicitările de mesaje pe Facebook Lite
Vezi acest videoclip pe YouTube

Majoritatea persoanelor care au un cont Facebook folosesc aplicația Facebook Lite, deoarece ocupă mai puțină cantitate de spațiu în stocarea dispozitivului tău și în plus, dă senzația de a-l putea folosi practic gratuit, deoarece consumă foarte puține date, sau pur și simplu există companii de telefonie mobilă care oferă pachete pentru utilizarea acestei aplicații pentru bucuria ta.

Index()
  1. Cum să găsiți și să vizualizați solicitările de mesaje pe Facebook Lite?
  2. Beneficiile de a avea un cont Facebook

Cum să găsiți și să vizualizați solicitările de mesaje pe Facebook Lite?

Tava de solicitare a mesajelor va apărea dacă persoane sau utilizatori Facebook ți-au trimis mesaje și către ei nu le ai adaugate în contactele tale. Pentru a le vedea și a le răspunde dacă doriți, urmați aceste simple pe care vi le vom arăta mai jos:

  • Mai întâi conectați-vă la contul dvs. prin aplicația Facebook Lite.
  • Apoi, apăsați pe pictograma mesajelor.
  • Apoi, odată ce ai deschis sesiunea de chat-uri, după unde se află poveștile prietenilor tăi de pe Facebook, ar trebui să apară o pictogramă de mesaj, în care va spune solicitările pe care le ai. De exemplu: '3 solicitări de mesaje noi'.
  • Apăsați pe pictogramă pentru a deschide tava cu solicitările de mesaje, iar apăsând pe mesajul pe care doriți să-l deschideți, veți primi două opțiuni în partea de jos a chat-ului care vor spune 'Șterge' și 'Accept' și așa veți decide dacă acceptați sau nu cererea.

Solicitările de mesaje diferă de cererile de prietenie prin faptul că prima este pentru vorbiți prin chat-uri, fără a fi necesară adăugarea celeilalte persoane; în schimb, solicitările de prietenie sunt pentru a adăuga celălalt utilizator Facebook ca prieten pe această rețea socială.

Pentru a avea aceleași beneficii de a fi prietenul tău, cum ar fi etichetarea în publicații și, în același timp, să le poți vedea pe cele pe care le distribui, să poți vedea actualizările de stare și multe alte acțiuni.

Beneficiile de a avea un cont Facebook

Având un cont de Facebook poți reconectați-vă cu vechii prieteni, faceți noi și aveți o legătură puternică cu prietenii și familia iubiți. În plus, această aplicație vă permite să împărtășiți ceea ce credeți cu toți prietenii dvs., împărtășindu-vă ideile, emoțiile și senzațiile în timpul unei actualizări de stare.

Distribuiți fotografii și videoclipuri care vă plac cel mai mult, indiferent dacă le-ați văzut din altă aplicație sau dacă ați făcut-o singur. Puteți vorbi nelimitat cu contactele dvs. prin intermediul mesagerie privată și instantanee.

De asemenea, le poți trimite fișiere fotografice și audiovizuale și mesaje vocale, GIF-uri, autocolante, emoji și multe altele, făcând conversațiile tale puțin mai distractive sau sentimentale, în funcție de caz.

Puteți crea grupuri de chat cu mai mult de 2 persoane, suplimentar față de tine, pentru a te distra plin de râs, a trimite fișiere sau pentru a conveni asupra unei sarcini sau activități. În același mod, puteți crea evenimente, pentru a invita multe persoane prin această aplicație, și că sunt mulți participanți la eveniment sau petrecere.

La fel, Facebook Lite are o listă extinsă de jocuri cu care vă puteți distra și vă anima munca de zi cu zi, puteți întâlni mulți oameni în aceste jocuri virtuale sau vă puteți invita contactele să se joace cu dvs.

Vă puteți sincroniza contul de Facebook cu alte aplicații, jocuri și rețele sociale pentru a vă face autentificare mai rapidă.

Puteți face afaceri de cumpărare și vânzare prin această aplicație. Această rețea socială nu taxează niciunul dintre utilizatorii săi să aibă conturi private, mărci personale, bloguri sau companii pentru a beneficia de această aplicație.

Poți vedea cine sunt prietenii tăi de pe Facebook online și ultima lor conexiune, poți vedea și profilurile lor și fotografiile și postările pe care le-au făcut, în funcție de setările lor de confidențialitate.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here