Cum să găsesc și să utilizez filtrul de culoare a părului pe Instagramul meu?

Instagram oferă utilizatorilor săi o mare varietate de filtre, așadar inovează cu noile tendințe una dintre ele este să încerci ce culoare de păr ți se potrivește, perfectă dacă ai de gând să vrei o schimbare de look, trebuie să știi că folosirea acestui nou filtru este foarte simplă, trebuie doar să intri în contul tău de Instagram și în secțiunea Stories, derulați la opțiunea Browse Filters.

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să glisați pictograma camerei spre dreapta, iar la final veți găsi secțiunea Explorare filtre identificată cu lupă, faceți clic pe ea pentru a putea accesa galeria de efecte, în motorul de căutare trebuie să scrieți „Color Hairs” și gata, se vor deschide mai multe opțiuni, dintre care trebuie să alegi filtrul cu culoarea părului care îți place cel mai mult și poți începe să-l testezi, reține că odată ce ai încercat filtrul îl poți salva în albumul tău Instagram, pentru a putea să-l poți folosi oricând vrei.

Index()
 1. Cum să găsiți filtrele disponibile pe Instagram?
 2. Cum să găsești filtrul care schimbă culoarea părului pe Instagram?
 3. Care este modalitatea de a folosi filtrul pentru păr pe Instagram?
 4. Care sunt dezavantajele filtrului de schimbare a culorii părului??
 5. Care sunt cele mai folosite filtre de pe Instagram de către utilizatori?
  1. Filtrul Pixar.
  2. Filtru de sex opus.
  3. Filtrul de întrebări și răspunsuri.
  4. Filtrele de frumusețe.
  5. Filtru cu cap mare.

  Cum să găsiți filtrele disponibile pe Instagram?

  Puteți descoperi sau găsi toate filtre disponibile pe Instagram Într-un mod simplu, Pentru a face acest lucru, trebuie doar să urmați următorii pași:

  • Primul lucru este să intri în contul tău de Instagram.
  • Odată acolo, trebuie să selectați secțiunea „Povestiri”.
  • Apoi trebuie să glisați butonul camerei spre dreapta, ultima opțiune spune „Explorare filtre”, trebuie doar să faceți clic pe el.
  • Galeria de efecte se va deschide automat, chiar acolo puteți explora toate filtrele disponibile.
  • Dacă există unul care vă place, trebuie doar să îl selectați și să faceți clic pe butonul care spune „Test”, acesta este în colțul din stânga jos.
  • Odată ce ați încercat filtrul, dacă vă place, trebuie doar să faceți clic pe pictograma săgeată în jos, care se află în colțul din dreapta jos al ecranului.
  • În acest fel, filtrul va fi descărcat și salvat automat în albumul dvs. de filtre Instagram, astfel încât să îl puteți utiliza oricând doriți.

  Una dintre opțiunile pe care Instagram le oferă utilizatorilor săi este aceea că odată ce găsiți filtrele care vă plac și ați salvat în albumul dvs. personal de Instagram, aplicația vă permite să partajați toate filtrele cu alți utilizatori ai platformei Instagram.

  Cum să găsești filtrul care schimbă culoarea părului pe Instagram?

  Unul dintre filtrele care a provocat tendințe pe Instagram este cel care vă permite să schimbați culoarea părului dvs. Dacă încă nu îl aveți disponibil în albumul de filtre Instagram, trebuie doar să:

  • Introduceți contul dvs. de Instagram și accesați secțiunea „Povestiri”.
  • Odată acolo, trebuie să glisați butonul camerei la dreapta, ultima opțiune spune „Explorați efectele”, faceți clic pe el.
  • Pe ecran vei vedea galeria tuturor efectelor disponibile, pentru a-l găsi pe cel care schimbă culoarea părului trebuie doar să scrii ‘Color Hairs’ în motorul de căutare.
  • Odată ce îl găsiți, aveți opțiunea de a încerca filtrul și dacă vă place îl puteți salva și adăuga în albumul dvs. de filtre Instagram, pentru a face acest lucru trebuie doar să apăsați săgeata în jos din colțul din dreapta jos.

  Care este modalitatea de a folosi filtrul pentru păr pe Instagram?

  După ce aveți filtrul salvat în dvs album de filtrare instagram îl poți accesa din secțiunea 'Povești', pentru asta trebuie doar să:

  • Introduceți Secțiunea Instagram Stories.
  • Apoi va apărea lângă butonul camerei.
  • Pentru a-l folosi, trebuie doar să selectați filtrul și voilà, puteți încărca videoclipuri sau fotografii folosind filtrul pe care l-ați selectat.

  Care sunt dezavantajele filtrului de schimbare a culorii părului??

  De fapt, nu există dezavantaje atunci când utilizați filtrul de schimbare a culorii părului de pe Instagram, dar este important ca atunci când îl utilizați să luați unele măsuri de precauție, cum ar fi să fiți vertical în fața camerei pentru ca rezultatele să fie perfecte și tot părul dvs vezi uniforma cu culoarea pe care ai ales-o.

  Un alt punct de care ar trebui să rețineți este că, pentru a vă bucura de toate filtrele Instagram, este important să aveți cea mai recentă versiune a acestei aplicații, în caz contrar, nici una dintre aceste funcții nu este disponibilă.

  Care sunt cele mai folosite filtre de pe Instagram de către utilizatori?

  Instagram are la dispoziție o mare varietate de filtre, printre cele mai utilizate le putem numi:

  Filtrul Pixar.

  Acest lucru permite utilizatorilor să arate ca un personaj animat Disney sau Pixar, amintiți-vă că pentru a accesa acest filtru distractiv trebuie să o faceți prin aplicația Snapchat, deoarece nu este încă disponibilă disponibil pe platformele Instagram.

  Filtru de sex opus.

  Cu acest filtru utilizatorii se pot vedea așa cum ar fi dacă erau de sex opus, adică dacă ești fată, acest filtru ți-ar arăta cum ai arăta dacă ai fi bărbat și invers.

  Filtrul de întrebări și răspunsuri.

  Cu acest filtru utilizatorul poate pune întrebări urmăritorilor săi pentru a crea multe mai multă interacțiune între el și oamenii care îl urmăresc.

  Filtrele de frumusețe.

  Filtrul de frumusețe și machiaj este unul dintre cele mai utilizate pe această platformă, din moment ce odată cu vă puteți retușa fotografiile si astfel imbunatatiti acele detalii care nu vi se par bune.

  Filtru cu cap mare.

  Acesta este unul dintre cele mai amuzante filtre pe care le puteți obține pe Instagram, cu el vă veți face capul este mult mai mare decât corpul tău, obținând astfel un efect foarte amuzant pe care să îl împărtășești tuturor urmăritorilor tăi.

  Pe această platformă poți găsiți mai multe filtre, dar dacă mai aveți întrebări despre modul corect de utilizare a acestora, vă invităm să consultați suportul tehnic Instagram și de acolo să vă clarificați toate preocupările.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here