Cum să găsesc și să știu care este adresa IP a serverului meu Minecraft - Identificați-o cu ușurință

Pentru a înțelege popularitatea Minecraft, este important să luați în considerare faptul că, în ciuda faptului că avem puțin peste 33 de milioane de utilizatori astăzi, acest joc video a rămas fidel esenței sale încă de la început, oferind o experiență care constă în supraviețuirea prin utilizarea a tot felul de materiale pentru a construi, în timp ce restul aventurii este creat chiar de tine.

Cum să găsesc și să știu care este adresa IP a serverului meu Minecraft - Identificați-o cu ușurință
Vezi acest videoclip pe YouTube

Încă de la înființarea sa în 2011, acest joc video Mojang a creat o cultură bazată pe libertatea pe care o oferă utilizatorilor săi, prin infinitele sale funcții de a proiecta construcții, încânta lucruri și obiecte la nivelul 1000 și tot felul de aventuri nelimitate, care servesc ca un instrument educațional Pentru a promova munca în echipă în modul multiplayer, unde poți juca cu doi sau mai mulți oameni și poți explora mai mult teren.

Unul dintre principalele avantaje pe care le oferă Minecraft este că, deși nu aveți o poveste principală care să vă ghideze, aceasta oferă povești și aventuri diferite pe care îl poți face după cum crezi de cuviință, de la invocarea unor personaje misterioase precum Herobrine până la lupta cu dragonii pentru a câștiga tot felul de instrumente și experiență pe care să le folosești așa cum vrei.

Cel mai bun mod de a te bucura pe deplin de acest minunat joc Sandbox este printr-o lume împărtășită cu prietenii tăi în modul multiplayer, în acest fel colectarea de obiecte și crearea de structuri va fi mai ușoară. Cu toate acestea, pentru a vă bucura de acest mod de joc este necesar să știți cum să găsiți și să știți care este adresa IP a serverului Minecraft.

Index()
  1. Găsiți adresa IP a serverului pe care l-ați creat
  2. Configurați un server în Minecraft

Găsiți adresa IP a serverului pe care l-ați creat

Deoarece Minecraft nu are un browser de server ca în alte jocuri online, este necesar să cunoașteți adresa IP a serverului dvs. pentru a o putea partaja celor care doresc să se alăture acestuia. Adresa IP a serverului ar fi la fel ca computerul dvs, pe care le puteți afla de pe propriul computer sau printr-o pagină web.

Pentru a găsi adresa IP de pe un computer Windows, trebuie pur și simplu să deschideți meniul de Start > Toate programele > Accesorii > Linie de comandă. Odată în Prompt de comandă, introduceți comanda "ipconfig" pentru a genera informațiile de conexiune, adresa IP pe care o veți folosi pentru serverul dvs. Minecraft este cea de sub "Adrese IPv4”.

Pe de altă parte dacă aveți un Mac care rulează OS X, Veți găsi adresa IP în meniul Apple> Preferințe sistem> Rețea> Afișare pentru a selecta conexiunea pe care urmează să o partajați, astfel încât alții să intre pe server> TCP/IP.

Există, de asemenea, posibilitatea de căutați adresa IP prin browserul ales de dvs Pentru a economisi timp și pentru a accelera procesul, există nenumărate pagini de pe web care sunt folosite pentru aceasta. Este recomandat să utilizați Tropical Service unde puteți vedea adresa IP publică și privată, precum și explicația acesteia.

Configurați un server în Minecraft

Acum că știi cum să găsești adresa IP de partajat, poți și este esențial să știi cum să configurezi un server pentru a stabili tot felul de parametri în cadrul acestuia, astfel încât să poți profita la maximum de toate opțiunile sale pentru tine și cei care se alătură serverului.

În primul rând, trebuie să descărcați programul Minecraft Server la transformă-ți computerul într-un server minecraft și generați fișierele necesare pentru aceasta. După instalarea și rularea programului, prin notepad veți putea configura serverul pentru a-i stabili parametrii. Odată ce ați parcurs toți pașii, vă puteți crea serverul și puteți invita prietenii să joace.

După cum puteți vedea, unul dintre principalele motive ale succesului Minecraft este că oferă posibilități infinite pentru gusturile utilizatorilor săi în special, indiferent de vârstă, prin un mod simplu de joc unde singura limită este cât de departe ajunge imaginația ta pentru a crea și a explora.

prin modul multiplayer vei putea să-ți extinzi limitele și să exploatezi potențialul jocului învățând de la alți jucători și lucrând în echipă.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here