Cum să găsiți un utilizator în aplicația Wallapop - Trucuri eficiente

Căutarea utilizatorilor pe Wallapop poate deveni un proces complicat, deoarece nu există o modalitate standard de a căuta așa cum au făcut-o rețelele sociale. Totuși, acest proces este necesar dacă doriți să găsiți un produs oferit de un anumit utilizator. Prin urmare, în acest articol vom explica metodele existente pentru găsiți un utilizator în aplicația wallapop. De asemenea, vom menționa cele mai bune piețe unde poți căuta produse second-hand.

Index()
 1. Care sunt locurile cu cel mai mare număr de produse de vânzare în Wallapop?
  1. Madrid
  2. Valencia
 2. Care este procedura pentru a vizualiza profilul unei persoane pe Wallapop?
  1. Cu aplicația mobilă
  2. de pe computerul dvs
 3. Cum puteți vedea produsele de vânzare ale unui utilizator pe această platformă?

Care sunt locurile cu cel mai mare număr de produse de vânzare în Wallapop?

compania wallapop este un magazin virtual care este specializată în vânzarea de produse second-hand, adică folosite. Acesta are o platformă web unde atunci când vă înregistrați puteți vedea ofertele de produse pe care alte persoane le fac, împreună cu prețurile și opțiunile de a face oferte.

Această companie a fost creată în Spania în 2013, deci cele mai mari piețe ale sale sunt în această țară. Deși încetul cu încetul a crescut și a câștigat importanță pe piețele internaționale. De aceea astăzi puteți găsi magazine în Italia. Wallapop funcționează pe baza geolocalizării, astfel încât să se poată face achiziții între persoane care sunt aproape una de alta.

Madrid

Cel mai mare volum de produse de vânzare pe această platformă se găsește în orașul Madrid, capitala teritoriului spaniol. Astfel încât, Este cel mai bun loc pentru a căuta produse folosind acest magazin virtual și faceți oferte pentru ei.  Deși vânzătorii caută mereu apropiere în tranzacțiile lor, pentru a nu plăti transporturi lungi. 

Valencia

În comunitatea Valenciană există și un alt punct important al magazinelor Wallapop. Ei bine, platforma reflectă acea Valencia este al doilea oraș care conțin produse de vânzare. Așa că poți fi sigur că există o mare varietate de produse în ofertă care te-ar putea interesa.

Care este procedura pentru a vizualiza profilul unei persoane pe Wallapop?

Uneori pierdem locația anumitor produse deoarece pagina este reîncărcată sau reîmprospătată. Se mai intampla ca din intamplare sa intri intr-o sectiune a aplicatiei si cand pleci sa fi pierdut locatia unei oferte interesante pentru care ai vrut sa licitati. De asemenea, este posibil să fi licitat pentru un produs fără intenția reală de a-l achiziționa. Prin urmare, este necesar să anulați oferta făcută contactând vânzătorul. Cu toate acestea, este posibil să aveți numele persoanei gravat care vinde produsul respectiv.

În aceste cazuri și în care doriți să vedeți produsele oferite de prietenii dvs., este necesar să vizitați profilul acestor persoane. Cu toate acestea, este important să spunem că pe platforma Wallapop nu există bară de căutare, deci poate complica procesul, dar există câteva trucuri pe care le puteți aplica pentru a obține o persoană pe acest site.

Cu aplicația mobilă

Deoarece nu există nicio modalitate de a căuta persoane pe această platformă, se recomandă ca atunci când vizualizați un profil care vă place din aplicația mobilă, să îl salvați ca favorit într-un al doilea profil de rezervă. Ei bine, poți intra în această secțiune oricând și salvează lucruri importante ce gasesti in acest magazin.

Pentru a adăuga persoane în lista de favorite, ceea ce trebuie să faceți este să introduceți profilul acelui utilizator când îl vedeți. acolo vei vedea un nasture cu o persoană și o inimă, ceea ce înseamnă că este o persoană preferată.  Prin urmare, faceți clic pe acea opțiune și profilul este adăugat automat la favorite.

de pe computerul dvs

Una dintre cele mai simple soluții pe care le poți aplica de pe computer este să cauți profiluri folosind motorul de căutare Google. În acest sens, trebuie să deschideți browserul preferat pe care îl utilizați în dispozitivul respectiv și în bara de căutare a acestuia scrieți formula compusă din nume de utilizator plus site-ul web.  Care trebuie scris site: wallapop.com.

Odată ce ați scris acest lucru, trebuie să apăsați enter pentru a efectua căutarea, acolo Google va genera o listă de persoane care folosesc acest nume utilizator pe platforma respectivă. Prin urmare, ar trebui să revizuiți aceste profiluri pentru a găsi persoana care are produsul pe care doriți să-l găsiți.

Cum puteți vedea produsele de vânzare ale unui utilizator pe această platformă?

Odată ce ai găsit profilul persoanei pe care o cauți, este timpul să verifici produsele pe care acest utilizator le are la vânzare. Profilurile Wallapop nu afișează prea multe informații, deoarece acest site web se concentrează în vânzarea și cumpărarea produselor și nu prea mult în comunicarea între oameni.

Prin urmare, atunci când intri într-un profil, poți găsi numele lor de utilizator și fotografia pe care a ales să o afișeze. La fel, este afișată și locația persoanei, astfel încât să poți verifica dacă se află lângă tine pentru a face achiziția. În cele din urmă, puteți vedea numărul de achiziții pe care utilizatorul le-a făcut suplimentar la numărul de produse pe care le vindeți în acel moment. Daca apesi pe numarul de produse de vanzare iti va arata lucrurile pe care persoana le vinde asa ca acum poti sa faci oferta dorita sau sa compari preturi si produse.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here