Cum să găsești un Pokémon special când joci Pokémon Go? - Rapid si usor

Găsirea unui anumit pokemon va fi întotdeauna o satisfacție pentru noi, deoarece ne ajută să putem completați PokéDex-ul nostru, cu el, obțineți bomboane și finalizați sarcina de cercetare, una dintre cele mai ușoare moduri este să utilizați „meniul din apropiere” care va servi pentru a găsi diferiți pokemoni din apropiere, fie sălbatici, fie în săli de sport.

Un alt mod pe care îl poți face pentru a captura pokemon este să o faci din casă, dar asta va fi mai bine dacă o faci ocazional, pentru că jocul este despre tine pe jos găsiți pokemonul, de aceea astăzi vă vom spune câteva trucuri pentru a captura un anumit pokemon.

Index()
 1. Cum funcționează radarul oferit de Pokémon Go??
 2. De ce condiții de mediu ar trebui să țineți cont atunci când căutați un Pokémon??
 3. Ce este Pokémon Go pe care îl prindem pentru a găsi Pokémon?
 4. Care sunt pașii pentru a găsi un anumit Pokémon folosind meniul „în apropiere”?
  1. De pe orice dispozitiv mobil
  2. Folosind un PC

  Cum funcționează radarul oferit de Pokémon Go??

  Una dintre funcțiile care ne servesc cel mai mult este radarul care ne ajută să captăm Pokémon, pentru a deschide radarul Pokémon Go trebuie să atingeți căsuța din colțul din dreapta jos unde puteți vizualiza harta, acolo vor apărea acestea diverse siluete pokemon. Când intri acolo, te vei localiza în meniul „Aproape”.

  În această parte vor apărea fotografii circulare care corespund Poképarada, puteți vedea Pokemonul ca atare sau silueta, dacă nu a fost înregistrat în PokéDex, va apărea doar silueta. Această funcție este folosită pentru a ști ce Pokémon aveți în apropiere, se va actualiza la fiecare 10 secunde, funcționează accesând GPS-ul telefonului nostru.

  Radarul pe care ni-l oferă Pokémon este un radar dinamic, calculează cât de departe este obiectivul nostru, dar nu ne va spune exact care este direcția lui exactă. În acest radar trebuie să fii conștient de funcții „închidere” și „observare”.

  Ca un truc de reținut, trebuie să știți că aproximativ acei Pokémon care părăsesc radarul nostru vor fi o rază de 200 de metri În jurul nostru.

  De ce condiții de mediu ar trebui să țineți cont atunci când căutați un Pokémon??

  Vremea este ceva de care trebuie să ținem cont pentru a juca Pokémon Go, trebuie să rețineți că există diferite tipuri de vreme care vă pot afecta jocurile deoarece diferiți pokemoni vor fi vizibili, de exemplu:

  1. O vreme senină și însorită: aici veți găsi Pokémon de iarbă, pământ și foc.
  2. Vreme innorata: Luptă, zână și otravă.
  3. Parțial noros: stâncă și, de asemenea, normal.
  4. Ploios: Bug, electric și apă.
  5. Vânt: Dragon, psihic și zburător.
  6. Vremea de zăpadă: de oțel și gheață.
  7. Ceață: fantomă și sinistru.

  Și nu numai că va afecta Pokemonul care apare, vei putea vedea și cum îi afectează puterea, dacă Pokémonul este favorizat de vreme, va crește-ți puterea, și vă va oferi, de asemenea, o cantitate mai mare de praf de stele în momentul capturii.

  Ce este Pokémon Go pe care îl prindem pentru a găsi Pokémon?

  Wecatch este un radar care este folosit mai mult decât orice pentru zone destul de mari, se hrănește cu bazele de date de hărți. Acest radar este folosit pentru a căuta Pokemonul dorit, pe cei speciali sau pe cei preferati. Vă arată și câteva Pokestops și săli de sport aproape de locul în care vă aflați, ceea ce vă va ajuta să capturați mai bine Pokémonul.

  Care sunt pașii pentru a găsi un anumit Pokémon folosind meniul „în apropiere”?

  Intrând în meniul din apropiere, vei putea recunoaște Pokémonul pe care îl ai lângă tine, vei putea vezi pokestop și du-te să-l găsești, asta îți permite să te plimbi prin loc cu probabilitatea de a-l obține, pentru că poți captura cu ușurință Pokemon. Prin urmare, vă vom spune cum să-l folosiți pentru a găsi un Pokémon.

  De pe orice dispozitiv mobil

  Modul din apropiere a avut o actualizare, în care poți găsi Pokémon aproape de locul unde sunt Poképaradas, trebuie doar să le atingi și vei vedea Informatia ta în detaliu, și bineînțeles că vei ști cum să mergi la ei.

  Pokéstop-urile vor avea cercuri în jurul lor care servesc la cunoașterea distanței unui Pokémon din apropiere. În plus, vă va permite, de asemenea, să cunoașteți urmele Pokemonului, printre cu cât sunt mai multe urme, cu atât va fi mai departe.

  Odată ce iei în calcul acest lucru, trebuie doar să captezi Pokémonul, primul pas este să te autentifici la Pokemon Go cu contul tău Google sau Facebook, apoi trebuie să deschizi radarul și trebuie să începi să mergi sau să mergi la poképarada, când găsești un Pokemon trebuie să dai clic pe el și apoi vei merge la ecranul de captură, va trebui să arunci Pokéball-ul în ea (în cercuri) pentru a o prinde, obiectivul tău este să o atingi cu asta.

  Pentru ca tu sa tii cont, vor fi cateva cercuri colorate care vor aparea in jurul Pokémonului in momentul capturii, unul în interior și unul în exterior, aceste cercuri determină cât de ușoară sau dificilă va fi capturarea:

  • Cercul verde: foarte ușor de capturat, probabilitatea de capturare va fi de la 60-100%.
  • Cercul galben - Ușor de capturat, dar șanse de 36-65%
  • Cerc portocaliu greu de capturat, cu șanse de capturare de 20-35%.
  • Cercul roșu: foarte, foarte greu de capturat, șansă de capturat de la 0-25%

  Folosind un PC

  Până acum nu există o modalitate 'oficială' de a juca Pokémon Go pe PC, dar poți instala jocul printr-o aplicație, și un emulator Android, acolo poți descărca aplicația foarte ușor. Deși trebuie să știți că trebuie să învățați cum să detectați dacă un APK este infectat cu programe malware, deoarece acest lucru vă poate deteriora computerul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here