Cum să găsești un profil pe Facebook folosind o fotografie? - Modalități de a face asta

Uneori se întâmplă să găsești o fotografie a unei persoane pe Facebook, dar nu știi cine este. De asemenea, nu există etichete ale persoanei respective și rămâi cu îndoiala de a-i cunoaște numele și de a-i găsi profilul. În acest sens, trebuie să știi că poți căuta și găsiți un profil pe facebook folosind o fotografie.  Acest articol explică diferitele procese care pot fi efectuate pentru a efectua această căutare și a găsi rapid oameni.

Index()
  1. Ce ar trebui să ții cont dacă cauți pe cineva printr-o fotografie?
  2. Care sunt modalitățile de a găsi un profil cu puține informații?
  3. Cum să cauți un utilizator pe Facebook cu numele unei fotografii?
  4. Cum să găsești pe cineva pe Facebook folosind o adresă URL a imaginii?
  5. Care este cea mai bună aplicație descărcabilă pentru a găsi oameni pe Facebook?
    1. Utilizați TinEye

Ce ar trebui să ții cont dacă cauți pe cineva printr-o fotografie?

Înainte de a efectua procedura de căutare a persoanelor pe Facebook prin fotografii sau imagini, ar trebui să cunoașteți câteva informații. În acest sens, trebuie să păstrați întotdeauna datele originale ale imaginii pe care doriți să o urmăriți. Adică, nu redenumiți fotografia pentru a nu altera legătura acestuia. Ei bine, dacă acest nume este schimbat, ruta către publicația sursă se pierde.

De asemenea, trebuie să știți că în momentul în care efectuați procesul de căutare, este posibil ca persoana care a publicat fotografia respectivă să fi șters publicația din contul său. Prin urmare, deoarece publicația nu există într-un cont de Facebook, veți căuta în zadar. Un alt lucru pe care ar trebui să-l știi este că poți găsi multe asemănări si multe persoane asemanatoare, asa ca este recomandat sa aveti rabdare.

Care sunt modalitățile de a găsi un profil cu puține informații?

Când aveți puține informații despre profilul unei persoane, este dificil să obțineți acel profil pentru a le adăuga ca prieteni și a face o nouă prietenie. În conturile de Facebook, motorul de căutare este folosit pentru a încerca să găsească persoane, în aceasta, deoarece se pune prenumele sau un prenume, contul dvs. va începe să genereze sugestii a persoanelor cu același nume. Deci este un element care ajută foarte mult la efectuarea acestei proceduri.

Una dintre principalele modalități de a găsi oameni pe Facebook atunci când aveți puține informații despre persoana respectivă este caută profilul dorit în conturile altor persoane. În acest caz, ceea ce trebuie să faci este să localizezi niște prieteni în comun cu persoana pe care vrei să o cauți și să mergi la profilul acestui al treilea utilizator. Apoi, trebuie să intri în secțiunea de prieteni și să verifici dacă persoana pe care o cauți se află pe lista ta. O altă modalitate este să găsești utilizatori Facebook prin grupuri.

Cum să cauți un utilizator pe Facebook cu numele unei fotografii?

Una dintre modalitățile de a căuta oameni pe Facebook prin fotografii se face cu numele aceluiași. Pentru ca acest proces să funcționeze, imaginea pe care o obțineți trebuie să aibă numele original pe care l-a plasat platforma Facebook. Adică,  nimeni nu poate schimba numele fotografiei în cauză, altfel urmărirea nu poate fi efectuată.  Deci, trebuie să căutați numele fotografiei ca prim pas de urmat.

Este necesar să știți că fotografiile care sunt încărcate pe Facebook și apoi descărcate au o structură specială pentru nume. În acest sens, numele menționat este alcătuit dintr-un cod împărțit în trei părți. Ceva de genul următor cod 1733864_012064040400986532637_85835668871920129 urmat de .jpg, Ceea ce contează în acest cod este a doua parte din el, adică de la primul script la al doilea, adică, _012064040400986532637, pe care ar trebui să-l copiați.

După aceasta, trebuie să mergeți la browser și să scrieți adresa www.Facebook.com urmată de o bară oblică / și de fragmentul de cod de mai sus, acest lucru face ca Facebook să te ducă la postarea în care fotografia a fost distribuită în primul rând. Și în acest fel, vei ajunge la profilul care a distribuit imaginea, așa că acum poți adăuga acea persoană pentru a fi prietenul tău.

Cum să găsești pe cineva pe Facebook folosind o adresă URL a imaginii?

Pe de altă parte, dacă vrei să găsești un profil de Facebook, dar nu știi numele persoanei, poți folosi codul URL al unei imagini. De exemplu, dacă vezi o poză cu o persoană, dar nu știi cine a postat-o, ai capacitatea de a urmări contul care a postat-o ​​inițial.

În acest sens, trebuie să copiați linkul imaginii și să tăiați prima jumătate a acesteia, apoi să continuați să lipiți acea bucată din link în motorul de căutare Google. Această acțiune face ca browserul să vă redirecționeze la postarea inițială a persoanei care a încărcat imaginea, atâta timp cât nimeni nu a schimbat numele imaginii. În cazul în care nu primiți publicația, este posibil să fi fost eliminată din această rețea socială.

Care este cea mai bună aplicație descărcabilă pentru a găsi oameni pe Facebook?

Ai posibilitatea de a folosi aplicații terțiare pentru a putea căuta persoane pe Facebook din fotografii. În acest sens, aceste aplicații trebuie descărcate și imaginea încărcată astfel încât serviciul să analizeze fotografiile care au fost încărcate pe Internet și apoi să genereze asemănări în caracteristicile fizice. Cea mai bună și mai folosită aplicație pentru a face această procedură se numește TinEye, deși este și ctrlq poate fi recomandat.org.

Utilizați TinEye

TinEye este unul dintre instrumentele pe care le poți folosi pentru a găsi oameni pe rețeaua socială Facebook din imagini. În acest serviciu, se fac căutări inverse în întreaga rețea. Deci, pe lângă potrivirea persoanelor pe Facebook, puteți obține și rezultate Twitter, Instagram, Gmail sau orice alt site web.

Dacă doriți să utilizați această aplicație, trebuie să căutați pe site-ul TinEye și să încărcați acolo fotografia în care se află persoana pe care doriți să o găsiți. Când imaginea este încărcată, aplicația comparați fața persoanei cu alte fotografii încărcate pe rețelele de socializare. La final, dacă găsește potriviri, acest instrument va genera link-uri din profilul persoanei.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here