Cum să găsiți un loc după coordonatele sale pe Maps? - Locație rapidă

Pentru a găsi un loc prin coordonatele sale pe Google Maps, dacă ești utilizator Android, tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație și introduceți coordonatele locului pe care doriți să îl accesați, în grade, minute și secunde, grade și minute zecimale sau grade zecimale. Dacă, pe de altă parte, folosești computerul pentru a căuta locuri, tot ce trebuie să faci este să mergi pe pagina oficială Hărți de pe computer și să urmezi aceeași procedură.

Deși nu este foarte dificil să găsești un loc cu Hărți, este important să ai cunoștințe cum să vezi coordonatele unui site sau cum să puneți coordonatele unui loc în Maps, așa că rămâneți până la sfârșit și descoperiți cum să faceți acest lucru.

Index()
 1. Cum puteți vedea coordonatele locurilor pe Google Maps?
  1. Cu telefonul mobil Android sau iOS
  2. Pe PC-ul sau Mac cu Windows
 2. Cum se pun coordonatele unui loc pe Google Maps?
 3. Cum să utilizați Google Earth pentru a vedea locuri după coordonate?
 4. Ce ar trebui să faceți pentru a vă converti coordonatele ATM în Google Maps?

Cum puteți vedea coordonatele locurilor pe Google Maps?

Pentru a vedea coordonatele unui loc în Google Maps, ceea ce ar trebui să faceți în principiu este să îl localizați pe hartă, pentru a face acest lucru introduceți versiunea desktop a Maps sau aplicația și treceți la scrierea adresei pe care doriți să o găsiți în casetă Textul din browser Maps (situat în partea din stânga sus a ecranului), în timp ce introduceți text, Google sugerează câteva locații aproximative la căutarea pe care o faci.

Odată ce găsim locația pe care o căutam, trebuie să facem clic cu butonul butonul dreapta al mouse-ului pe site-ul geografic din care vrem să cunoaştem coordonatele. După ce faceți clic acolo, va fi afișat un meniu, selectați opțiunea Ce este aici?.

După ce facem acest lucru, vom putea vedea coordonatele locului pe care îl căutam în partea din stânga sus a hărții, chiar în locul în care ați intrat pe site-ul de căutare. Google Maps vă va arăta latitudinea și longitudinea exprimat digital de pe site-ul pe care l-ați căutat. În plus, dacă apăsați pe loc veți putea vedea informații specifice în grade, minute și secunde.

Cu telefonul mobil Android sau iOS

Pentru a obține informații despre coordonatele unui anumit site sau mai multor, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Introduceți aplicația Google Maps de pe telefonul mobil sau tabletă.
 2. Odată ajuns acolo, găsiți site-ul dorit (asigurați-vă că nu este în Street View) și țineți apăsat  pentru a pune un ac roșu.
 3. După ce faceți acest lucru, veți putea vizualiza coordonatele în caseta de căutare.

Pe PC-ul sau Mac cu Windows

Pentru a obține coordonatele unui site din versiunea desktop a Google Maps, trebuie doar să urmați acești pași:

 1. Accesați pagina oficială Google Maps din browserul dvs. de încredere.
 2. În motorul de căutare, scrieți numele site-ului pe care doriți să-l vedeți sau locul aproximativ al acestuia.
 3. Odată ce se încarcă, faceți clic dreapta pe site-ul pe care doriți să-l vizualizați și selectați Opțiunea „Ce este aici”?', apoi, vei putea vedea coordonatele locului în caseta de căutare.

Cum se pun coordonatele unui loc pe Google Maps?

Odată ce ai informații specifice despre coordonatele unui loc, trebuie să intri în aplicația Google Maps de pe dispozitiv, odată acolo, localizează caseta de căutare (situată în stânga) și scrie coordonatele locului, dacă numerele sunt separate prin virgule, trebuie să le schimbi cu puncte, separând fiecare coordonată prin virgule, exemplu: 58.589754, 156.857965. 

Cum să utilizați Google Earth pentru a vedea locuri după coordonate?

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să intrați pe pagina web Google Earth și să rulați aplicația web, de fiecare dată când mutați cursorul mouse-ului prin diferitele locuri de pe hartă, veți putea vedea coordonatele acestora în colțul din dreapta jos al ecranului. .computer. Când ai deja coordonatele locului vrei să cauți, ceea ce trebuie să faci este să mergi în panoul din stânga ecranului computerului, să localizezi caseta de căutare și acolo să scrii coordonatele locului pe care vrei să-l vezi cu Earth.

Puteți folosi coordonatele unor sedii cunoscute precum Microsoft sau Apple (sau o listă de locuri misterioase) pentru a exersează-ți căutările și învățați corect să căutați în Google Earth. Odată ce ați scris coordonatele, sistemul Earth va începe căutarea și vă va oferi vizualizarea sediului pe care îl căutați (Apple sau Microsoft). Puteți încerca diferite coordonate pentru a descoperi diverse locuri.

Pentru vizualizați un loc mai precis, puteți activa grila hărții, trebuie doar să accesați opțiunea „meniu” situată în bara laterală a ecranului, faceți clic pe opțiunea „stil hărții”, apoi selectați „Activați grilele”. Cu toate acestea, trebuie să știți că liniile grilei marchează coordonatele generale, dacă doriți să vedeți exact longitudinea și latitudinea locului, o puteți face în colțul din dreapta jos al Pământului.

Google Earth gestionează un sistem de coordonate în format „latitudine” și „longitudine”, mai bine cunoscut sub numele de „latlong”, așa că trebuie să fie scrise exact așa. Acum, în cazul latitudinilor emisferei nordice, este necesar ca acestea să fie scrise în pozitiv și în negativ pentru emisfera sudică. Latitudinile emisferei estice (de la Greenwich la celălalt capăt al pământului) trebuie scris pozitiv, iar în cazul latitudinilor vestice, acestea trebuie scrise negativ. Amintiți-vă să urmați aceste sfaturi la literă, altfel localizarea site-urilor de pe Pământ va eșua.

Ce ar trebui să faceți pentru a vă converti coordonatele ATM în Google Maps?

Pentru a converti coordonatele UTM în Google Maps, doar introduceți browserul dvs. de încredere și căutați un convertor de la coordonatele UTM în coordonatele geografice (pentru a le putea folosi în Hărți Google), asigurați-vă că convertorul este de încredere, altfel nu veți putea folosi coordonatele convertite în mod satisfăcător în Hărți și, prin urmare, căutarea pentru unul sau mai multe site-uri folosindu-le se va încheia devine o bătaie de cap, mai ales dacă trebuie să localizați urgent site-ul.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here