Cum îmi găsesc cu ușurință numărul de telefon pe WhatsApp?

Dintre diferitele platforme de mesagerie instantanee care există astăzi, vedem că WhatsApp a fost una dintre cele mai bine poziționate și preferate de majoritatea oamenilor. A ști cum funcționează această rețea de socializare este foarte simplu, dar mai presus de toate, a ști cum pot fi obținute datele dvs care sunt înregistrate în ea, este o sarcină pe care trebuie să o cunoaștem cu toții.

Deci daca vrei sa stii ce numar de telefon ai inregistrat in aplicatie, vei putea afla prin metode extrem de simple si usor de executat. Nu ai nevoie de atâtea lucruri să o faci, dar dacă este foarte urgent să o obții, atunci urmează sfatul pe care ți-l vom oferi aici.

Index()
 1. Cum îți poți afla cu ușurință numărul de telefon în aplicația WhatsApp??
  1. Din setări
  2. Înregistrarea numărului dvs. ca alt contact
 2. Ce altă metodă poți folosi pentru a-ți cunoaște numărul de telefon?
  1. cu un cod de telefon
  2. Folosind mobilul unui prieten

  Cum îți poți afla cu ușurință numărul de telefon în aplicația WhatsApp??

  Aplicația de mesagerie instantanee oferă utilizatorilor săi funcții multiple care sunt foarte utile pentru dezvoltarea și comunicarea cu cercul lor social și contactele stabilite. Dar dacă oricând uiți numărul de telefon pe care l-ai înregistrat acolo, îl poți aminti cu ușurință dacă ai un mobil Android sau orice alt.

  De aceea, mai jos, vă vom oferi o serie de pași pentru a afla care este acel număr de telefon de care ați uitat și aveți nevoie astăzi. Cu această metodă ți se va explica și cu siguranță va fi foarte ușor de executat, atentie cum se face de pe aceeasi platforma.

  Din setări

  WhatsApp are un meniu de configurare sau setări care apare făcând clic pe cele trei puncte verticale situate în colțul din dreapta sus al ecranului și apoi pe cuvântul setări. Se vor deschide câteva instrumente pe care le puteți utiliza și opțiuni pe care aveți voie să le personalizați, de asemenea.

  Când sunteți acolo, atunci trebuie să faceți clic pe profilul dvs. (în partea dreaptă a unde apare fotografia dvs.). Apoi, ar trebui să obțineți informații despre contul dvs., cum ar fi numele, informațiile sau starea pe care o aveți și mai jos veți vedea numărul de telefon reflectat ce ai inregistrat acolo. Deci îl puteți obține cu ușurință de pe orice dispozitiv mobil, fie că este Android sau iOS.

  Înregistrarea numărului dvs. ca alt contact

  O altă opțiune pe care trebuie să știi care este numărul tău de telefon este aceea că odată ce ți-ai cumpărat SimCard-ul și ai înregistrat corespunzător linia de unde faci achiziția în compania pe care ați ales-o, acolo vă vor spune care este acel număr și îl puteți nota rapid și îl puteți salva în lista de contacte.

  Cu toate acestea, astăzi există multe companii de telefonie care vă ușurează acest proces, deoarece configurează microcipul astfel încât atunci când îl introduceți în slotul SimCard, să vedeți câteva contacte comune și necesare, cum ar fi poliția țării dvs., agenții de securitate. , serviciul tehnic al companiei, printre altele, dar cel mai bun lucru este că include-le pe ale tale ca 'Tu' sau 'Al meu', trebuie doar să-l cauți și să confirmi dacă acesta este cazul tău.

  Ce altă metodă poți folosi pentru a-ți cunoaște numărul de telefon?

  În ciuda a ceea ce ți-am spus înainte, există alte metode care pot fi implementate atunci când știi care este numărul tău de telefon. Poate că prin asta vorbește cu unul dintre prietenii tăi, iti ofera informatiile, de asemenea daca introduci un cod de securitate il poti obtine.

  În plus, poți apela serverul companiei pentru a afla, verifică-ți e-mailul cu care te-ai înregistrat pentru a cumpăra linia pentru a vedea dacă ți-a trimis-o acolo, utilizați panoul de control pe care le are operatorul, verificați factura de cumpărare a liniei sau căutați alte alternative fezabile.

  cu un cod de telefon

  Apelarea prin introducerea unui cod pentru a afla numărul de telefon al acestuia este foarte simplă. Trebuie doar să aveți la îndemână codul corespunzător companiei de la care ați achiziționat SIM-ul menționat. odata ce il ai, apelează-l pe mobil și sună, aștepți să răspundă operatorul.

  Fiind în apel, ei vor indica o serie de elemente sau opțiuni pe care le poți aplica fiecăruia dintre numerele care sunt acolo. De exemplu, va spune „pentru a cunoaște soldul am format 1” și așa mai departe cu celelalte alternative, deci trebuie sa fii atent și apăsați pe cel care vă spune să vă cunoașteți numărul de telefon.

  În unele cazuri, un mesaj text poate ajunge cu informațiile dorite, dar în general, operatorul vă oferă informațiile fiind în același apel, ascultați cu atenție. În felul acesta îl poți avea din nou.

  Folosind mobilul unui prieten

  Pe de altă parte, poți cere ajutor unui prieten pe care îl ai pe WhatsApp. Acest lucru se aplică în mai multe moduri, deoarece îl puteți suna și el vă spune chiar acolo care este acel număr. Dar și dacă ai mobilul unuia dintre prietenii tăi, îi poți cere să-l folosească un moment pentru a căuta contactele dvs. printre contactele dvs. și de acolo să obțineți acel număr.

  Totuși, dacă niciuna dintre opțiunile pe care ți le spunem aici nu funcționează pentru tine, atunci încearcă să mergi direct la o sucursală a companiei de unde ai obținut linia de telefonie mobilă (Poate fi Movistar, Telcel, Tigo sau oricare altul) și acolo cu datele dvs. personale vor putea căuta în istoricul dvs. și astfel vă vor oferi informațiile pe care le căutați.

  Amintiți-vă că, dacă mergeți direct pe aceste site-uri în căutarea ajutorului lor, este pentru că sunteți proprietarul liniei, deoarece în cea mai mare parte, datorită măsurilor de securitate, confidențialitate și protecție a datelor, companiile de telefonie se limitează la furnizarea acestor informații cuiva care nu este proprietar și care poartă și actul de identitate respectiv pentru a valida informațiile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here