Cum să găsești cele mai bune oferte de mobilă pe Wallapop - Căutare inteligentă

Wallapop este celebrul magazin online dedicat cumpărării și vânzării de articole second hand. Poți găsi în el aproape orice, articole electronice, îmbrăcăminte, articole de uz casnic și printre aceste piese de mobilier pe care le vei iubi.

Pretul mobilierului variaza in functie de vanzator, de zona in care se afla si de pretul in momentul in care se face expedierea. Prin urmare, astăzi vrem să vă arătăm cum să obțineți orice tip de mobilier la un pret avantajos. O opțiune bună este utilizarea instrumentului de filtrare cu care se obțin rezultate excelente, folosindu-l în mod corespunzător.

Index()
 1. Care sunt pașii pentru a aplica un filtru articolelor din profilul tău în Wallapop?
  1. Cu aplicația mobilă
  2. de pe computerul dvs
 2. Cum ar trebui să cauți mobilier de bucătărie second-hand pe Wallapop??
 3. Ce să faci pentru a găsi mobilier second hand extrem de ieftin?
 4. Care este cea mai bună metodă de a găsi mobilier second-hand adus din SUA??

Care sunt pașii pentru a aplica un filtru articolelor din profilul tău în Wallapop?

Când ai deja o idee despre ceea ce vrei, ai o mare parte din procesul de căutare câștigat, devine mult mai ușor să obții ceea ce îți dorești; cu toate acestea, există filtre care vă pot face căutarea mai specifică și pe care Wallapop le face foarte bine.

Filtrele pot fi aplicate de pe pagina web a computerului sau de pe telefon ușor și rapid. Vă învățăm cum să o faceți.

Cu aplicația mobilă

 • Deschideți aplicația Wallapop.
 • Faceți clic pe butonul pe care îl aveți în colțul din dreapta sus, veți găsi o listă de categorii și trebuie să o selectați pe cea dorită.
 • După ce ați selectat categoria dorită, aceasta se va deschide în stânga o diagramă cu specificații ce ar trebui sa completezi.
 • După ce ați completat specificațiile, apăsați pe opțiunea Aplicați de la sfârșit și gata.

Urmând această serie de pași, vei putea găsi mai rapid articolul pe care îl cauți. După ce terminați căutarea și părăsiți aplicația vor fi setate filtre, adică pentru a efectua o altă căutare diferită va trebui să le schimbi din nou.  

de pe computerul dvs

Pentru a seta unele filtre determinate în Wallapop de pe computerul tău trebuie doar să urmezi fiecare dintre pașii pe care ți-l arătăm acum.

 • du-te la pagina oficială wallapop.
 • Ca prezentare principală, va apărea un anunț care spune „Ce cauți astăzi??' și sub ea toate categoriile pe care le au, trebuie să o alegi pe cea pe care o preferi.
 • După selectarea categoriei, se va încărca o nouă pagină unde veți avea o bară de căutare în cadrul căruia trebuie să plasezi articolul pe care îl dorești în mod specific, de exemplu „Canapea maro”.
 • Apăsați opțiunea care spune Deepen Search, Wallapop vă va arăta toate informațiile referitor la ce ai scris.
 • Acum va trebui doar să selectați opțiunea Filtru care apare în partea din stânga sus a ecranului, să o ajustați în funcție de ceea ce aveți nevoie și să apăsați, la sfârșit, pe Aplicare.

Cum ar trebui să cauți mobilier de bucătărie second-hand pe Wallapop??

când ne gândim la cauta mobila de bucatarie pe Wallapop Primul lucru care iti vine in minte este sa-l cauti din categoria Casa si gradina; totuși, atunci când efectuați căutarea din categoria respectivă rezultatele nu sunt cele așteptate, ceea ce căutați nu apare.

Modul corect de a găsi mobilier de bucătărie este accesarea categoriei de electrocasnice. Odata intrat in el vei scrie in motorul de cautare: Mobila de bucatarie.

Primele 6 articole care apar pot fi obiecte de bucătărie, dar pe măsură ce cobori poți obține o cantitate mare de mobilier de bucătărie și chiar bucătării care vând întregul joc inclus.

Ce să faci pentru a găsi mobilier second hand extrem de ieftin?

Dacă ceea ce vrei este ia niște dulapuri de bucătărie cu o gamă de preț cu adevărat scăzută, trebuie doar să o specificați în filtru.

 • Deschideți aplicația Wallapop sau pagina web dacă sunteți de pe computer.
 • Alegeti categoria si scrieti in bara de cautare tipul de mobilier dorit.
 • Acum selectați opțiunea Filtre.
 • Găsiți partea care spune Cât doriți să plătiți?
 • Scrieți suma în euro pe care o puteți cheltui. Ai 2 limite, una este de la ce preț te aștepți să obții și a doua este de la ce preț vrei să plătești pentru niște mobilier. Completați filtrele și selectați Aplicați.

La aplica filtrele pagina Wallapop se va reîncărca pentru a vă afișa articolele care corespund cerințelor dvs. Ceva pe care ar trebui să-l consultați atunci când cumpărați ceva atât de mare precum mobila, este metoda de expediere și costul până unde vă aflați. Este un preț suplimentar pe care ar trebui să știi dacă îl adaugi sau nu.

Care este cea mai bună metodă de a găsi mobilier second-hand adus din SUA??

Dacă ceea ce vrei tu este Mobila second hand adusa din SUA trebuie să efectuați o căutare destul de amănunțită pe paginile de cumpărare și vânzare la mâna a doua. Wallapop este cea mai folosită aplicație de până acum, totuși, poți face o căutare rapidă pe Google unde cu siguranță vor apărea opțiuni pentru tine.

O altă modalitate de a obține acest tip de mobilier este localizarea Magazine din SUA de vânzare că o fac expedieri la nivel national si international, cand ii contactezi ai posibilitatea sa ii alegi pe cei pe care ii doresti si sa astepti sa iti trimita magazinul.

Există într-adevăr mai multe magazine online în Statele Unite de unde poți găsi ceea ce cauți și asta ofera servicii de transport maritim la ușa casei tale, indiferent în ce parte a lumii te afli.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here