Cum să găsiți cele mai bune liste de Twitter și să vă alăturați acestora? | Ghid pentru Android, iOS și PC

Twitter este una dintre cele mai cunoscute rețele sociale din zilele noastre, cu puțin mai mult de 353 de milioane de utilizatori care sunt active și interacționează noapte și zi. Creșterea acestei rețele de socializare este puțin lentă, totuși este vocea oficială a multor branduri, așa că devine un instrument de marketing important.

Partea tare a Twitter este în toate informațiile pe care le oferă în timp real iar actualizările recente îl fac și mai didactic. Unul dintre instrumentele pe care le prezintă sunt grupurile și listele care funcționează ca un fel de filtru. Dacă vrei să afli ceva mai multe despre el, nu rata acest articol dedicat faimoasa pasăre albastră a rețelelor sociale.  

Index()
 1. Care este diferența dintre listele și grupurile Twitter?
 2. Unde puteți găsi liste pentru a vă înscrie pe Twitter?
 3. Care este modalitatea corectă de a solicita înscrierea la o listă?
 4. Cum poți urmări o listă Twitter de pe mobil?
 5. Cum puteți vedea toate listele din care faceți parte?
 6. Care este procedura pentru a vă crea propria listă pe Twitter?

Care este diferența dintre listele și grupurile Twitter?

Cu toate acestea, mulți pot confunda opțiunea de liste și grupuri în cadrul rețelei de socializare Twitter au diferențe marcante.

Când vrei să fii la curent și să citești tweet-urile unui grup de oameni, creezi o listă, în cadrul acesteia poți plasa utilizatorii pe care îi dorești și poți pune numele dorit pe lista respectivă. Acestea pot fi publice sau private, adică utilizatorii pe care i-ați ales pentru listă pot ști sau nu că le-ați inclus.

Puteți avea până la o mie de liste, iar când doriți să vă schimbați cronologia, trebuie doar să alegeți una dintre listele pe care le-ați creat în care doar utilizatorii selectați de dvs.

Acum Grupurile Twitter sunt create pentru a interacționa cu alți utilizatori prin chat. Aceste grupuri pot fi formate din utilizatori pe care îi urmărești și pe care îi anulezi. Toți utilizatorii știu când sunt adăugați la un grup și au opțiunea de a renunța. Acest lucru funcționează aproape la fel ca și crearea unei camere audio.

Unde puteți găsi liste pentru a vă înscrie pe Twitter?

Pentru a găsi liste la care te poți înscrie pe Twitter ai mai multe opțiuni, una dintre ele este caută o listă de utilizatori, asigurați-vă că sunteți utilizatorul dorit, vizând fotografia în mare. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la profil și apoi la opțiunea Mai multe și apoi la Liste.

Alegeți lista dorită deoarece veți găsi două, una la care utilizatorul este abonat sau urmărește și altul din care acesta este membru. Veți avea opțiunea de abonare și trebuie doar să o selectați.

O altă opțiune pentru a găsi liste este utilizarea aplicații care sunt responsabile pentru organizarea activității dvs. pe Twitter. Dintre cele mai utilizate puteți obține: Tweetdeck și Listorious. De asemenea, aveți opțiunea de a le obține pe Google, folosind o căutare rapidă în listă.

Care este modalitatea corectă de a solicita înscrierea la o listă?

Nu există o regulă pentru cerere de înscriere la o listă așa că atunci când obțineți unul pe cronologie, trebuie doar să îl examinați, să vă asigurați că vă place și doriți să îi aparțineți și apoi să faceți clic pe opțiunea Abonare.

Nu trebuie să urmăriți fiecare dintre participanți a listei, nu este necesar să urmăriți utilizatorul care a creat lista, deci este destul de practic și ușor să faceți parte dintr-o anumită listă. Ceva pe care ar trebui să știți este că nu vă puteți alătura unei liste a unui utilizator pe care l-ați blocat.

Cum poți urmări o listă Twitter de pe mobil?

Pentru a urmări o listă de pe mobil, trebuie mai întâi intră în aplicația Twitter, atunci trebuie să căutați un anumit utilizator și să introduceți profilul acestuia. După ce vă aflați deja în profilul dvs., selectați cele 3 puncte verticale care se află în partea din dreapta sus pe fotografia de copertă.

Deja în opțiuni, căutați opțiunea care spune Vedeți liste, vor apărea listele utilizatorului, selectați una dintre ele și selectați opțiunea de a urmări sau de a vă abona si gata. După cum puteți vedea, este destul de rapid și simplu.

Cum puteți vedea toate listele din care faceți parte?

Pentru a vedea listele din care faceți parte, intrați în aplicația Twitter, apoi selectează-ți fotografia de profil, în fereastra care se va deschide în partea stângă vei găsi opțiunea care spune Liste, trebuie să o selectezi.

Acum selectați cele 3 puncte verticale care se află în colțul din dreapta sus, veți avea opțiunea Listele din care faceți parte, selectați acea opțiune și vor apărea listele din care faceți parte sau din care faceți parte.

Dacă nu faci parte din nicio listă, aplicația va lăsa un mesaj care spune „Nu este nimic de văzut aici

Deocamdata'.

Care este procedura pentru a vă crea propria listă pe Twitter?

Daca vrei sa iti creezi propria lista pe Twitter, trebuie doar sa intri in aplicatia Twitter si sa urmezi fiecare dintre pasii pe care iti aratam mai jos.

 • Intră în profilul tău făcând clic pe fotografia ta.
 • Selectați opțiunea Liste.
 • În colțul din stânga jos va exista un logo al unei liste cu simbolul de +. Faceți clic pe acel logo.
 • Se va deschide o filă nouă în care veți avea opțiunea de a plasa o fotografie, de a scrie numele listei, descrierea și opțiunea dacă o doriți publică sau privată.
 • După ce ați finalizat pașii anteriori, va trebui selectați opțiunea de creat situat în colțul din stânga jos și vor apărea toți utilizatorii pe care îi urmărești și, de asemenea, opțiunea de a căuta pe cineva anume.
 • Finalizați ultimul pas și apoi selectați opțiunea care spune Gata de finalizat.
 • Imediat lista va fi adăugată la listele dvs. personale.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here