Cum să găsiți copiile de rezervă pentru iPhone sau iPad Touch - Acces pe PC

Computerul sau dispozitivul mobil pot crea copii de rezervă cu fișiere de rezervă care sunt stocate și reutilizate atunci când este necesar. Din acest motiv, vă recomandăm să învățați cum găsiți copiile de rezervă de iPhone sau iPad Touch. Pentru aceasta, accesați dispozitivul sincronizat cu iTunes pe computer.    

Index()
  1. Cum funcționează backup-ul pe platforma iTunes?
  2. Cum puteți accesa backup-ul iTunes pe Windows?
  3. Unde se află backupul iTunes pe MacOS/OS X?
  4. Ce puteți face pentru a vă schimba locația de rezervă în iTunes?

Cum funcționează backup-ul pe platforma iTunes?

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează backup-urile pe platforma iTunes?? Backup-urile vă permit să creați o copie de rezervă a informațiilor de pe dispozitivul dvs. iPhone sau iPad Touch resetați sistemul, recuperați fotografiile șterse și alte fișiere sau pentru a vă transfera toate informațiile de pe un dispozitiv pe altul.  

Puteți crea o copie de rezervă pe dispozitiv accesând pe computer de pe platforma iTunes sau cu iCloud. Pe computerul tău ai spațiu amplu de stocare care depinde de capacitatea hard disk-ului tău și poți criptați copiile. În timp ce cu iCloud stocați până la 2TB și permite, de asemenea, criptarea.

Cum puteți accesa backup-ul iTunes pe Windows?

Pentru a accesa backup-ul iTunes pe Windows, va trebui să accesați bara de căutare de lângă meniul de pornire a sistemului. Apoi tastați „%appdata%” (fără ghilimele) și faceți clic pe „Deschidere”. În acest fel, veți introduce un folder de fișiere care este de obicei ascuns utilizatorului. Acolo, veți găsi copiile de siguranță ale dispozitivului dvs. iPhone sau iPad Touch.

În cazul în care nu puteți găsi copia de rezervă după ce ați urmat pașii de mai sus, puteți alege să tastați '%USERPROFILE%' (fără ghilimele) în bara de căutare și să faceți clic pe 'Deschidere' pentru a introduce un folderul sistemului de operare. Selectați folderele „Apple” sau „Apple Computer” și în „MobileSync” accesați „Backup” sau „Backup”.   

Unde se află backupul iTunes pe MacOS/OS X?

Pe un PC MacOS/OS X, backup iTunes situat în folderul MobileSync. Tastați ‘~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/’ în caseta de căutare și apăsați pe ‘Enter’. Astfel, vei găsi toate copiile de rezervă care au fost create și care îți vor fi foarte utile atunci când trebuie să-ți recuperezi iPhone sau iPad Touch.

 Pentru a accesa o anumită copie de rezervă trebuie deschide „Finder” dacă aveți versiunea MacOS Catalina 10.15 sau mai mare. În cazul în care aveți versiunea Mojave 10.14 sau mai devreme, apoi accesați iTunes. Apoi selectați dispozitivul dvs. Dacă ați deschis Finder, accesați fila generală și faceți clic pe „Gestionați copiile de rezervă”.

Apăsați butonul din dreapta al mouse-ului pe suport la alegere și faceți clic pe „Afișați în Finder”. Selectați „Ștergeți” sau „Arhivați”. Dacă utilizați iTunes, alegeți opțiunea „Preferințe” și faceți clic pe „Dispozitive”. Faceți clic dreapta pe copia de rezervă dorită și faceți clic pe „Afișați în Finder”. În cele din urmă, alegeți opțiunea „Ștergeți” sau „Arhivare” și „OK”.           

Ce puteți face pentru a vă schimba locația de rezervă în iTunes?

Sistemul de operare Windows sau Mac setează hard diskul principal ca locație implicită pentru stocați copii de siguranță. Pe computerele care rulează MacOS 10.15 copii de siguranță sunt create de Finder și păstrate în același loc.

Este posibil să modificați configurația de stocare a copiilor de rezervă pentru a profita de spațiul de a hard disc extern sau un secundar. Modificarea pe care o veți face este reversibilă, astfel încât să puteți restabili locația implicită în orice moment, dacă aveți nevoie.

De asemenea, este de remarcat faptul că, dacă modificați locație de rezervă din iTunes și alegeți o unitate care este permanent indisponibilă, apoi procesul de backup va eșua și nu veți putea crea copii de rezervă iTunes pe spațiul pe care l-ați alocat. Prin urmare, verificați înainte dacă volumul este disponibil în orice moment.

O modalitate automată este descărcați aplicația ‘iPhone Backup Extractor’ pentru Windows sau Mac. În meniul principal alegeți opțiunea „Preferințe”. Se va deschide o altă fereastră unde trebuie să selectați „Copii de rezervă”. Apăsați butonul „Schimbați” și alegeți noua locație pentru backup-urile iTunes.   

Pentru procesul manual, accesați ‘%APPDATA%Apple ComputerMobileSync’. Redenumiți folderul „Copii de rezervă” și deschideți a fereastra de comandă. Tastați mklink /d Backup “[desired-new-backup-path” pe Windows sau ln -s [desired-new-backup-path ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup pe MacOC. În cele din urmă, reporniți computerul.       

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here