Cum să găsiți lista de servere pe Discord? - Etichete și jocuri

Una dintre platformele preferate ale multora: Discord, de câțiva ani oferă iubitorilor de jocuri video o oportunitate să interacționeze și să coexiste unul cu altul de oriunde în lume. Este o rețea socială în care se creează grupuri de chat pentru diferite jocuri sau similare, în cadrul diverselor sale funcționalități vă permite să chat prin text, prin voce și chiar să susțineți videoconferințe.

Pentru a găsi liste de servere pe Discord poți căuta de pe pagina oficială din browserul computerului tău, de pe smartphone-ul tău sau pe site-uri dedicate promovării bunăstării serverelor. Rămâneți până la sfârșit și descoperiți cea mai bună cale de a face acest lucru găsiți servere pe Discord.

Index()
 1. Care este cel mai simplu mod de a găsi servere bune pe Discord??
 2. Cum folosești Explorer pentru a găsi servere bune pe Discord?
 3. Există vreo altă resursă pentru a găsi cele mai bune servere de platformă?
  1. Faceți cunoștință cu site-ul DiscordMe
  2. Învață să folosești site-ul Diboard

  Care este cel mai simplu mod de a găsi servere bune pe Discord??

  La început, Discord a fost un loc în care oamenii să se recreeze și să se joace cu alți jucători online, până acum a devenit un forumul de chat prin excelență pentru toti cei pentru gusturi variate fata de muzica, anime, filme, jocuri video etc.

  În plus, platforma are diverse instrumente (boți, canale vocale, canale radio, funcții de difuzare) care completează foarte bine experiența Discord. Cel mai rapid și mai ușor mod de a găsi servere bune este prin intermediul funcției Explorați serverele publice pe ecranul principal al Discord.

  Cum folosești Explorer pentru a găsi servere bune pe Discord?

  Iată o serie de scurte pași de urmat, pentru a găsi cele mai bune servere preferate:

  • Deschideți Discord pe aplicația sa desktop, vizitând site-ul oficial, îl puteți chiar descărca.
  • Apăsați butonul cu simbolul busolei pentru a afișa opțiunea de căutare pentru serverele publice.
  • Vă va direcționa către directorul oficial al serverului Discord, va apărea o bară de căutare și în partea de jos sunt afișate principalele servere ale celor mai populare jocuri ale momentului, puteți da clic pe unul dintre interesele dvs. pentru a explora comunitatea.
  • Pe de altă parte, dacă introduceți cuvinte cheie în bara de căutare de sus și apăsați butonul Căutare, va apărea o listă de servere dedicate subiectului.
  • Când explorezi aceste servere, s-ar putea să dai peste unele de interes, pentru a le intra trebuie doar să apeși butonul Alătură-te.
  • Există o altă modalitate de a caută servere bune, consta in explorarea categoriilor din meniul situat in stanga. Cele mai comune sunt: ​​arta, muzica, jocurile, printre multe altele.

  Există vreo altă resursă pentru a găsi cele mai bune servere de platformă?

  Este posibil să folosiți o altă resursă pentru a găsi lista de servere care vă interesează. Pentru a face acest lucru, trebuie să mergeți la unele pagină care funcționează ca index Pentru serverele publice, cele mai sigure și de încredere sunt, de exemplu, cele menționate mai jos: Discord.net, Disboard.org, Discord.eu și Discordservers.com.

  Fiecare are diferit caracteristici și funcționalități, trebuie sa identifici in partea de sus a unora, o bara de cautare in care sa introduci cuvinte cheie si astfel sa gasesti comunitati dupa gusturile tale. Pe de altă parte, este posibil să descoperiți servere și printr-un index de subiecte, în cazul în care nu sunteți sigur ce tip de server să căutați.

  Faceți cunoștință cu site-ul DiscordMe

  Site-ul Discord.Există de câțiva ani și până în prezent își îndeplinește foarte bine scopul, care este de a-și ajuta utilizatorii să găsiți rapid servere de interesul tău, în plus, are câteva funcții în plus precum: căutarea de boți și posibilitatea de a le duce pe un anumit server, opțiuni de promovare a serverelor.

  Există și opțiunea Server Trailers, unde serverele Gold și Platinum au decizia de a publica un scurt videoclip pe Youtube care să-și promoveze comunitățile. Ceva despre care oamenii cu greu știu este că ajută motoare de căutare de Google și Bing, astfel încât comunitățile de servere Premium să apară des.

  Învață să folosești site-ul Diboard

  Site-ul web Disboard.org are anumite particularități care îl diferențiază de alte site-uri dedicate aceluiași scop, unde pe lângă facilitarea căutărilor pe serverul Discord, permite și adăugați și publicați propriile servere, atâta timp cât deții asta.

  Metodele de căutare se desfășoară printr-o bară de căutare situată în centrul ecranului principal iar în partea de jos este posibilă găsirea comunităților selectând categorii sau etichete populare, foarte utile pentru a găsi spații care împărtășesc aceleași gusturi. Pe scurt, dacă îți place să petreci timp petrecându-te și să glumești cu alți oameni despre anumite gusturi, nu poți rata oportunitatea de a testa Discord, sigur că vei învăța chiar și ceva nou.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here