Cum să găsești unități de benzină în apropierea ta? - Alimenta cu ușurință”,

Astăzi și datorită tehnologiei putem conta pe aplicații care ne ajută să rezolvăm această problemă a benzinăriilor. Acesta este cazul Google Maps, care nu numai că vă spune unde vă aflați, dar vă spune și cât timp durează să ajungeți la unul dintre ele. Descoperiți împreună cu noi cel mai bun mod de a folosi Google Maps și cum se ajunge la statii de service pentru a te scoate din orice necaz.

Index()
 1. Ce trebuie să faceți pentru a găsi o benzinărie în apropierea dvs. pe Google Maps?
 2. Cum să vizualizați prețurile la o benzinărie din Google Maps?
 3. Care este modalitatea de a vedea cât de departe este un loc pe Google Maps?
 4. Cum să marcați traseul de urmat către locul selectat?
  1. un singur stop
  2. cu mai multe opriri
 5. Care este modalitatea de a marca un loc ca favorit în Maps?

Ce trebuie să faceți pentru a găsi o benzinărie în apropierea dvs. pe Google Maps?

Există multe aplicații pe care le puteți folosi pentru a cunoaște benzinăriile cele mai apropiate de locația dvs, la fel cum găsești locuri unde să mănânci lângă tine. Dar Google Maps este cel care vine implicit pe toate telefoanele Android și devine un mare aliat atunci când știi să-l folosești. Vă vom învăța cum să-l folosiți în mod adecvat.

 • Primul lucru este deschide aplicația. Sub bara de căutare veți găsi câteva file cu numele lucrurilor care sunt căutate frecvent, derulați până când găsiți Benzinării și selectați-l.
 • În partea de jos va apărea o listă de benzinării, pe care veți avea simbolul busolei pe care trebuie să îl selectați. Amintește-ți că pentru asta trebuie ai locația ta.

 • Selectați opțiunea „Căutare în această zonă”, situată în partea centrală și superioară a ecranului. Google Maps va reîncărca și va ajusta harta în funcție de locația dvs.
 • Faceți clic în stânga jos unde scrie „Vedeți lista” Va fi afișată o listă cu toate benzinăriile din apropiere.

Cum să vizualizați prețurile la o benzinărie din Google Maps?

Google Maps oferă în Spania o nouă opțiune atunci când cauți benzinării, nu doar că le ai lângă tine, ci și poti sti pretul în ele. Pentru a utiliza această opțiune, urmați acești pași. Amintiți-vă că trebuie să aveți aplicația actualizată la cea mai recentă versiune de pe Google Play.

 • Deschideți aplicația Google Play și asigurați-vă că ați activat locația.
 • În filele de sub bara de căutare, trebuie să selectați Benzinărie.
 • Apăsați pe sigla busolei din colțul din dreapta jos al ecranului și apoi pe opțiunea „Căutare în această zonă”.
 • Faceți clic pe opțiunea View List și pe ea vor apărea toate stațiile de service aproape de locația dvs. și în rezumat veți vedea și prețul de plătit pentru benzină în fiecare dintre ele.

Care este modalitatea de a vedea cât de departe este un loc pe Google Maps?

Daca vrei sa stii distanta de la un loc la altul, Google Maps vi-l oferă cu măsurarea distanței (Km) și a timpului (Min), indiferent dacă conduceți sau mergeți pe jos.

 • Intrați în aplicația Google Maps.
 • În bara de căutare scrieți locul în care doriți să mergeți.
 • Selectați opțiunea „Direcții” din partea de jos a ecranului.
 • Se va deschide o fereastră în partea de sus, unde vor apărea două casete. În primul trebuie să plasați site-ul de unde vă aflați, apăsați pe el și veți avea opțiunea de a alege Locația dvs. sau Selectați pe hartă. Alege-l pe cel mai practic pentru tine.
 • După aceasta aplicația vă va arăta distanța dintre un loc și altul.

Cum să marcați traseul de urmat către locul selectat?

După ce ați selectat o destinație la care să mergeți în aplicația Google Maps, puteți începe turul. Cu toate acestea, aveți opțiunea adăugați una sau mai multe opriri dacă este necesar și vă vom învăța cum să o faceți.

un singur stop

 • Intrați în aplicația Google Maps și plasați locul în care doriți să mergeți în bara de căutare.
 • Selectați „Indicații”, introduceți locația dvs. și apoi apăsați pe opțiunea „Du-te”. Google Maps va începe procesul de dictare a traseului.

cu mai multe opriri

 • Intrați în aplicația Google Maps și plasați locul în care doriți să mergeți.
 • Selectați „Indicații”, introduceți locația dvs. în prima casetă.
 • Acum faceți clic pe cele trei puncte verticale care se află în partea dreaptă a primei casete și selectați unde scrie Adăugați Stop.

 • Imediat va fi plasată o casetă nouă sub primele 2, trebuie să o selectați și să alegeți opțiunea Selectați pe Hartă.
 • Măriți și selectați locul în care doriți să faceți o oprire. Apoi apăsați „OK”. În acest fel vei avea deja prima oprire programată, dacă vrei să adaugi mai multe repetă pasul cu noile cadre care vor fi adăugate.
 • Când ați stabilit deja opririle, apăsați opțiunea Efectuat. Și apoi Start, astfel încât Google Maps să înceapă să vă direcționeze.

Care este modalitatea de a marca un loc ca favorit în Maps?

Când faci un traseu ai posibilitatea de a setați-l ca favorit în aplicație, ceea ce înseamnă că îl puteți accesa oricând doriți, fără a fi nevoie să îl căutați din nou pe hartă și nu va fi șters chiar dacă ștergeți istoricul căutărilor.

Dupa ce ati stabilit punctul de plecare si sosire cu sau fara opriri, trebuie sa apasati optiunea Start, pentru a incepe evident traseul. Dar înainte de a o porni, chiar lângă opțiunea Start veți găsi o opțiune care spune „Remediați”. Apăsați pe el și gata destinația ta va fi marcată ca favorită, veți avea și opțiunea de a-l adăuga ca scurtătură.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here