Cum să găsești Instagram-ul unei persoane din Tinder? - Sfaturi de ajutor

Tinder este în prezent o tendință, deoarece vă oferă șansa de a întâlni oameni din peste o sută nouăzeci de țări și de a păstra legătura cu ei online. În acest articol vă vom prezenta opțiunile de găsit Instagram-ul unei persoane de la Tinder.

Index()
  1. Ce date sunt necesare pentru a putea căuta profilul cuiva pe Instagram?
  2. Cum să accesați motorul de căutare Instagram din aplicație sau PC?
  3. Cum poți afla numele de utilizator Instagram al unei persoane pe care ai întâlnit-o pe Tinder??
    1. cu numarul tau de telefon
    2. Folosește-ți numele complet
  4. Cum poți găsi profilul de Facebook al persoanei tale pe Tinder?

Ce date sunt necesare pentru a putea căuta profilul cuiva pe Instagram?

Pentru gasesti pe cineva pe instagram, sunt necesare unele date. Asta dacă vrei să găsești oameni pe care îi cunoști și nu ai auzit de ei de mult timp, sau poate vrei doar să treci în revistă profilul cuiva anume, indiferent dacă ești interesat personal sau profesional.

Vă puteți sincroniza contul de Instagram cu contul de Facebook, dacă aveți datele acelei persoane cum ar fi numele dvs. complet sau numărul de telefon. Cu aceste informații puteți găsi acel prieten sau prieten pe care doriți să-l contactați din nou, pentru a vedea fotografiile lui recente, atâta timp cât setările de confidențialitate permit acest lucru.

Cum să accesați motorul de căutare Instagram din aplicație sau PC?

Puteți accesa motorul de căutare Instagram direct de pe site-ul platformei. În mod similar, aveți posibilitatea de a descărca aplicația Instagram pe PC direct din Microsoft Store. Ambele metode sunt funcționale dacă vrei să cauți oameni direct pe Instagram.

Cum poți afla numele de utilizator Instagram al unei persoane pe care ai întâlnit-o pe Tinder??

Dacă doriți Aflați numele de utilizator Instagram al unei persoane pe care ați întâlnit-o pe Tinder, trebuie să aveți cea mai recentă versiune de Tinder pe mobil și să descărcați cea mai recentă versiune de Instagram pe mobil. După ce aveți aplicația Tinder deschisă, căutați profilul utilizatorului pe care sunteți interesat să îl găsiți.

Deși această Aplicație menține strict confidențialitatea utilizatorilor săi, la sfârșitul profilului veți găsi fotografii pe care le-au încărcat în ultima vreme. Pe de altă parte, biografia arată adesea numele de utilizator și numărul de telefon pe care le-ați înregistrat pe Instagram. Dacă nu este cazul, puteți oricând să căutați direct numele de utilizator pe platformă.

cu numarul tau de telefon

doar dacă știi numarul de telefon persoanei pe care le-ai întâlnit pe Tinder, dar vrei să o găsești pe Instagram, adaugă numărul noului tău prieten la lista de contacte de pe mobil folosind numele și prenumele, dacă ți l-a dat sau îl ai deja.

După aceasta, accesează Instagram și afișează meniul Setări al profilului tău pe care îl vei găsi în pictograma celor trei dungi orizontale și caută 'Descoperă oameni'. Veți avea mai multe opțiuni pe care le puteți explora folosind numarul de telefon a persoanei pe care o cauți.

Printre opțiunile pe care vi le oferă „Descoperiți oameni” se numără „Conectați-vă la Facebook” și „Conectați contactele”. În cel din urmă apăsați „Conectați”. Efectuarea acestei operațiuni poți găsi persoana pe care vrei să o urmărești dacă dați clic din nou pe „Permiteți accesul”.

Folosește-ți numele complet

Dacă persoana pe care doriți să o găsiți este înregistrată numele tău complet pe Tinder, îl puteți găsi foarte ușor în Instagram. Având deja numele dvs., mai întâi, trebuie să vă accesați contul de Instagram și să găsiți pictograma lupă.

După ce găsiți tipul de lupă în „Căutare” numele complet a persoanei pe care ați întâlnit-o pe Tinder și faceți clic pe 'Conturi', aplicația va căuta printre toate persoanele, companiile, mărcile și toți utilizatorii înregistrați în această aplicație.

Cum poți găsi profilul de Facebook al persoanei tale pe Tinder?

După cum bine știți, vă puteți înregistra sau crea un cont pe Tinder cu sau fără Facebook, vă vom explica. Pe de altă parte, există modalități de a găsiți profilul de facebook al cuiva pe tinder. Trebuie să rețineți că Tinder este o aplicație care are un sistem de confidențialitate riguros, dar putem descoperi oricând ce vrem să găsim.

Pentru a găsi cu succes o persoană de la Tinder pe Facebook, unul dintre lucrurile pe care le poți face este utilizați motorul intern de căutare Facebook sau chiar Google. Înțelegând că este posibil să legați Instagram de Facebook, pe baza a ceea ce v-am spus mai înainte, există și posibilitatea de a găsi profilul pe care îl căutați.

O altă resursă pe care o poți folosi găsiți profilul de Facebook al persoanei dvs. pe Tinder este prin revizuirea imaginilor lor, deoarece acestea oferă informații personale despre oameni și, ca ultimă soluție, puteți întreba în mod deschis acea persoană.

Ține minte că când vine vorba de a găsi oameni pe Tinder în alte aplicații, trebuie să te asiguri că această persoană nu te are pe tine sau pe tine la el. Acest lucru ar îngreuna căutarea și te-ar expune dacă nu vrei ca acea persoană să descopere că ești interesat de ea.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here