Cum să-mi pornesc telefonul mobil dacă butonul este spart? - Trucuri și comenzi rapide

Telefonul mobil este un instrument de bază în societatea actuală. Funcționarea sa optimă facilitează munca multor utilizatori. De aceea este foarte important să știți cum să pornești telefonul mobil dacă butonul este spart, întrucât aceasta reprezintă legătura cu lumea exterioară.

Index()
  1. Ce ar trebui să faceți dacă butonul de pornire este deteriorat și mobilul este pornit?
  2. Cum puteți porni telefonul mobil dacă butonul nu funcționează?
    1. Intrați în modul de recuperare
    2. Utilizați comenzile ADB
  3. Care este procedura de a porni și opri mobilul dacă butonul este spart?
  4. Cum să configurați funcția butonului de volum pe telefonul dvs. Android?

Ce ar trebui să faceți dacă butonul de pornire este deteriorat și mobilul este pornit?

Vă recomandăm să mergeți la cel mai apropiat Agent Autorizat și să îl verificați de către persoane competente care vă pot repara rapid și profesional telefonul mobil.

Ținând cont de faptul că mobilul nostru este în cele mai multe cazuri mult mai mult decât un mijloc de comunicare, deoarece este și un instrument de lucru, trebuie să fii foarte atent la butonul de pornire, prevenirea fiind cel mai bun sfat existent.

Cum puteți porni telefonul mobil dacă butonul nu funcționează?

Una dintre cele mai utilizate opțiuni de către utilizatori porniți telefonul mobil dacă butonul nu funcționează îl conectează la încărcător. Multe telefoane mobile pornesc mecanic imediat ce sunt conectate la o sursă de alimentare, fără îndoială, este o opțiune foarte simplă.

În plus față de cele de mai sus, puteți utiliza modul Recovery fără butoane când butonul de pornire este deteriorat și mobilul este în funcțiune. De asemenea, puteți utiliza comenzile ADB pentru a vă putea accesa informațiile mobile într-un mod alternativ atunci când aveți această problemă.

Intrați în modul de recuperare

Pentru a putea accesa mobilul atunci când butonul de pornire nu funcționează, o opțiune bună este intră în modul de recuperare. Deși acest mod nu rezolvă întotdeauna dificultățile, este important să știți ce este modul Android Recovery și pentru ce este, deoarece poate fi foarte util în multe cazuri diferite. În orice caz, este posibil să trebuiască să faceți alte lucruri pentru a accesa acest mod fără butonul de pornire.

Utilizați comenzile ADB

Când butonul de pornire este deteriorat, puteți, de asemenea utilizați comenzi adb. Android Debug Bridge sunt linii de comandă pentru a accesa dispozitivul mobil. Accesând comenzile ADB, veți putea să porniți telefonul mobil și să îl utilizați din nou fără a fi nevoie să utilizați butonul de pornire.

comenzi ADB Ele pot părea oarecum complicate de utilizat, dar cu ghidul complet despre cum să instalați și să utilizați ADB pe mobil, ați putea obține o mulțime de utilizare. Ele pot deveni esențiale, deoarece pe lângă faptul că vă permit să vă accesați mobilul atunci când butonul de pornire este deteriorat, este util și pentru alte funcții.

Care este procedura de a porni și opri mobilul dacă butonul este spart?

Am explicat deja care este procedura de pornire și oprire a telefonului mobil daca butonul este spart, dar avem o alta recomandare pentru a putea rezolva aceasta situatie foarte dificila care apare des. Înțelegând importanța butonului de pornire, vă recomandăm să acordați o atenție deosebită următoarelor.

Puteți seta butonul de volum pentru a porni și opri mobilul, Fără îndoială, va facilita procesul de a porni telefonul mobil fără butonul de pornire. Există mai multe proceduri pe care le puteți pune în practică pentru a efectua această operațiune, cum ar fi utilizarea codurilor ADB, instalarea unui alt ROM sau folosirea unui APK în acest scop (cum vă arătăm mai jos).

Cum să configurați funcția butonului de volum pe telefonul dvs. Android?

Configurați funcția butonului de volum pe telefonul dvs. Android E foarte simplu. Fără îndoială, va fi ceva foarte util, atunci când obiectivul nostru principal este să ne folosim în continuare mobilul chiar și atunci când are probleme în a putea începe cu butonul de pornire.

În primul rând, vă recomandăm să descărcați aplicația de la butonul de pornire la butonul de volum de pe Google Play, ceea ce vă va permite configurați funcția butonului de volum pentru a îndeplini funcția de a porni și opri telefonul mobil. Această aplicație vă va permite să efectuați această operație cu ușurință.

Odată ce această aplicație a fost descărcată, software-ul vă va ghida treptat, astfel încât să puteți realiza configurați funcția butonului de volum și poate funcționa în așa fel încât tastele de sus și de jos volum să vă permită să accesați informațiile de pe mobil în timp ce rezolvați defecțiunea tehnică a acestuia.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here